BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

Είμαστε τόσο καλά οργανωμένοι που χάσαμε τη μια ώρα για να γράψουμε γιατί η καθηγήτρια που δε είχε βγάλει τα θέματα είχε κολλήσει στη κίνηση και τη περιμέναμε να έρθει και να τυπώσει τα θεματα1 ωρο? εργαστηριακή εξέταση? ή κανονικά? τι μάθημα ήταν αυτό?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαστε τόσο καλά οργανωμένοι που χάσαμε τη μια ώρα για να γράψουμε γιατί η καθηγήτρια που δε είχε βγάλει τα θέματα είχε κολλήσει στη κίνηση και τη περιμέναμε να έρθει και να τυπώσει τα θεματα![]()
χαχαχαχαχ κατάλαβα , υπομονή μόνο αυτό έχω να πω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312
Επισκέπτης

Πχ, σήμερα. Ο τυπάς μέσα σε 3 ώρες:
Κάπνισε (απαράδεκτο από μόνο του) μέσα στην αίθουσα, κάνοντας επίσης χαρακτηριστικούς θορύβους για να μας δείξει πόσο το απολαμβάνει, έβγαλε κομπολόι, έπιασε κουβέντα με: μεταπτυχιακούς επιτηρητές, φοιτητές που περνούσαν απ'έξω, φοιτητές που εξετάζονταν, έκανε σχόλια που δεν χρειάζονταν (πχ ο άλλος ρώτησε την ώρα και τον ειρωνευόταν ότι χωρίς κινητό δεν πάει πουθενά, εμένα μου την είπε επειδή...έγραφα στο πρόχειρο με μολύβι για να τα σβήνω και δεν έγραφα με μουτζούρες στο θρανίο μια και καλή (θράσος!)) και γενικά στα τέτοια του. Πλας, φεύγοντας ζήτησα βεβαίωση και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση τι την θέλω. Κρατάω αναμνηστικά, λογαριασμό θα σου δώσω;
Αν γυρίσω και του πω να βάλει το τσιγάρο του εκεί που ξέρει θα φταίω εγώ?

Γενικά, θυμώνω και αποσυντονίζομαι με κάτι τέτοια. Άμα του το πω και μου απαντήσει κάτι έτσι ωραίο τι με παίρνει να κάνω;
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε παιδιά. Έχετε κι εσείς καθηγητές/επιτηρητές που νομίζουν ότι είναι καφενείο;
Κάπνισε (απαράδεκτο από μόνο του) μέσα στην αίθουσα, κάνοντας επίσης χαρακτηριστικούς θορύβους για να μας δείξει πόσο το απολαμβάνει, έβγαλε κομπολόι, έπιασε κουβέντα με: μεταπτυχιακούς επιτηρητές, φοιτητές που περνούσαν απ'έξω, φοιτητές που εξετάζονταν, έκανε σχόλια που δεν χρειάζονταν (πχ ο άλλος ρώτησε την ώρα και τον ειρωνευόταν ότι χωρίς κινητό δεν πάει πουθενά, εμένα μου την είπε επειδή...έγραφα στο πρόχειρο με μολύβι για να τα σβήνω και δεν έγραφα με μουτζούρες στο θρανίο μια και καλή (θράσος!)) και γενικά στα τέτοια του. Πλας, φεύγοντας ζήτησα βεβαίωση και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση τι την θέλω. Κρατάω αναμνηστικά, λογαριασμό θα σου δώσω;
Αν γυρίσω και του πω να βάλει το τσιγάρο του εκεί που ξέρει θα φταίω εγώ?![]()
Γενικά, θυμώνω και αποσυντονίζομαι με κάτι τέτοια. Άμα του το πω και μου απαντήσει κάτι έτσι ωραίο τι με παίρνει να κάνω;
Olivi@ καλησπέρα , έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες , μέχρι στιγμής εγώ είχα έναν τέτοιο αλλά μόνο κάπνιζε (ευτυχώς) και τίποτα παραπάνω. Απλά σκέψου ότι αυτόν τον άνθρωπο θα τον δεις μία φορά (εκτός αν επιτηρεί κι άλλα μαθήματα

