Guest 278211
Επισκέπτης
καλό καλοκαίρι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Α και σε εμάς βγήκε μαζί με του Ιουνίου.Οι βαθμοί δεν έχουν βγει, αλλά το πρόγραμμα εξεταστικής για το Σεπτέμβρη είναι έτοιμο!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εξεταστική δίναμε 2-19 Ιουνίου και ο τελευταίος βαθμός βγήκε 1η Ιουλίου..Αρκετά καλά αυτή τη φορά..
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Περίμενα 9 αλλά δεν πειράζει! Μένουμε ακόμα στο 8,47
Γιάννης123
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Βγήκε ένα μάθημα που έδωσα τον Ιούνιο και δεν μου περάστηκε βαθμός κι αυτό σημαίνει πως:
α) πρέπει να καταφέρω να επικοινωνήσω με έναν καθηγητή που αγνοεί την ύπαρξη του EMAIL
β) πρέπει να καταφέρω να επικοινωνήσω Ιούλιο μήνα με μια γραμματεία που συνηθίζει να αποσυνδέει το τηλέφωνο
Παράλληλα δουλεύω 8ωρο κι έχω μια τελευταία εργασία μέχρι 20/7. Κι όλον τον Αύγουστο θα κάνω πτυχιακή.
Δεν αντέχω άλλες αναποδιές.
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι να σκάσω.
Βγήκε ένα μάθημα που έδωσα τον Ιούνιο και δεν μου περάστηκε βαθμός κι αυτό σημαίνει πως:
α) πρέπει να καταφέρω να επικοινωνήσω με έναν καθηγητή που αγνοεί την ύπαρξη του EMAIL
β) πρέπει να καταφέρω να επικοινωνήσω Ιούλιο μήνα με μια γραμματεία που συνηθίζει να αποσυνδέει το τηλέφωνο
Παράλληλα δουλεύω 8ωρο κι έχω μια τελευταία εργασία μέχρι 20/7. Κι όλον τον Αύγουστο θα κάνω πτυχιακή.
Δεν αντέχω άλλες αναποδιές.
και εγω φιλη μου ειμουν ατυχος μια φορα.ειχα δωσει ενα μαθημα στο οποιο ειχα παρει 10(με ειχε συμπαθησει και ο καθηγητης του μαθηματος να φανταστεις) και πηγα με χαρα να παρω καρτελα και βλεπω δεν υπηρχε το μαθημα γτ λεει δεν το δηλωσα στην γραμματεια.μπινελικια απειρα χωρις αποτελεσμα το μαθημα δεν περαστηκε οταν το δηλωσα και εφτασα 2 χρονια μετα ακομα να το χρωσταω.τι να πει κανεις.σου ευχομαι να βρεις ακρη
Dias
Επιφανές μέλος
Ναι, καλά! Κάποιοι θα μείνουν εκεί και την άλλη βδομάδα να φυλάνε Hotgates.Και οι τελευταιοι των μοϊκανων τελειωσαμε. Καλο καλοκαιρι και επισημως απο το οχυρο του φυσικου.
Έχω ακούσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Η λύση που συνήθως δίνεται, είναι σε συνεννόηση με τον καθηγητή, να σταλεί ο βαθμός στην επόμενη εξεταστική.Βγήκε ένα μάθημα που έδωσα τον Ιούνιο και δεν μου περάστηκε βαθμός...
Δεν σκέφτηκες να βρεις τον καθηγητή (που σε είχε συμπαθήσει κιόλας) να γίνει αυτό που έγραψα παραπάνω; Αααα, και σε ποια από τις σχολές σου συνέβη αυτό;ειχα δωσει ενα μαθημα στο οποιο ειχα παρει 10(με ειχε συμπαθησει και ο καθηγητης του μαθηματος να φανταστεις) και πηγα με χαρα να παρω καρτελα και βλεπω δεν υπηρχε το μαθημα γτ λεει δεν το δηλωσα στην γραμματεια.μπινελικια απειρα χωρις αποτελεσμα το μαθημα δεν περαστηκε οταν το δηλωσα και εφτασα 2 χρονια μετα ακομα να το χρωσταω.τι να πει κανεις.
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, καλά! Κάποιοι θα μείνουν εκεί και την άλλη βδομάδα να φυλάνε Hotgates.
Έχω ακούσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Η λύση που συνήθως δίνεται, είναι σε συνεννόηση με τον καθηγητή, να σταλεί ο βαθμός στην επόμενη εξεταστική.
Δεν σκέφτηκες να βρεις τον καθηγητή (που σε είχε συμπαθήσει κιόλας) να γίνει αυτό που έγραψα παραπάνω; Αααα, και σε ποια από τις σχολές σου συνέβη αυτό;
δεν μετατιθεται φιλε μου ο βαθμος στο επομενο εξαμηνο.πως λενε τη φραση.αν απομακρυνθεις απο το ταμειο οποιοδηποτε λαθος δεν αναγνωριζεται
Dias
Επιφανές μέλος
Αν θέλει ο καθηγητής, ποιος θα τον ελέγξει; Πώς λέει η παροιμία; Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να 'χει ο πεθερός.δεν μετατιθεται φιλε μου ο βαθμος στο επομενο εξαμηνο.πως λενε τη φραση.αν απομακρυνθεις απο το ταμειο οποιοδηποτε λαθος δεν αναγνωριζεται
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Έχω ακούσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Η λύση που συνήθως δίνεται, είναι σε συνεννόηση με τον καθηγητή, να σταλεί ο βαθμός στην επόμενη εξεταστική.
Δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω τόσο γιατί το μάθημα εξετάζεται τέλη Σεπτέμβρη κι εγώ μέσα στο πρώτο δεκαήμερο πρέπει να έχω όλους τους βαθμούς περασμένους για να καταθέσω πτυχιακή.
Νίκο μη στεναχωριέσαι, για όλους έχει ο Θεός. Όποιος χάνει στους βαθμούς κερδίζει στην αγάπη.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, καλά! Κάποιοι θα μείνουν εκεί και την άλλη βδομάδα να φυλάνε Hotgates.
Εισαι απο τους ατυχους που τους πηρε η μπαλα τα μαθηματα λογω δημοψηφισματος;
(ΥΓ... Αυτη η μηχανικη2 εχει φαει φετος απειρες ακυρωσεις )
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.