Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Βλέπω αυτό το βιβλίο εδώ και καιρό στη βιβλιοθήκη και με ιντριγκάρει. Μόνο ο τίτλος βέβαια, το πάχος και το εξώφυλλο: ούτε που έκατσα να το ανοίξω![]()
Ετσι κ μένα με ιντριγκαρε στην αρχή το άτιμο! Να ηταν το λιλα το χρωματακι,στο εξώφυλλο ? Να ηταν το "Ιατρικη Γενετική " που μου έκανε κατι ψαρωτικο? Να ηταν οι συγγραφείς Τομσον και Τομσον που μου έκανε κατι σε εκφυλο δίδυμο με βιτσια?

Ομολογώ οτι έπεσα θύμα !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος

Aυτη η εξεταστικη ειναι ενα μεγαλο ερωτηματικο.![]()
Εσύ να διαβάζεις σπίτι σου και να μην τρέχεις στα αναγνωστήρια!

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Δεν γινεται σπιτι, μου θυμιζει ακομη πανελληνιες, εξαλλου εχω βολευτει να διαβαζω με παρεα πλεον.Εσύ να διαβάζεις σπίτι σου και να μην τρέχεις στα αναγνωστήρια!![]()

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

δεν θα μπορούσα με τίποτα!!!Εξεταστική: ΜΟΝΟ αναγνωστήριο...![]()
papas
Διάσημο μέλος

Δεν γινεται σπιτι, μου θυμιζει ακομη πανελληνιες, εξαλλου εχω βολευτει να διαβαζω με παρεα πλεον.Που με ειδες παρεμπιπτοντως?
![]()
Δε θα μάθεις ποτέ!

fockos
Επιφανές μέλος

Βλέπω αυτό το βιβλίο εδώ και καιρό στη βιβλιοθήκη και με ιντριγκάρει. Μόνο ο τίτλος βέβαια, το πάχος και το εξώφυλλο: ούτε που έκατσα να το ανοίξω![]()
Το να κάνετε εσείς απο την Θεσσαλονίκη βιβλια που έχουν κάνει επιμέλεια δικοί,μας καθηγητές σημαίνει πολλα,για το τμημα μου
Guest 278211
Επισκέπτης

![]()
Σας βαρέθηκα λίγο Τομσον και Τομσον(όχι πια δάκρυα ? ) ...Άντε να ξεμπερδευουμε και με σας!![]()
Παρέα με αυτό το βιβλίο είμαι κι εγώ! Σε σύγκριση με τη Βιολογία Ι, αυτή μου φαίνεται πιο εύκολη και μ' αρέσει περισσότερο.

Το να κάνετε εσείς απο την Θεσσαλονίκη βιβλια που έχουν κάνει επιμέλεια δικοί,μας καθηγητές σημαίνει πολλα,για το τμημα μου
Εντάξει, τη μετάφραση έκαναν, δεν το έγραψαν κι όλας

Είναι πλήρες πάντως, με πολλές λεπτομέρειες. Ειδικά το κομμάτι με τις μπλε σελίδες, που περιγράφει πολλές γενετικές ασθένειες (μόνο αυτή που είχα για εργασία στο προηγούμενο εξάμηνο δεν έχει

fockos
Επιφανές μέλος

Παρέα με αυτό το βιβλίο είμαι κι εγώ! Σε σύγκριση με τη Βιολογία Ι, αυτή μου φαίνεται πιο εύκολη και μ' αρέσει περισσότερο.
Εντάξει, τη μετάφραση έκαναν, δεν το έγραψαν κι όλας
Είναι πλήρες πάντως, με πολλές λεπτομέρειες. Ειδικά το κομμάτι με τις μπλε σελίδες, που περιγράφει πολλές γενετικές ασθένειες (μόνο αυτή που είχα για εργασία στο προηγούμενο εξάμηνο δεν έχει![]()
) είναι πραγματικά πολύ καλό και χρήσιμο.

Επίσης οι καθηγητές μας της ΠΑΘΑΝ κάνανε επιμέλεια στο

Eγώ τότε για βιολογία 2 (που δικαιωμουνα βιβλία) είχα πάρει άλλο βιβλίο (το 2ο προτεινόμενο ) που λεγοταν igenetics https://www.academicbooks.gr/products/igenetics-a-mendelian-approach.html οποιος το έχει σαν επιλογη το συνιστώ να το πάρει ακόμα και ας μην το βγάλει να το διαβάσει για τις εξετάσει. Εχει και 2 cd με animation.
ίναι με διαφορά από τα καλύτερα βιβλία γενετικής που υπάρχουν . Πιστευα ότι θα μου αναγνωριστει αλλά τελικά δεν αναγνωρίστηκε (

Επίσης το βιβλίο του thoπmσον από τις εκδόσεις Κρήτης κάνει 42 ευρώ (υπάρχει και έκπτωση) 10% και μου πήγε κάτω από 40 https://www.cup.gr/ΙΑΤΡΙΚΗ-ΓΕΝΕΤΙΚΗ_p-264580.aspx?LangId=1 και στο Πασχαλίδη είναι πανάκριβο
https://www.e-shop.gr/product?id=BKS.0634353
ίδια βιβλία τέτοια διαφορά στην τιμή δε τα καταλαβαινω.
Kαι οι καθηγητές γιατί κάθονται και προτείνουνε του Πασχαλίδη (δηλαδή αν μας κλείσουν τα Παενπσιτημια οπως κάνανε στην ΕΡΤ) θα φταίει το κράτος;
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Επιχειρησιακή έρευνα,επιτέλους ένα μάθημα να γουστάρουμε και πάμε για πάνω από 8![]()
![]()
Είδα αρκετούς να φεύγουν με ύφος "δεν έχω ιδέα τι έγραψα". Δύσκολα έβαλε?
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι ιδιαίτερα,τα μισά ήταν πολύ βατά και τα άλλα μισά ψιλοτσιμπημένα...Απλά ήταν πάρα πολύ για το χρόνο που είχαμε :/Είδα αρκετούς να φεύγουν με ύφος "δεν έχω ιδέα τι έγραψα". Δύσκολα έβαλε?
Περιμένω κάπου στο 7μιση-8....Εσύ ήσουν matlab;
Johnny15
Επιφανές μέλος

