Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Πίστεψέ με, in this case έκανα happy dance![]()
![]()
Εμβρυολογία τα απάντησα όλα και στα προφορικά μου τσίμπησα βαθμό, μα ιστολογία τον είδα για αφαλό...

το έχεις ακούσει το τραγούδι;
Και ναι
ΑΛΛΟ ΕΝΑ
Βέβαια είναι βιοχημεία. :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακούω ιστολογία και μου έρχεται να κλάψω.
Μη..
![]()
να πεθάνουν οι ρετικουλίνες.
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Γάλα γαϊδούρας για τόνωση στις εξετάσεις!![]()
Ξέρεις πόσο πάει το μαλλί; Αλλιώς δε θα το έλεγες.

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Προσοχη μπορει να σου πουλησουν γαλα ντοπαρισμενου αλογου για γαλα γαϊδούρας και μετα τρεχα-γυρευε.Συντρόφια! Γάλα γαϊδούρας για τόνωση στις εξετάσεις!![]()
Προς αποφορτιση απο το θεμα Κατιδη,αναγραφω τα στατιστικα μου απο την εξεταστικη του Γ' Εξαμηνου:
6,5 ,6,5 ,8,5 ,9,9,9,9,10
Και τωρα ξεκινησαμε το Δ Εξαμηνο με το γνωστο μοτο που φερνει γουρι -και βαθμο αμα λαχει) : "Σιγα μην περασω τιποτα,αλλα δε βαριεσαι και το Σεπτεμβρη στο Ρεθυμνο θα μαι"

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξέρεις πόσο πάει το μαλλί; Αλλιώς δε θα το έλεγες.![]()
Ως φαίνεται, είπα κοτσάνα.

Προσοχη μπορει να σου πουλησουν γαλα ντοπαρισμενου αλογου για γαλα γαϊδούρας και μετα τρεχα-γυρευε.
Δεν παίζεσαι, ρε μεγάλε!
Anyway! Ας επανέλθω στο θέμα!
Συντρόφια, όσοι είστε στο ΕΑΠ -είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό- να κάνετε οπωσδήποτε και την τέταρτη εργασία!!! Θα έχετε ευνοϊκή μεταχείριση από τους/τις καθηγητές/τριες στην εξεταστική και όχι μόνο. Είναι άτυπος κανόνας! Μην ξεχνάτε ότι η τέταρτη εργασία καλύπτει περίπου το ένα τέταρτο της ύλης. Επιπλέον, μπορεί να πέσει κάποιο θέμα που να σχετίζεται άμεσα με την τελευταία εργασία.
Είναι λάθος να μην εκπονείται η τελευταία εργασία, επειδή κάποιος/α συμπλήρωσε τη βαθμολογική βάση με τις τρεις πρώτες εργασίες. Σχηματίζει αρνητική γνώμη ο/η καθηγητής/τρια.
Επειδή, λοιπόν, οι καθηγητές/τριες "πήραν πρέφα" την παραπάνω κατάσταση (παράλειψη της 4ης εργασίας) έβαλαν πολύ δύσκολα θέματα στην 3η εργασία.
Ας κάνουμε εμείς ό,τι καλύτερο μπορούμε -σε όποια σχολή κι αν είμαστε- και κάτι θα κατεβάσει η κούτρα μας και στις εξετάσεις.
Καλό μας διάβασμα!

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Νιώθω δικαιωμένη.
PieMaker
Δραστήριο μέλος

Πήρα 10 στην εργασία στη θεματική ενότητα "Εκπαίδευση Ενηλίκων". Απίστευτο! Δεν το περίμενα!
Νιώθω δικαιωμένη.
Δεν το περιμενα - Νιωθω δικαιωμενη... Σχημα οξυμωρο θα ελεγα, να το προσεξεις

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το περιμενα - Νιωθω δικαιωμενη... Σχημα οξυμωρο θα ελεγα, να το προσεξεις!
Έχεις δίκιο. Ίσως δεν ήμουν σαφής. Νιώθω δικαιωμένη με την έννοια ότι έπιασαν τόπο οι πολλές ώρες διαβάσματος. Ωστόσο, περίμενα πιο χαμηλή βαθμολογία. Δεν περίμενα να πάρω 10. Δεν το είπα για να παινευτώ. Απλώς χάρηκα. Ζητώ συγνώμη. Ίσως δεν έπρεπε να το πω.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Έχεις δίκιο. Ίσως δεν ήμουν σαφής. Νιώθω δικαιωμένη με την έννοια ότι έπιασαν τόπο οι πολλές ώρες διαβάσματος. Ωστόσο, περίμενα πιο χαμηλή βαθμολογία. Δεν περίμενα να πάρω 10. Δεν το είπα για να παινευτώ. Απλώς χάρηκα. Ζητώ συγνώμη. Ίσως δεν έπρεπε να το πω.
Φυσικά και έπρεπε να το πεις.
Αυτός είναι ο σκοπός του θέματος, να λέμε τους βαθμούς μας, και να χαζοχαιρόμαστε/παινευόμαστε αν είναι καλοί!
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσικά και έπρεπε να το πεις.
Αυτός είναι ο σκοπός του θέματος, να λέμε τους βαθμούς μας, και να χαζοχαιρόμαστε/παινευόμαστε αν είναι καλοί!
Τι καλή που είσαι;

