Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομίζω την περάσαμε την Μοριακή Βιολογία Φυτών![]()
Πες μ κανα σος για σεπτεμβρη γτ στην εισαγωγη στην βιολογια π περιλαμβανει τα φυτα κοπηκα

Γενικα παντως εδωσα 4 μεχρι τωρα,1 κοπηκα,τα αλλα 3 μαλλον περασα,μενει γενικη κ ανοργανη χημεια κ υπολογιστικη βιολογια.Υπολογιστικη μαλλον περναω λογω εργαστηριων,χημεια σκουρα τα πραματα προς το παρον

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

τι ακριβώς περιλαμβάνει η εισαγωγή σας όμως? Λογικά δεν θα είχαμε ούτε ίδια ύλη ,ούτε ιδιο βιβλίοΠες μ κανα σος για σεπτεμβρη γτ στην εισαγωγη στην βιολογια π περιλαμβανει τα φυτα κοπηκα
Γενικα παντως εδωσα 4 μεχρι τωρα,1 κοπηκα,τα αλλα 3 μαλλον περασα,μενει γενικη κ ανοργανη χημεια κ υπολογιστικη βιολογια.Υπολογιστικη μαλλον περναω λογω εργαστηριων,χημεια σκουρα τα πραματα προς το παρον![]()
Superhuman
Δραστήριο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

χαχα τους έχουμε ρε μην αγχώνεσαιΝα μην τον βοηθήσεις. Αυτός είναι εχθρός. Είναι από αντίπαλη σχολή.

σιγά μην έχουν superhuman αυτοί!
Johnny15
Επιφανές μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Παιδιά θέλω να ρωτήσω, αν δεν πας καθόλου να δώσεις μαθήματα δεν συμβαίνει τίποτα έτσι? Ή έχεις κάποιες κυρώσεις?
Εμ; Τι μας πέρασες εδώ? Σαν τους βάρβαρους και απολίτιστους ευρωπαίους που αν ένας φοιτητής δεν περάσει ένα μάθημα, τον βάζουν να το ξαναπληρώσει;Καμία κύρωση. Στο Πανεπιστήμιο υπάρχει ελευθερία κινήσεων.

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

φαντάζεσαι?Παιδιά θέλω να ρωτήσω, αν δεν πας καθόλου να δώσεις μαθήματα δεν συμβαίνει τίποτα έτσι? Ή έχεις κάποιες κυρώσεις?

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν σήμερα & να έχετε μια πανέμορφη μέρα

Johnny15
Επιφανές μέλος

Μου αρέσει που σε αυτό το εξάμηνο στρώθηκα και παρακολουθούσα όλα τα μαθήματα, μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα που έχασα την μπάλα. GG WP εξάμηνο, bye bye.
nPb
Επιφανές μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Έλα ρε Johnny.Από σένα δεν περίμενα τέτοιες ερωτήσεις...εσύ πλέον είσαι παλαίουρας.
![]()
Όσο ζεις μαθαίνεις!
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν και έχω παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα χωρίς να χάνω παραδόσεις, φοβάμαι ότι θα περάσω ελάχιστα μαθήματα

Αν και διαβάζω, αν και παρακολουθώ, αν και έχω σημειώσεις κλπ κλπ κλπ έχω αγχωθεί
Για πείτε κανένα tip για την πρώτη εξεταστική

Guest 875331
Επισκέπτης

Σταμάτα να έχεις άγχος και πήγαινε να γράψεις με μία απεριόριστη αδιαφορία και απάθεια.Ακόμα δεν ξεκινήσαμε εξεταστική. Ξεκινάω στις 12/2
Αν και έχω παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα χωρίς να χάνω παραδόσεις, φοβάμαι ότι θα περάσω ελάχιστα μαθήματα
Αν και διαβάζω, αν και παρακολουθώ, αν και έχω σημειώσεις κλπ κλπ κλπ έχω αγχωθεί
Για πείτε κανένα tip για την πρώτη εξεταστική![]()
Δουλεύει.

nPb
Επιφανές μέλος

Για πείτε κανένα tip για την πρώτη εξεταστικήΑκόμα δεν ξεκινήσαμε εξεταστική. Ξεκινάω στις 12/2
Αν και διαβάζω, αν και παρακολουθώ, αν και έχω σημειώσεις κλπ κλπ κλπ έχω αγχωθεί![]()
Να μην αγχώνεσαι, να είσαι ο εαυτός σου. Μέχρι να πάρεις το πτυχίο θα έχεις πάθει ανοσία.

ΒΑΣΙΚΟ TIP:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PROFICIENCY
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.