Όχι ιδιαίτερα,τα μισά ήταν πολύ βατά και τα άλλα μισά ψιλοτσιμπημένα...Απλά ήταν πάρα πολύ για το χρόνο που είχαμε :/
Yeap.
Πέρασα μάλλον, τώρα για βαθμό δεν ξέρω. Επίσης το 30% είναι η εργασία που μας έβαλε, ούτε εκεί ξέρω τι θα πάρουμε (μην πω τίποτα παραπάνω)
Αλλά μάλλον πέρασα.
Guest 278211
Επισκέπτης

Επίσης οι καθηγητές μας της ΠΑΘΑΝ κάνανε επιμέλεια στοβιβλίο του robbins (και ίσως είμαστε η μονη ιατρική σχολή που κάνουμε με βάση αυτο το βιβλίο)
αυτό είναι καλό ή κακό;

στην ιστολογία πάντως, που παίρνουμε ross, έχει τέλειες εικόνες αλλά καθόλου καλή δομή (δε νομίζω να κάνει κανένας ιστολογία από το βιβλίο αυτό, οι καθηγητές μας το έχουν επιμεληθεί)
Επίσης το βιβλίο του thoπmσον από τις εκδόσεις Κρήτης κάνει 42 ευρώ (υπάρχει και έκπτωση) 10% και μου πήγε κάτω από 40 https://www.cup.gr/ΙΑΤΡΙΚΗ-ΓΕΝΕΤΙΚΗ_p-264580.aspx?LangId=1 και στο Πασχαλίδη είναι πανάκριβο
https://www.e-shop.gr/product?id=BKS.0634353
ίδια βιβλία τέτοια διαφορά στην τιμή δε τα καταλαβαινω.
Kαι οι καθηγητές γιατί κάθονται και προτείνουνε του Πασχαλίδη (δηλαδή αν μας κλείσουν τα Παενπσιτημια οπως κάνανε στην ΕΡΤ) θα φταίει το κράτος;
μόνο που η μια έκδοση είναι του '91 και η άλλη του '07
έχει άπειρα βιβλία από τις εκδόσεις του '91 στη βιβλιοθήκη πάντως
ο πασχαλίδης χρησιμοποιεί κόλλα-χαρτί-μπογιά-δεν ξέρω τι ακριβώς υλικό που το βιβλίο μυρίζει λες και είναι σκονισμένο, χωρίς να είναι

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Yeap.
Πέρασα μάλλον, τώρα για βαθμό δεν ξέρω. Επίσης το 30% είναι η εργασία που μας έβαλε, ούτε εκεί ξέρω τι θα πάρουμε (μην πω τίποτα παραπάνω)
Αλλά μάλλον πέρασα.
Nice.Άκουσα δυσκολεύτηκαν οι περισσότεροι σ' εσάς..
Dalian
Περιβόητο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Tου 01 γραφει το δικο μου ειναι η 5η έκδοση εσείς που έχετε του πασχαλιδη τι έκδοση έχετε. Αν έχετε την πεμπτη τοτε πρέπει να ειναι ακριβώς τα ίδιααυτό είναι καλό ή κακό;
στην ιστολογία πάντως, που παίρνουμε ross, έχει τέλειες εικόνες αλλά καθόλου καλή δομή (δε νομίζω να κάνει κανένας ιστολογία από το βιβλίο αυτό, οι καθηγητές μας το έχουν επιμεληθεί)
μόνο που η μια έκδοση είναι του '91 και η άλλη του '07
έχει άπειρα βιβλία από τις εκδόσεις του '91 στη βιβλιοθήκη πάντως
ο πασχαλίδης χρησιμοποιεί κόλλα-χαρτί-μπογιά-δεν ξέρω τι ακριβώς υλικό που το βιβλίο μυρίζει λες και είναι σκονισμένο, χωρίς να είναι![]()
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

H αλήθεια είναι οτι για μαθημα επιλογής τα περίμενα λίγο πιο εύκολα....ήθελε σε αρκετά σημεία να προσέξεις και να πάρεις πρωτοβουλία...Όχι ιδιαίτερα,τα μισά ήταν πολύ βατά και τα άλλα μισά ψιλοτσιμπημένα...Απλά ήταν πάρα πολύ για το χρόνο που είχαμε :/
Και τώρα Φυσική ΙΙ με το τέλειο καλογραμμένο(#not) βιβλίο του Υάκινθου...

Guest 515609
Επισκέπτης

Σε αυτο παιζει να περασω 2 + Αγγλικα. Μπορει και κανενα βεβαια αν δεν πιασει η αντιγραφη στα Αγγλικα και αν κοπω απο τις ρητρες στα αλλα δυο. Τελεια, βελτιωνομαστε σιγα σιγα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.