Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Εχω αντιγραψει σαφως, εχω κανει σκονακι σαφεστατα, εχω ανταλλαξει κολλα-εξυπακουεται, εχω παει στην τουαλετα για να τσεκαρω σημειωσεις-αλιμονο, εχω γραψει ο,τι προλαβαινα-σαν-να-μην-υπηρχε-αυριο στο εδρανο, εχουνε γραψει για μενα, ε και φυσικα εχω ανοιξει επι τοπου βιβλιο, αλλα ως ανταλλαγμα των παραπανω εχει τσουλατσαρει κι η κολλα μου σε ταξεις/αμφιθεατρα (αναλογικα οι φορες αυτες ηταν πολυ λιγοτερες, αλλα σημασια εχει οτι υπηρχαν).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Η πρώτη φορά που έκανα σκονάκι (και ακολούθησαν πολλές άλλες) ήταν στις ενδοσχολικές της 3η Λυκείου.
Είχα ένα μικρό nokia 5210 (ένα με ασπρόμαυρη οθόνη). Ο κανονισμός τότε έλεγε τα κινητά κλειστά πάνω στο θρανίο. Το κινητό είχε μια πρωτοποριακή επιλογή για την εποχή μπορούσες να βάλεις προστασία οθόνης ασπρομαυρα σχεδιάκια. Έτσι πέρασα εγώ ένα κατάλευκο με αποτέλεσμα το κινητό να μοιάζει με κλειστό. . Όταν όμως πατούσα το κουμπάκι εμφανιζόταν το σκονάκι. στην οθόνη του κινητού. Επίσης το κινητό κλείδωνε σαν καλούπι και μέσα στο καλούπι χωρούσαν πολλά μικρά χαρτάκια. Η επιτήρηση δε ήταν πολύ αυστηρή και ευτυχώς δεν με έπιασαν ποτέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχω κάνει μία-δύο φορές αλλά με τον κλασσικό τρόπο.
Ως ιδέα έχω δει σκονάκι στο πάτωμα και στα all stars.
Btw, υπήρχε θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Εγώ εντάξει, έχω κάνει τα απλά σε διαγωνίσματα. Σκονάκι στην καρέκλα του μπροστινού ή κωδικοποιημένα πάνω στο θρανίο ή κανένα αθώο χαρτάκι κριμένο στην κασετίνα.
Τέτοια πατέντα όμως ομολογώ ότι δεν έχω κάνει
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Σκονάκι (όλοι λίγο πολύ έχουμε σκεφτεί να κάνουμε σκονάκι). Πόσοι όμως το έχουνε επιχειρήσει; Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας οι καθηγητές/τριες είναι υποψιασμένοι για αυτό χρειάζονται πιο εξελιγμένοι μέθοδοι από παλιά.
Η πρώτη φορά που έκανα σκονάκι (και ακολούθησαν πολλές άλλες) ήταν στις ενδοσχολικές της 3η Λυκείου.
Είχα ένα μικρό nokia 5210 (ένα με ασπρόμαυρη οθόνη). Ο κανονισμός τότε έλεγε τα κινητά κλειστά πάνω στο θρανίο. Το κινητό είχε μια πρωτοποριακή επιλογή για την εποχή μπορούσες να βάλεις προστασία οθόνης ασπρομαυρα σχεδιάκια. Έτσι πέρασα εγώ ένα κατάλευκο με αποτέλεσμα το κινητό να μοιάζει με κλειστό. . Όταν όμως πατούσα το κουμπάκι εμφανιζόταν το σκονάκι. στην οθόνη του κινητού. Επίσης το κινητό κλείδωνε σαν καλούπι και μέσα στο καλούπι χωρούσαν πολλά μικρά χαρτάκια. Η επιτήρηση δε ήταν πολύ αυστηρή και ευτυχώς δεν με έπιασαν ποτέ.
Xεχε γεια σου ρε Γιωργο με το κινητο...ελιωσα
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Ξέρω και για φοιτητές, να πω;
m.afalda
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Btw, υπήρχε θέμα.
Βρήκα το άλλο θέμα (και έχει ενδιαφέρον) δίνω warning στο εαυτό μου και του κάνω συγχώνευση
Kαι ένα άλλο στο παλιό ischool.Βρήκα το άλλο θέμα (και έχει ενδιαφέρον) δίνω warning στο εαυτό μου και του κάνω συγχώνευση
Για την εξεταστική λοιπόν, σε πολλά τμήματα με μαθηματικά επιτρέπονται τα κομπιουτεράκια. Ε, υπάρχουν κομπιουτεράκια που δέχονται κείμενο όπως και το ρολόι-κινητό (το οποίο θέλω).
Επίσης, γνωστός σε τμήμα πληροφορικής γράφει τα σκονάκια σε φλασάκι καθώς γράφουν σε Η/Υ.
ria17
Νεοφερμένος
δεν θελει κοπο..θελει...ΤΡΟΠΟ!
D!m!TR@
Νεοφερμένος
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Πείτε πείτε καμιά ιδέα.
Θα κάνετε κανένα σκονάκι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Το καλύτερο είναι το θρανίο...τα βλέπετε, μετά τα σβήνετε και δεν υπάρχουν ίχνη!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
φιλική συμβουλή.....
SOFIA19
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.