Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Παρότι ήταν το εξάμηνο με τις περισσότερες ενδοσχολικες υποχρεώσεις θεωρώ ότι τα πήγα καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα.
Απομένει 1 εξάμηνο, 1 μάθημα και 1 διπλωματική εργασία. Οπότε πτυχίο στις... παραλίες

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Μικροοικονομική Ι : 7
Μαθηματικά Ι : 7,5
Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις : 9
Οικονομικό Δίκαιο : 8
Το πρώτο εξάμηνο πήγε εκπληκτικά!

Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Χρηματοοικονομική Λογιστική : 7,5
Μικροοικονομική Ι : 7
Μαθηματικά Ι : 7,5
Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις : 9
Οικονομικό Δίκαιο : 8
Το πρώτο εξάμηνο πήγε εκπληκτικά!![]()
Αυτος εισαι αγορινα συγχαρητηρια!!

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

5 για πτυχιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο και erasmus πρακτικηηη

Ioanis
Δραστήριο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Τι να πω, πήγαινε για τα 11, ποτέ δεν ξέρεις.
Ioanis
Δραστήριο μέλος

απλά διάβασα εντατικά τον τελευταίο μήνα πριν την εξεταστική. Σε αυτό έπαιξε ρόλο ο προγραμματισμός ( με είχε βοηθήσει μια κοπέλα από εδώ να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα ημερήσιο. ήταν όμως 1 μήνα.) Τώρα είναι 3 και πραγματικά (επειδή είμαι αναβλητική) , δυσκολεύομαι..
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Ioanis
Δραστήριο μέλος

Guest 991793
Επισκέπτης

Guest 699855
Επισκέπτης

Πώς γίνεται να έχω φροντίσει από μόνος μου να κοπώ σε μάθημα με τέσσερα και να με περνά με πέντε; Απορώ με μερικούς καθηγητές...
Χα, χα! Νάσαι καλά μ΄ έκανες και γέλασα!

Guest 991793
Επισκέπτης

Πριν πάρω τα θέματα έλεγα ότι θα γράψω καλά. Όμως, επειδή είχα κοιμηθεί ελάχιστα εκείνη την ημέρα και προφανώς δεν είχα διαβάσει όσο ήθελα, όταν είδα τα θέματα, δεν τα θυμήθηκα όλα. Λευκή κόλλα δεν έχω δώσει ποτέ κι ούτε μου πήγαινε η καρδιά να δώσω, γιατί γυρόφερνε και η καθηγήτρια κατά τη διάρκεια της εξέτασης στην αίθουσα και έπαιρνε κι αυτή κόλλες στο τέλος. Εν τέλει, απάντησα ένα θέμα που έπιανε τέσσερις μονάδες και ένα άλλο θέμα που έπιανε μιάμιση μονάδα, αλλά αυτό το θέμα το διέγραψα με ένα Χ. Τα υπόλοιπα θέματα τα άφησα αναπάντητα. Εε, αυτή σκέφτηκε να μετρήσει το θέμα που διέγραψα και να με περάσει.Χα, χα! Νάσαι καλά μ΄ έκανες και γέλασα!Μα βρε παιδάκι μου όταν δεν θέλουμε να περάσουμε ένα μάθημα ή δεν πάμε να το δώσουμε ή όταν δούμε ότι δεν μπορούμε ν΄ανταποκριθούμε όσο καλά θα θέλαμε, δίνουμε λευκή κόλα. Δεν υπολογίζουμε πώς θα γράψουμε περίπου 4 για να μας κόψει! Μπα σε καλό σου!
![]()
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος

Πριν πάρω τα θέματα έλεγα ότι θα γράψω καλά. Όμως, επειδή είχα κοιμηθεί ελάχιστα εκείνη την ημέρα και προφανώς δεν είχα διαβάσει όσο ήθελα, όταν είδα τα θέματα, δεν τα θυμήθηκα όλα. Λευκή κόλλα δεν έχω δώσει ποτέ κι ούτε μου πήγαινε η καρδιά να δώσω, γιατί γυρόφερνε και η καθηγήτρια κατά τη διάρκεια της εξέτασης στην αίθουσα και έπαιρνε κι αυτή κόλλες στο τέλος. Εν τέλει, απάντησα ένα θέμα που έπιανε τέσσερις μονάδες και ένα άλλο θέμα που έπιανε μιάμιση μονάδα, αλλά αυτό το θέμα το διέγραψα με ένα Χ. Τα υπόλοιπα θέματα τα άφησα αναπάντητα. Εε, αυτή σκέφτηκε να μετρήσει το θέμα που διέγραψα και να με περάσει.
Ακόμα θυμαμαι τη φιλη μου όταν με πηρε τηλεφωνο και μου είπε "ΒΓΗΚΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΗΡΑ 9 ΜΠΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ" και να επιμενω να της λεω τι να μπω ρε συ αφου απο τα 5 πολλαπλης ειχα σωστα τα 2 (ειχα ρωτησει τον ιδιο) και στην αναπτυξης ζηταγε πχ να του αναλυσω πορτοκαλια και εγω του εγραφα για μπανανες...εκτος θεματος εντελως ημουν...
το αποτελεσμα ήταν εκει που έπρεπε να παρω max 3 τελικα είχα παρει 5

Guest 991793
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

ειναι ευκαιρια να περασω 2 πολυ βαρβατα αμα ειμαι τυχερος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Και η ειρωνεία είναι οτι στην πρώτη ήμουν τέρμα χαλαρή.

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Είναι η ιδέα μου ή η εαρινή εξεταστική είναι πιο δύσκολη συγκριτικά με τη χειμερινή; Όχι όσον αφορά τον όγκο των μαθημάτων, αλλά ό,τι έχει σχέση με τη ψυχολογία και το κίνητρο για διάβασμα.
Κι εγώ το πιστεύω αυτό. Όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο πιο δύσκολα βρίσκει κανείς κίνητρο και όρεξη για διάβασμα (συνήθως σκεφτόμαστε παραλίες και διακοπές όσο καλοκαιριάζει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.