Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος

συγχαρητήρια για τους βαθμούς!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Χρήστο, πότε ξεκίνησες διάβασμα και πόσες ώρες διαβάζεις περίπου την μέρα??
συγχαρητήρια για τους βαθμούς!!
Να σου πω την αλήθεια, διαβάζω (όχι πολύ) μέσα στην εξεταστική αλλά αυτό το εξάμηνο παρακολουθούσα φουλ και τα θυμάμαι (για μένα προσωπικά η παρακολούθηση είναι το 70-80% του τελικού βαθμού)!

Thanks

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Για εξηγήστε γιατί είμαι πρωτοετάκι ακόμα

Παιδιά, πως βάζουμε ρήτρα; Γράφουμε ξέρω 'γω στην αρχή της κόλλας που μας δίνουν «ρήτρα 7»;
Για εξηγήστε γιατί είμαι πρωτοετάκι ακόμα![]()
Εγω ειχα γραψει καπου πανω στην κολλα, διπλα στο ονομα μου ''σας παρακαλω αν ο βαθμος του γραπτου μου ειναι κατω απο 7 να με κοψετε'', βασικα οι επιτηρητες μου ειχαν πει τι να γραψω, αν ειναι στο τελος της εξετασης ρωτα τους ...παντως δε δεχονται ολοι οι καθηγητες ρητρα...μερικοι νευριαζουν κιολας...
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

άσε που μπορεί να σου παίξει και κάνα παζάρι τότε

Dalian
Περιβόητο μέλος

Ο χειρότερος τύπος!Υπάρχουν και περιπτώσεις καθηγητών που αν έχεις βάλει ρήτρα σε περνάει με 5 και ας έχεις γράψει παραπάνω, γι'αυτό προσοχή!
The hell, πού μπορώ να βρω και γω τέτοιους καθηγητές?άσε που μπορεί να σου παίξει και κάνα παζάρι τότε ( είχα πάει μια φορά να κόψω 6άρι και μου λέει ένας "αν μπορώ να το κάνω 7 είμαστε οκ; "

GeorgeRtr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να σου πω την αλήθεια, διαβάζω (όχι πολύ) μέσα στην εξεταστική αλλά αυτό το εξάμηνο παρακολουθούσα φουλ και τα θυμάμαι (για μένα προσωπικά η παρακολούθηση είναι το 70-80% του τελικού βαθμού)!![]()
Thanks![]()
70 ή 80 διάλεξε, είναι τεράστια η διαφορά.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

The hell, πού μπορώ να βρω και γω τέτοιους καθηγητές?![]()
δε το έκανε τελικά γιατί απείχα αρκετά ( αλλά πάλι καλά τελικά, πήγα Σεπτέμβρη και του γραψα 8 muahahah )
Γενικά όμως αν είσαι στο όριο μπορεί και να βοηθήσει πχ το 6 να το κάνει 7 ή το 7 8. Δε γίνεται και πάντα βέβαια ανάλογα τον καθηγητή. Τώρα οκ αν πας να σου κάνει το 9 10 πιο πιθανό είναι να ακούσεις κάνα γαλλικό.
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχουν και περιπτώσεις καθηγητών που αν έχεις βάλει ρήτρα σε περνάει με 5 και ας έχεις γράψει παραπάνω, γι'αυτό προσοχή!
για αυτό αν δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις γράψει κάτω από τη ρήτρα περιμένεις να βγει ο βαθμός πρώτα και το κόβεις μετα.
Εγώ ρε πήγα να κόψω μάθημα αφού βγήκε, και στην αρχή δε μ' άφηνε, μου έλεγε να έβαζα ρήτρα

Δε βγάζεις άκρη, κάθε καθηγητής έχει τις ιδιοτροπίες του.
lady_godiva
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Πάμε για 4/4 σ' αυτό το εξάμηνο, να ανέβει λίγο και ο Μ.Ο. επιτέλους!
Johnny15
Επιφανές μέλος

Τέλος τέλος τέέέέέλοοοοοοοοοοοοοος!![]()
![]()
![]()
![]()
Πάμε για 4/4 σ' αυτό το εξάμηνο, να ανέβει λίγο και ο Μ.Ο. επιτέλους!
Πολλά μαθήματα είχατε βρε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Πολλά μαθήματα είχατε βρε.
5 είχαμε, απλά το 1 δεν το έδωσα.

Effort
Εκκολαπτόμενο μέλος

PanahtIstratis
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πλάκα κάνεις;Ουφ, εσάς γιατί βάζουν και 0,5 στους βαθμούς και μας είναι πάντα στρογγυλοποιημένοι?![]()

Εδώ εμάς μας βάζουν οτιδήποτε βαθμό μπορείς να φανταστείς

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Πλάκα κάνεις;
Εδώ εμάς μας βάζουν οτιδήποτε βαθμό μπορείς να φανταστείς(π.χ. 5.3, 6.8, 7.4, ναι και 9.9 το έχω δει και αυτό, όπως και το ανεπανάληπτο 4.9 που έχω ακούσει από κάποιους)
Εμάς τα στρογγυλοποιούν όλα στο ακέραιο, έχουμε καεί από κάτι τέτοια

PanahtIstratis
Νεοφερμένο μέλος

Αν το στρογγυλοποιούσε στον ακέραιο έπαιρνα 8άρι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.