Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Πώς πάει το δίαβασμα παιδία?Πώς οργανώνετε τον χρόνο σας λίγες ημέρες πρίν την εξεταστική και κατά τη διάρκεια της?
Βάζετε στόχους?Να περάσετε συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος
Κρίμα, γιατί είναι από τις λίγες τελευταίες διπλές εξεταστικές που θα'χω.
mc08071
Νεοφερμένος
θελω να περασω 4 απο τα παλουκια αυτου του 6μηνου αλλα... καμια ορεξη ακομα...
ευτυχως που μου ανοιξε και μενα το σεπτεμβρη και δε χρωστω πολλα...
SOFIA19
Νεοφερμένος
Όσον αφορά τους στόχους θέλω να περάσω τα περισσότερα και να ''στείλω''μόνο ένα μάθημα απο αυτό το εξάμηνο για Σεπτέμβρη...Μακάρι να τα καταφέρω......
Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε όλους!!!
Ειδικά δε αν δε γράψω 8-9 σε τρία συγκεκριμένα μαθήματα εκ των οποίων τα δύο έχουν πολύ μεγάλη σημασία για το μεταπτυχιακό και στα οποία έχω σκιστεί, από μέσα Φεβρουαρίου θα σας γράφω από την Α' Ψυχιατρική κλινική του Αιγηνίτειου νοσοκομείου...
nPb
Επιφανές μέλος
Θέλω να περάσω και τα έξι μαθήματα που θα δώσω με βαθμό πάνω από 7.
Ειδικά δε αν δε γράψω 8-9 σε τρία συγκεκριμένα μαθήματα εκ των οποίων τα δύο έχουν πολύ μεγάλη σημασία για το μεταπτυχιακό και στα οποία έχω σκιστεί, από μέσα Φεβρουαρίου θα σας γράφω από την Α' Ψυχιατρική κλινική του Αιγηνίτειου νοσοκομείου...
στείλε και τον αντι-exc να γράψει...
να μην γράψεις μόνο εσύ και κουραστείς
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ε, δύο μαθήματα λέω εγώ....... γιατί τόσα μου έχουν μείνει.Βάζετε στόχους?Να περάσετε συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων?
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Ε, δύο μαθήματα λέω εγώ....... γιατί τόσα μου έχουν μείνει.
Πτυχίο ε;
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Πάντα έτσι κάνω,μοιράζω τα μαθήματα (συνήθως στοχεύω να περάσω 2 απαιτητικά και 2 μέτριας δυσκολίας στην πρώτη και τα υπόλοιπα στη δεύτερη).
Άν δεν τα καταφέρω δεν εκενυρίζομαι,βλέπω τι θέματα βάζουν περίπου και με περισσότερο διάβασμα γράφω πάρα πολύ καλό βαθμό στη δεύτερη εξεταστική.
Δεδομένου οτι είναι η τελευταία φορά που έχουμε διπλή εξεταστική στο χειμερινό εξάμηνο,προσπαθώ όσο το δυνατότερο να επωφεληθώ και έτσι θέλω να τα περάσω όλα.
Μόνο ένα κ@λ@φαρδο άτομο που του έχουν κάτσει τα πάντα σε αυτή τη $%^%εξεταστική θα μπορούσε να ξεθάψει τέτοιο thread.Oι υπόλοιποι θνητοί απαξιούμε
Σε όλες τις εξεταστικές
Γίωργο καλό πτυχίο και καλή σταδιοδρομία.
Άντε, καλή μας επιτυχία!
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
γενική φυσική 1..λογικά το έχω , παρόλο που είναι δύσκολο μάθημα , το διαβάζω....
ανάλυση 1...και αυτό λογικά το έχω και παίζει να βγάλω και βαθμό
εργαστήριο πληροφορικής : το έχω στάνταρ....
αναλυτική γεωμετρία :50-50 ...θα διαβάσω τις 5 τελευταίες μέρες και ότι κάτσει....
ιστορία της φυσικής :δε θα πάω καν να το δώσω....
γενική χημεία:μάλλον το έχω...πιστεύω με ένα διάβασμα τις τελευταίες μέρες θα το περάσω...
αγγλικά:θα διαβάσω τις 3 τελευταίες μέρες και ότι κάτσει....
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
fiction ελπίζω πώς θα το περάσω, έχοντας ήδη κομμάτι του τελικού βαθμού.
drama ελπίζω πώς θα το περάσω , έχοντας πάλι (μικρότερο απο το fiction, βέβαια) κομμάτι του τελικού βαθμού.
γλωσσική κατάρτιση ελπίζω πώς θα το περάσω,αν και μες στο μυαλό μου είναι ασαφές τι θα μας ζητηθεί O.o
γλωσσολογία 50-50...έχω χάσει πολλές παραδόσεις αλλά ελπίζω πώς με πολύ διάβασμα θα καταφέρω να καλύψω τα κενά
ιταλικά, ε, μία ώρα εξέταση είναι, τι μπορεί να βάλει; ελπίζω να μη στραβώσει το πράγμα
συμπέρασμα: η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, όσο ζω ελπίζω, κλπ
xD
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Τις ασκησεις εργαστηριου τις ειχα κανει ολες οποτε μια απλη επαναληψη χρειαζοντε
Τα υπολοιπα απο δευτερα...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τι ωραία μαθήματα είναι τούτα που 'χετε στις θεωρητικές σχολές. =Ρ4/5 ή 5/5
fiction ελπίζω πώς θα το περάσω, έχοντας ήδη κομμάτι του τελικού βαθμού.
drama ελπίζω πώς θα το περάσω , έχοντας πάλι (μικρότερο απο το fiction, βέβαια) κομμάτι του τελικού βαθμού.
γλωσσική κατάρτιση ελπίζω πώς θα το περάσω,αν και μες στο μυαλό μου είναι ασαφές τι θα μας ζητηθεί O.o
γλωσσολογία 50-50...έχω χάσει πολλές παραδόσεις αλλά ελπίζω πώς με πολύ διάβασμα θα καταφέρω να καλύψω τα κενά
ιταλικά, ε, μία ώρα εξέταση είναι, τι μπορεί να βάλει; ελπίζω να μη στραβώσει το πράγμα
συμπέρασμα: η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, όσο ζω ελπίζω, κλπ
xD
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
*αγγλική φιλολογία συγκεκριμένα xDΤι ωραία μαθήματα είναι τούτα που 'χετε στις θεωρητικές σχολές. =Ρ
Ποιες ώρες προτιμάτε να διαβάζετε;
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Παιδάκια πώς συγκεντρώνεστε;
Ποιες ώρες προτιμάτε να διαβάζετε;
Σταθερά πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Όταν τα πράγματα είναι πολύ πιεσμένα 8-8. Μετά τις 8 δεν μπορώ με τίποτα...
Όσο για τη συγκέντρωση, πολλές φορές τη βγάζω στη Λέσχη.Το σπίτι έχει φασαρία ενώ στη Λέσχη το κλίμα σε εμπνέει..
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.