PieMaker
Δραστήριο μέλος

Ρε ξυπνα, δεν χρειαζεται να εισαι παντα τοσο συγκαταβατικη. Οπως σου ειπε και η Ευαγγελια, φυσικα και επρεπε να το πεις, γιατι αυτος ειναι ο σκοπος του θεματος. Ενα περασμενο μαθημα το πανηγυριζεις παντα, πολλες φορες ακομη και με 5. Απλα το "δεν το περιμενα" δεν ταιριαζει καθολου με το "νιωθω δικαιωμενη". Δεν ηταν κακεντρεχες το σχολιο μου, μια απλη παρατηρηση εκανα. Μαλλον οπως φαινεται εισαι υπερβολικα μετριοφρων, γιατι οταν καταβαλεις τη μεγιστη προσπαθεια για ενα συγκεκριμενο σκοπο, τοτε ειναι φυσικο και επομενο να ανταμειφθεις αναλογως.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

την Παρασκευή γράφω πρόοδο σε μάθημα του 2ου εξαμήνου που έχω δώσει ήδη 3 φορές..καιρός να φεύγει

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε ξυπνα, δεν χρειαζεται να εισαι παντα τοσο συγκαταβατικη. Οπως σου ειπε και η Ευαγγελια, φυσικα και επρεπε να το πεις, γιατι αυτος ειναι ο σκοπος του θεματος. Ενα περασμενο μαθημα το πανηγυριζεις παντα, πολλες φορες ακομη και με 5. Απλα το πδεν το περιμενα" δεν ταιριαζει καθολου με το "νιωθω δικαιωμενη". Δεν ηταν κακεντρεχες το σχολιο μου, μια απλη παρατηρηση εκανα. Μαλλον οπως φαινεται εισαι υπερβολικα μετριοφρων, γιατι οταν καταβαλεις τη μεγιστη προσπαθεια για ενα συγκεκριμενο σκοπο, τοτε ειναι φυσικο και επομενο να ανταμειφθεις αναλογως.
Όχι ψυχούλα μου, δεν είπες τίποτα κακό.

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Ως φαίνεται, είπα κοτσάνα.![]()
Λίγο.

Υγ. Εξ όσων γνωρίζω, μόνο ένα μαγαζί στην Αθήνα το πουλάει.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Λίγο.![]()
Υγ. Εξ όσων γνωρίζω, μόνο ένα μαγαζί στην Αθήνα το πουλάει.
Αααααααααα! Όλο με πειράζεις εσύ

Πλάκα κάνω. Ελπίζω να μην με παρεξήγησες.
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Αααααααααα! Όλο με πειράζεις εσύΜου φαίνεται ότι θα βάλω εκείνο το σκληρό αβατάρ (βλέπε Μένιος ο Βαρύμαγκας) για να σε τρομάξω.
Είμαι σκληρή γυναίκα κι ας μην μου φαίνεται.
Πλάκα κάνω. Ελπίζω να μην με παρεξήγησες.
Δεν σκιάζομαι από αβατάρ. Ούτε παρεξηγούμαι, απλώς θα τα πεις με το δικηγόρο μου, τον κο Pinhead.

Υγ. Είναι γνωστό ότι το εν λόγω γάλα απευθύνεται σε γερά πορτοφόλια.

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Υγ. Είναι γνωστό ότι το εν λόγω γάλα απευθύνεται σε γερά πορτοφόλια.![]()
Γερό πορτοφόλι δεν έχω. Ωστόσο, ένα φραπεδάκι για τόνωση και συγκέντρωση μπορώ να το πιω.

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θεωρώ ότι αδικήθηκα. Δεν το έκανα θέμα για ένα βαθμό, αλλά -κατά την ταπεινή μου γνώμη- είμαι αρκετά δυνατή στην έκφραση. Επιπλέον, έβαλα πολλές βιβλιογραφικές πηγές, ελληνόγλωσσες και ξενόγλωσσες (αγγλικές και γαλλικές). Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να κολλήσει στη λεπτομέρεια. Anyway! Εγώ η έρμη πάντα υπερβαίνω τις δυνάμεις μου. Το θέμα δεν είναι ο ένας βαθμός που έχασα, αλλά ο ασήμαντος λόγος για τον οποίο τον έχασα.

Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.