gregory nub
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Πως και έτσι?![]()
Χαχαχα έτυχε,πού να σου λέω πώς είναι η σχολή μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

στο ανδροιδ όλοι τζαμπατζίδεσ είναι ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα! )![]()
aυτοι όμως που έχουν iphone δεν είναι
Johnny15
Επιφανές μέλος

Χαχαχα έτυχε,πού να σου λέω πώς είναι η σχολή μου...![]()
![]()
![]()
Το Matlab είναι επιλογής

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Το Matlab είναι επιλογής![]()
Τσου...Έχει matlab το υποχρεωτικό του Γραββάνη στο τρίτο εξάμηνο,νομίζω αριθμητική ανάλυση λέγεται...
Johnny15
Επιφανές μέλος

Τσου...Έχει matlab το υποχρεωτικό του Γραββάνη στο τρίτο εξάμηνο,νομίζω αριθμητική ανάλυση λέγεται...
Είναι η αριθμητική ανάλυση MATLAB???

Πάντως εγώ άκουσα ότι κάνουμε Java στο επόμενο. Ή C++, αλλά μάλλον java.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι η αριθμητική ανάλυση MATLAB???
Πάντως εγώ άκουσα ότι κάνουμε Java στο επόμενο. Ή C++, αλλά μάλλον java.
Το τρίτο έχει σίγουρα C++...Kαι Java κάνουμε,αλλά δεν ξέρω πότε....Και ναι,η αριθμητική έχει μέσα Matlab....

Guest 515609
Επισκέπτης

Johnny15
Επιφανές μέλος

Ναι.Το τρίτο έχει σίγουρα C++...Kαι Java κάνουμε,αλλά δεν ξέρω πότε....Και ναι,η αριθμητική έχει μέσα Matlab....Εσύ το πήρες επιλογής?
Μεγαλος Γραββανης, τον ειχε απο κοντα ο αδελφος μου σε μεταπτυχιακο και διδακτορικοΜηπως κανετε Matlab απο κανενα βιβλιο που το ονομα του συγγραφεα του μοιαζει με το nickname μου
?
Περίπου!

Σε ποια σχολη λένε το ματλαμπ αριθμητική ανάλυση ; Καμια σχέση !
Η java ειναι η αγαπημένη μου γλώσσα . Βασικα ξέρω μονο java , c++ , fortran . Αλλα η java ειναι φοβερή και με πολλεεεεες δυνατότητες
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε ποια σχολη λένε το ματλαμπ αριθμητική ανάλυση ; Καμια σχέση !
Η java ειναι η αγαπημένη μου γλώσσα . Βασικα ξέρω μονο java , c++ , fortran . Αλλα η java ειναι φοβερή και με πολλεεεεες δυνατότητες
Δεν είπα αυτό που λες...Είπα ότι στο μάθημα που λέγεται αριθμητική ανάλυση χρησιμοποιούμε matlab.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Εντάξει το ποιο έξυπνο πράγμα που έχει να κάνεις κάποιος που μαθαίνει προγραμματισμό σε σχολές όπως η πληροφορική και το ημμυ είναι να μάθει ειτε android είτε windows mobile είτε Ios και να φτιάχνει προγράμματα και παιχνίδια ώστε να βγάζει χρήματα.
σαν χομπι ειναι καλο ναι , αλλα μεσω ελλαδας να βγαλει χρημα απο εφαρμογη λιγο αδυνατο , οσο καλη και να ειναι δεν θα εχει την σωστη προωθηση που χρειαζεται στην αγορα και δεν θα γινει γνωστη
fockos
Επιφανές μέλος

σαν χομπι ειναι καλο ναι , αλλα μεσω ελλαδας να βγαλει χρημα απο εφαρμογη λιγο αδυνατο , οσο καλη και να ειναι δεν θα εχει την σωστη προωθηση που χρειαζεται στην αγορα και δεν θα γινει γνωστη

Όταν κάνεις μια εφαρμογή για κινητά απευθύνεσαι σε παγκόσμια αγορά και όχι μόνο στην Ελληνική. Το ότι έχουμε πολλούς απόφοιτους πληροφορικής και κανένας δεν ασχολείται με το developing επειδή απλά δε τους το έμαθαν στο πανεπιστήμιο ή στο πολυτεχνείο (ημμυ) ακούγεται μάλλον αστείο.
Αν περιμένουν με το java και την c++ να κάνετε καριέρα δε κάνουν τπτ
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ λέω να σουτάρουμε τα μαθήματα συναρτησιακού και αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού και να βάλουμε visual basic και τη γλώσσα του iOS ή όπως σκατά λέγεται.
Guest 515609
Επισκέπτης

Μην ακουσω παραπονα για το βιβλιο η για τον καθηγητη σας, θα σας καρφωσωΠερίπου!

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

9,5 στην επιχειρησιακή έρευνα!!! Την αγαπώ ρε φίλε!!

Johnny15
Επιφανές μέλος

Μην ακουσω παραπονα για το βιβλιο η για τον καθηγητη σας, θα σας καρφωσω![]()
Όχι, ο Γραββάνης είναι φοβερός (με τον τρόπο του). Και ο διδακτορικός που μας έκανε μάθημα πολύ καλός. 9 πήρα στο μάθημα του!
Αλλά το βιβλίο έχει τα προβληματάκια του

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

και εγωωωωωωωωωωωω...... 9,5Επιτέλους βαθμός!!!
9,5 στην επιχειρησιακή έρευνα!!! Την αγαπώ ρε φίλε!!![]()
![]()

Guest 515609
Επισκέπτης

Στο ανοιχτο πανεπιστημιο Θρακης δουλευει, διδακτορικος του ηταν παλια οποτε τωρα θα ειναι αλλος λογικα.Όχι, ο Γραββάνης είναι φοβερός (με τον τρόπο του). Και ο διδακτορικός που μας έκανε μάθημα πολύ καλός. 9 πήρα στο μάθημα του!
Αλλά το βιβλίο έχει τα προβληματάκια τουΓια πες μας, ο αδερφός σου είναι στο πανεπιστήμιο μας?
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Πφφφ...Μα πόσο γαμάτοι πια;;;και εγωωωωωωωωωωωω...... 9,5![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.