Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

(Έχω βέβαια ένα ακόμη μάθημα, Πληροφορική, για τη Δευτέρα, αλλά η σύγκριση δεν υφίσταται καν, νομίζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

One to go, and I'm freeee! ^^
Chris1993
Περιβόητο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μέχρι στιγμής έχω 2/2! Θεωρώ σίγουρο το 4/6 για τα άλλα δύο παίζεται αλλά μάλλον το ένα τουλάχιστον το πέρασα!

Guest 892943
Επισκέπτης

Τι μάθημα; Καλή συνέχειαΣτο σημερινό δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο κάτω από 10.
One to go, and I'm freeee! ^^

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Τι μάθημα; Καλή συνέχεια![]()
Ιατρικό Δίκαιο.

Αρκετά στριμμένο και ιδιόρρυθμο σαν μάθημα (λόγω αντικειμένου κυρίως), γενικώς άκουσα πολλά βρισίδια και χριστοπαναγιές από τους υπόλοιπους όσο το διάβαζαν, αλλά εμένα μου βγήκε σαν παραμυθάκι μέσα σε 3 μέρες, και χτες τα έδωσα όλα, του έγραψα και τις υποσημειώσεις

Και σε σένα καλή συνέχεια ^^
Guest 892943
Επισκέπτης

Θενξ αλλά έχω τελειώσειΙατρικό Δίκαιο.
Αρκετά στριμμένο και ιδιόρρυθμο σαν μάθημα (λόγω αντικειμένου κυρίως), γενικώς άκουσα πολλά βρισίδια και χριστοπαναγιές από τους υπόλοιπους όσο το διάβαζαν, αλλά εμένα μου βγήκε σαν παραμυθάκι μέσα σε 3 μέρες, και χτες τα έδωσα όλα, του έγραψα και τις υποσημειώσεις![]()
Και σε σένα καλή συνέχεια ^^

Ιατρικό Δίκαιο; Είναι επιλεγόμενο ή υποχρεοτικό; Με τι έχει να κάνει; Γιατί κι εμείς είχαμε ένα χαζό, ιατρική ηθική και δεοντολογία, που όλοι το διάβασαν σε 1 μέρα και πήγαμε να το γράψουμε την επόμενη. Και μου θύμισε το δικό σου.
Inna De
Νεοφερμένος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Θενξ αλλά έχω τελειώσει
Ιατρικό Δίκαιο; Είναι επιλεγόμενο ή υποχρεοτικό; Με τι έχει να κάνει; Γιατί κι εμείς είχαμε ένα χαζό, ιατρική ηθική και δεοντολογία, που όλοι το διάβασαν σε 1 μέρα και πήγαμε να το γράψουμε την επόμενη. Και μου θύμισε το δικό σου.
Υποχρεωτικό είναι. "Ιατρικό Δίκαιο και Βιοηθική" είναι ο πλήρης τίτλος, και ναι αν με ρωτάς εξακολουθώ να το θεωρώ το πιο εύκολο μάθημα του εξαμήνου, γι' αυτό πήγα και με την σιγουριά του 10.

Γενικώς είναι αναμενόμενες αντιδράσεις, αλλά δεν περίμενα να τις ακούσω από την πλειοψηφία και σε τέτοιο μάθημα που εμένα μου βγήκε σαν παραμυθάκι μέσα σε 2 μέρες και έκανα και επανάληψη, και που ο καθηγητής το μόνο που δεν μας είπε μπαίνοντας μέσα είναι "σας έβαλα εύκολα ρεμάλια, περάστε για να μην με παιδεύετε τον Σεπτέμβρη"

Inna De
Νεοφερμένος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω περάσει σίγουρα τα 3 και με βαθμό, για το άλλο παίζεται γιατί έκανα μία μεγάλη βλακεία.
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

Έχω γράψει 4 και μου μένουν άλλα 3 στις 17/2, 24/2 και 28/2.
Έχω περάσει σίγουρα τα 3 και με βαθμό, για το άλλο παίζεται γιατί έκανα μία μεγάλη βλακεία.
Εγώ κι αν έχω κάνει μεγάλες βλακείες σ'όλα

kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος

9/9 (6 κανονικά, 2 χρωστούμενα, 1 μεγαλύτερου εξαμήνου) με μέσο όρο 8

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος

10 Μαθηματα ρε θηριο?Το πας στα 3 χρονια το πτυχιο?μπραβο !Αύριο γράφω το 10ο και τελευταίο μάθημα για αυτό το εξάμηνο!

Σου ευχομαι να τα εχεις περασει ολα Χρηστο,μονο και μονο για τον κοπο σου
Chris1993
Περιβόητο μέλος

10 Μαθηματα ρε θηριο?Το πας στα 3 χρονια το πτυχιο?μπραβο !
Σου ευχομαι να τα εχεις περασει ολα Χρηστο,μονο και μονο για τον κοπο σου
Ναι, ναι! 8 Νεα + 2 χρωστούμενα

Έχουμε περιορισμούς ρε συ, επομένως το νωρίτερο είναι στα 3,5 χρόνια!

Βάζω ρήτρες, δεν τα έχω περάσει όλα.
Προς το παρόν 4/10 ( 10 10 9 8.5 )
Ευχαριστώ πάντως!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.