Guest 278211
Επισκέπτης
10 στην εισαγωγή στην κλινική ιατρική (εγώ φοβάμαι να το δώσω γιατί δε ξέρω τι να διαβάσω)
7 στην βιολογία 1 (άριστος βαθμος για ένα μάθημα απαιτητικό όπως η βιολογία 1
7 κι εγώ στη βιολογία Ι !!! και μαζί με το βαθμό του εργαστηρίου (9) γίνεται 7,5-->8 γιατί εμείς δεν έχουμε δεκαδικά!
θα σου πω τι να διαβάσεις για την εισαγωγή στην κλινική ιατρική
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
7 κι εγώ στη βιολογία Ι !!! και μαζί με το βαθμό του εργαστηρίου (9) γίνεται 7,5-->8 γιατί εμείς δεν έχουμε δεκαδικά!
θα σου πω τι να διαβάσεις για την εισαγωγή στην κλινική ιατρική
Καλο μου παιδι, μη χαιρεσαι, για σενα λεει ο Φοκος. Αυτος δεν ξερουμε ποσο εγραψε βιολογια...
Τελικα το πολυ διαβασμα πουρε το κανει το μυαλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211
Επισκέπτης
Καλο μου παιδι, μη χαιρεσαι, για σενα λεει ο Φοκος. Αυτος δεν ξερουμε ποσο εγραψε βιολογια...
μα δεν είχε βγει η βιολογία όταν είχα γράψει εκείνο το ποστ, άλλο μάθημα εννοούσα!
(συγκεκριμένα Πληροφορική)
πώς να μην μπερδευτώ μετά;;
fockos
Επιφανές μέλος
Βιολογία είχα γράψει 5 ήταν από τα μαθήματα που έγραψα κατατακτήριες και πήγα πολύ πιο κάτω από ότι περιμενα. Ευτυχώς είχα γραψει καλά στα αλλα 2 μαθήματα και πέρασα.
μα δεν είχε βγει η βιολογία όταν είχα γράψει εκείνο το ποστ, άλλο μάθημα εννοούσα!
(συγκεκριμένα Πληροφορική)
πώς να μην μπερδευτώ μετά;;
Εγώ είδα στο τραπεζάκι της ΠΑΣΠ ή της ΔΑΠ σήμερα δε θυμάμαι 1 μεγάλη αφίσα και ειχε σημειωμένα τα μαθήματα που βγήκαν.
στο πρώτο έτος είχε βιολογία και κλινική ιατρική και πληροφορική (δε θυμαμαι κατι αλλο). Πληροφορική θυμάμαι ότι μου ειχες πει στο τσατ οτι θα το δωσεις Σεπτέμβρη οποτε βγήκαν τα αλλα 2
Guest 278211
Επισκέπτης
Εγώ είδα στο τραπεζάκι της ΠΑΣΠ ή της ΔΑΠ δε θυμάμαι 1 μεγάλη αφίσα και ειχε σημειωμένα βιολογία και κλινική ιατρική.
εμπιστεύεσαι και συ τις παρατάξεις...
ένα θα πω: στην εξεταστική αυτή στη φυσική όποιος εμπιστεύτηκε τις σημειώσεις αυτές έφαγε ήττα μεγάλη
στην εισαγωγή στην κλινική ιατρική πάλι, είναι ουσιαστικά οι σημειώσεις ενός βιβλιοπωλείου και είναι οκ
Πληροφορική θυμάμαι ότι μου ειχες πει στο τσατ οτι θα το δωσεις Σεπτέμβρη οποτε βγήκαν τα αλλα 2
Το τόλμησα τελικά!
tomi_77
Νεοφερμένος
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
ένα μάθημα ακόμα με τι κουράγιο να διαβάσει κανείιιις
tomi_77
Νεοφερμένος
ε ναι δεν την μπορω την αναμονη..!!!1 βδομάδα και παραπονιεσαι?? λολ
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
ε ναι δεν την μπορω την αναμονη..!!!
Εμάς βγαίνουν μετά από ένα μήνα
tomi_77
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Περιμένουμε αποτελέσματα (τα οποία θα είναι απογοητευτικά μάλλον).
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
πάτος αυτή η εξεταστική
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Έχουν ήδη φύγει 3 για Σεπτέμβρη κι άλλο ένα που θα δώσω μεθαύριο ( και δεν περιμένω και πολλά ) 4 .
πάτος αυτή η εξεταστική
απ' το άλλο εξάμηνο όμως όλα 10
Δικός μου εισαι εσυ!
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο σου!Περασα μαθηματικα με 7,5!!!!!!!!
Ρε παιδιά, τελικά βαθμολογούμαστε και με δεκαδικούς αριθμούς;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Από φέτος λένε πως θα βάζουν κανονικά την βαθμολογία με δεκαδικούς! Όμως και πάλι μπορεί να υπάρξουν καθηγητές που θα βάζουν στρογγυλοποιημένη την βαθμολογία, μου έτυχε παράδειγμα και φέτος για αυτό λέω πως υπάρχει η εξαίρεση!Μπράβο σου!
Ρε παιδιά, τελικά βαθμολογούμαστε και με δεκαδικούς αριθμούς;
Johnny15
Επιφανές μέλος
btw, στα μαθηματικά περίμενα + 1 με 2 μονάδες. Πήρα 6 ή 6,5 δεν θυμάμαι καλά, ενώ ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι έγραψα 7 θέματα τουλάχιστον σωστά. Λέτε να πάω να δω το γραπτό μου?
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λέτε να πάω να δω το γραπτό μου?
Σαφως και να πας. Ετσι δειχνεις ενδιαφερον και καταλαβαινεις που εκανες λαθος. Δε χανεις και τιποτα δηλαδη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.