Guest 092312
Επισκέπτης

Olivi@ καλησπέρα , έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες , μέχρι στιγμής εγώ είχα έναν τέτοιο αλλά μόνο κάπνιζε (ευτυχώς) και τίποτα παραπάνω. Απλά σκέψου ότι αυτόν τον άνθρωπο θα τον δεις μία φορά (εκτός αν επιτηρεί κι άλλα μαθήματα) , αλλιώς μάθε σε ποιο αμφιθέατρο θα μπει ο συγκεκριμένος και πήγαινε σε κάποιο άλλο. Αυτά που έκανε ο δικός σας είναι απαράδεκτα πράγματα αλλά επειδή είναι δημόσιος υπάλληλος κάνει ότι γουστάρει. Αν σου απαντήσει με κάτι "ωραίο" απλά αγνόησε τον και φύγε σαν κυρία δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Κράτα επίπεδο και ασε τον άλλο στον πάτο.
Πφ.
Δεν είναι μόνο αυτός, είναι οι περισσότεροι που κάνουν κάτι από αυτά, απλά ο σημερινός ήταν...περίπτωση.
Οκ, το καταλαβαίνω, βαριέσαι, βγάλε το σκασμό για 3 ώρες και σεβάσου τη προσπάθεια που κάνουμε εκείνη τη στιγμή. Θα φύγεις μετά και τέλος.
Την επόμενη φορά πάντως θα μιλήσω, το υπόσχομαι (σε μένα

Gate4
Επιφανές μέλος

Ένας συγκεκριμένος είναι σε εμάς που κάπνιζε μέσα στην αίθουσα, στο διάλειμμα όταν είχαμε μάθημα και όταν εξεταζόμασταν. Πραγματικά ντροπή απορώ πως το σκεφτόταν καθώς κανείς δεν καπνίζει από καθηγητές μέσα σε αίθουσα και το περίεργο είναι που δεν του το είπε ποτέ φοιτητής να το σβήσει.Ρε παιδιά. Έχετε κι εσείς καθηγητές/επιτηρητές που νομίζουν ότι είναι καφενείο;
Αν γυρίσω και του πω να βάλει το τσιγάρο του εκεί που ξέρει θα φταίω εγώ?![]()
butter_fly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Καλή επιτυχία σε όλους σας!

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ξεκίνησα όχι καλά αλλά ο απολογισμός φέτος είναι θετικός για μένα.
7 πέρασα έως τώρα για αυτό το έτος και έχω 12 για πτυχίο
butter_fly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Το επί πτυχίω πάνω στην κόλλα που το γράφουμε; και το λαμβάνουν υπόψιν οι καθηγητές η όχι;
Εξαρτάται τι καθηγητής είναι αυτός
Guest 336742
Επισκέπτης

Το επί πτυχίω πάνω στην κόλλα που το γράφουμε; και το λαμβάνουν υπόψιν οι καθηγητές η όχι;
Ανάλογα. Καμία φορά μπορεί να στραφεί και εναντίον σου...
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

Ξεκινήσαμε με τη επιτήρητρια που ήρθε πάνω από το κεφάλι μου τη ώρα που έγραφα και με ρωτούσε για τα σκουλαρίκια που φορούσα ( τη ώρα που εξετάζομασταν) και της είπα ευγενικά πως ήταν δώρο για να μη με πρήζει αλλά αυτή το συνέχισε και έλεγε να μάθω από πού μου τα πήραν ( FAIL) και μου έχει τύχει επιτήρητρια - κομμαντο να τσιροκοπαει δηλαδή έχετε 45 λεπτά λες και είναι τα τελευταία μας...
Και όλα αυτά μαζί στο α'εξαμηνο που πέρασε....
Μμμμμ έχω μεγάλη περιέργεια για το τι σόι επιτήρηση θα συναντήσω στα επόμενα...
Οι υπόλοιποι εκαναν ένα απλό κους κουσακι ίσα ίσα εκνευριστικο...
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος

Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Πότε ξεκινήσατε;Εμείς σήμερα τελειώσαμε παιδιά , καλό καλοκαίρι και καλά αποτελέσματα σε όλους!!![]()
![]()
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Α γι' αυτό, εμείς 10 Ιουνίου29 Μαίου

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Κανείς άλλος που τελείωσε να πικάρουμε αυτούς που δίνουν ακόμα;

Gate4
Επιφανές μέλος

Εγώ δίνω 1 Ιουλίου και τελικά μέσα στο μεσημέρι.Τελείωσα σήμερα, επιτέλους αποδεσμεύομαι. Λογικά πάει ένα για Σεπτέμβρη αλλά με την γκαντεμιά που με δέρνει το βλέπω να γίνονται δύο. To worst case senario γενικά είναι το να δώσω 2 μαθήματα, οπότε χαλαρά.
Κανείς άλλος που τελείωσε να πικάρουμε αυτούς που δίνουν ακόμα;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.