Chris1993
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
πρώτο μάθημα σήμερα....
Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ ....νομίζω τον ήπιαμε ομαδικώς
ψαγμένα θεματάκια και δύσκολες συναρτήσεις για Aντίστροφο Mετασχηματισμό Fourier
πώς τα πάτε γενικά; την παλεύετε;
Καθόλου όμως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
δε χαλαρώνουμε
λίγες μέρες και τέλος!
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Σε εμάς δέχονται γενικά.
Αυτός βέβαια δεν δέχεται αλλά του έγραψα ότι επειδή στο παρελθοντική εξεταστική είχα λάβει προσβάσιμο βαθμό και το έκοψα, να μου μετρήσει την ρήτρα. Ελπίζω να δω το 8.
Καλη επιτυχια!
Ναι λιγες μερες μεινανε αλλα εχουν πιασει και οι ζεστες!
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
cherryblossom
Νεοφερμένος
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
Για να δούμε, θα το περάσουμε αύριο το μάθημα..; Θέλω να πάω θάλασσα.
Βαλτή είσαι;
Έχω αφήσει 2 μαθήματα για Σεπτέμβρη, επειδή δε βγαίνουν με το πρόγραμμα που έχουμε... Και, όλως τυχαίως, έχουν βάλει κοντά μεταξύ τους τα παλούκια...
Ίσως το κάνουν για να εκτιμήσουμε περισσότερο το καλοκαίρι που έρχεται
StratosRIP
Δραστήριο μέλος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
cherryblossom
Νεοφερμένος
Βαλτή είσαι;
Έχω αφήσει 2 μαθήματα για Σεπτέμβρη, επειδή δε βγαίνουν με το πρόγραμμα που έχουμε... Και, όλως τυχαίως, έχουν βάλει κοντά μεταξύ τους τα παλούκια...
Ίσως το κάνουν για να εκτιμήσουμε περισσότερο το καλοκαίρι που έρχεται
Κι εγώ το ίδιο, 2 μαθήματα για Σεπτέμβρη από αυτό το εξάμηνο, συν κάποια που όλο αναβάλλω να τα δώσω. Ω Θεέ. Και έλεγα λέει πως θα διάβαζα μέσα στο εξάμηνο, οπότε η εξεταστική θα έβγαινε άνετα..
Μα γιατί λέω ψέματα στον εαυτό μου κάθε φορά;
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
θέλω θάλασσα και διακοπές τώρα!
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό που ξυπνάς στις 9 για να διαβάσεις, λες θα παρω ενα κουλουρι απο το φουρνο, άντε λες θα παω και για καφέ λίγο, όταν επιστρέφεις λες για να δούμε τι παίζει στο fb σήμερα, να ακούσουμε και κανενα νέο τραγουδάκι στο youtube, να δούμε και κανενα αθλητικό νέο απο το μουντιάλ και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι έχει πάει 5 το απόγευμα και δεν έχεις διαβάσει ακόμη, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει!
αυτό το κάνω και γω
γι'άυτό μετά κόβομαι στα μαθήματα
άντε να δω τι θα κάνω σε αυτή την εξεταστική
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στατιστική ΙΙ κατά πάσα πιθανότητα 10
Οικονομική Ανάλυση ΙΙ 8-9
Και ας πούμε εγώ που τα έχω πάει σχετικά καλά γιατί δεν έχω τώρα την παραμικρή όρεξη για διάβασμα??
Δραματική η εμπειρία της εαρινής εξεταστικής.
Υ.Γ μου μένουν Ιστορία(κλάψτε και εσείς για μένα) και Μαθηματικά
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Αυτό που ξυπνάς στις 9 για να διαβάσεις, λες θα παρω ενα κουλουρι απο το φουρνο, άντε λες θα παω και για καφέ λίγο, όταν επιστρέφεις λες για να δούμε τι παίζει στο fb σήμερα, να ακούσουμε και κανενα νέο τραγουδάκι στο youtube, να δούμε και κανενα αθλητικό νέο απο το μουντιάλ και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι έχει πάει 5 το απόγευμα και δεν έχεις διαβάσει ακόμη, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει!
Aν εξαιρέσεις το facebook, (γιατί δεν έχω λογαριασμό), και ενισχύσεις την ενημέρωση από τα σάιτ για το μουντιάλ, περιγράφεις κι εμένα
Dalian
Περιβόητο μέλος
Να μην αναφερθώ στη φρενήτιδα καθαριότητας που σε πιάνει αυτές τις μέρες, ενώ όλο το χρόνο το σπίτι θύμιζε χοιροστάσιο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.