RafAspa94
Περιβόητο μέλος

καλά σε μέχρι να τα βγάλουν θα πάει Σεπτέμβρης..
Πες το ψέμματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος

Πραγματικά δεν το πιστεύυυυυω

Μέχρι στιγμής 7/8 και περιμένουμε άλλα 5

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης

Επισης, 13 μαθηματα εδωσες?

κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσυ και 10? Αδυνατω να το πιστεψω. Σε ποιο μαθημα? Αγγλικα μηπως?
Επισης, 13 μαθηματα εδωσες?![]()
Εφαρμοσμένα μαθηματικά πήρα 10

Και ναι ..
5 εργαστήρια και 8 θεωρίες
* τώρα με πιστεύεις;

Guest 515609
Επισκέπτης

κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε πεστο οτι του κατσες να καταλαβουμε και εμεις τι παιζει![]()
είναι πολύ μεγάλος άρα ΝΟ
μήπως λες να διάβασα και να πέρασα;

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οfficial 4/5 για αυτή την εξεταστική

Σεπτέμβρη τώρα

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

καλά πως το κάνετε αυτο και παίρνετε καλούς βαθμούς στα εργαστήρια ? Παίζει μόνο εγώ να εύχομαι να μην υπήρχαν καν.

anwnymos
Δραστήριο μέλος

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

εχω ακουσει απο φιλους οτι ειναι βαρετα καπως τα εργαστηρια στο φυσικο ,ισχυει?? ρωταω γιατι μου φαινεται πολυ περιεργο
ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ. Πέρα του ότι δεν μαθαίνεις τίποτα θέλει πάρα πολύ δουλειά στο σπίτι. Για κάθε εργαστηριακή άσκηση θέλει να γράψεις εργαστηριακή αναφορά 15-20 σελίδες.
anwnymos
Δραστήριο μέλος

Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγώ θεωρητική φυσική ή Αστρονομία θέλω να ακολουθήσω

Dias
Επιφανές μέλος

εχω ακουσει απο φιλους οτι ειναι βαρετα καπως τα εργαστηρια στο φυσικο ,ισχυει?? ρωταω γιατι μου φαινεται πολυ περιεργο
Μάλλον μερικοί το έχουν δει εντελώς λάθος το θέμα. Στα εργαστήρια είναι η Φυσική. Εκεί καταλαβαίνεις ότι η Φυσική δεν είναι "άσκηση επί χάρτου", αλλά είναι η πραγματικότητα. Μαθαίνεις πολλά και από την προετοιμασία και από την εκτέλεση της άσκησης και από την αναφορά που γράφεις. Στα εργαστήρια ευχαριστιέσαι πραγματικά τη Φυσική, το διασκεδάζεις και αισθάνεσαι ότι δημιουργείς.ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ. Πέρα του ότι δεν μαθαίνεις τίποτα θέλει πάρα πολύ δουλειά στο σπίτι. Για κάθε εργαστηριακή άσκηση θέλει να γράψεις εργαστηριακή αναφορά 15-20 σελίδες.
(Αυτή είναι η άποψή μου. Καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει το αντίθετο. Δε βλέπω το λόγο να τον αντικρούσω).

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δύο μέρες μείνανε, eclass και άγιος ο θεός.
Ευτυχώς δεν είναι και κανά σοβαρό μάθημα οπότε μάλλον θα την ξεφορτωθώ όπως τη βιοχημεία Ι

Μετά καλοκαίριιιιιιιιιιιιιιι και μετά από λίγη ξεκούραση ξεκινάει διάβασμα...
ΠΑΘΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
γιουυυυυυυυυυυυυυυυυυπππππππππππππππππιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Τώρα αρχίζει το καλό!!!!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Λίγο απο τον ενθουσιασμό σου για το καλοκαιρινό διάβασμα θα ήθελα παρακαλώBιοχημεία την παρασκευή, σκατούλες
Δύο μέρες μείνανε, eclass και άγιος ο θεός.
Ευτυχώς δεν είναι και κανά σοβαρό μάθημα οπότε μάλλον θα την ξεφορτωθώ όπως τη βιοχημεία Ι
Μετά καλοκαίριιιιιιιιιιιιιιι και μετά από λίγη ξεκούραση ξεκινάει διάβασμα...
ΠΑΘΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ
γιουυυυυυυυυυυυυυυυυυπππππππππππππππππιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Τώρα αρχίζει το καλό!!!!

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι τα εργαστήρια δεν είναι καθόλου βαρετά..Ίσα ίσα είναι μια τελείως διαφορετική προσέγγιση την οποία δεν την είχαμε πότε βιώσει στο Λύκειο..
Και εγώ θεωρητική φυσική ή Αστρονομία θέλω να ακολουθήσω![]()
καλά εντάξει γούστα είναι αυτά! Το μόνο εργαστήριο που μου άρεσε κάπως ήταν αυτό της ηλεκτρονικής (6ο εξάμηνο).
Η αστρονομία πάντως είναι αρκετά δύσκολη κατεύθυνση και οι καθηγητές είναι οι χειρότεροι( εντάξει, μετά από αυτούς στη στερεά

Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλά εντάξει γούστα είναι αυτά! Το μόνο εργαστήριο που μου άρεσε κάπως ήταν αυτό της ηλεκτρονικής (6ο εξάμηνο).
Η αστρονομία πάντως είναι αρκετά δύσκολη κατεύθυνση και οι καθηγητές είναι οι χειρότεροι( εντάξει, μετά από αυτούς στη στερεά), αλλά παίζει να έχει ενδιαφέρον. Προσωπικά προτιμώ τη μοντέρνα αστρονομία. Αντίθετα η θεωρητική έχει μπορώ να πω τους καλύτερους καθηγητές (Μελετλίδου, Μουστακίδης, Τσάγκας) και είναι και αρκετά εύκολο να βγάλεις καλό βαθμό (δεν είναι τσεκούρια δηλαδή και τα θέματα που βάζουν είναι νορμάλ).
Όταν φθάσω 6ο Εξάμηνο θα σου πω...

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

μην πας να κάνεις μια λάθος σύγκρισηΛίγο απο τον ενθουσιασμό σου για το καλοκαιρινό διάβασμα θα ήθελα παρακαλώ![]()

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Εε εκαστος στο είδος του δε λένε..;μην πας να κάνεις μια λάθος σύγκριση![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.