kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
τι σημαινει αποδειξεις και ο καθηγητης οταν σε πιανει να αντιγραφεις ειναι ο λογος του εναντιον του δικου σου,δεν υπαρχουν τετοια πραγματααποδειξεις;;;;;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Η καλυτερα, βρες μου τον μαθητη που θα ζητησει απο εναν καθηγητη αποδειξεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akis95
Δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ο καθηγητης πρεπει να ειναι σε θεση να το αποδειξει αυτο.τι σημαινει αποδειξεις και ο καθηγητης οταν σε πιανει να αντιγραφεις ειναι ο λογος του εναντιον του δικου σου,δεν υπαρχουν τετοια πραγματα
Αυριο θα ψαξω τη νομοθεσια (αν υπαρχει για αυτο το θεμα)
Dias
Επιφανές μέλος
Μπα. Υπάρχουν νόμοι που καθορίζουν τι γίνεται στις αντιγραφές. Θα πρέπει να σε συλλάβει ο επιτηρητής, να κληθούν ο εισηγητής και ο διευθυντής και να σου μηδενίσουν το γραπτό με αιτιολογημένη απόφαση. Αφού ο επιτηρητής δεν σου είπε τίποτα και παρέλαβε το γραπτό σου, το θέμα είναι τελειωμένο. Εκ των υστέρων μηδενισμός δεν γίνεται και αυτά που είπε η καθηγήτρια είναι για να ψαρώσει γατάκια. Το πολύ-πολύ, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βαθμολογήσει το γραπτό σου λίγο πιο αυστηρά από το συνηθισμένο, οπότε κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Όμως δικαίωμα να το μηδενίσει δεν έχει.Εκανα μερικες προσπαθεις αντιγραφης και το θεμα ειναι οτι ο επιτηρητης με ειδε αλλα δεν μου εκανε καμια παρατηρηση.Οταν ομως η καθηγητρια του μαθηματος ηρθε στην ταξη(αφου ειχα παραδοσει το γραπτο μου)ζητησε τα ονοματα αυτον που αντεγραφαν και οπως εμαθα απο παιδια που ηταν ακομα και εγραφαν ειπε και το δικο μου.Η καθηγητρια λοιπον ειπε οτι θα μας περιποιηθει στους βαθμους.Το προβλημα μου ειναι οτι εφόσον ξερει οτι αντέγραψα μπορεί να μου μηδενίσει το γραπτο???η απλως να μου κοψει μερικους βαθμους...
casaras
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Αυτο ειπα κι εγω εν ολιγοιςΜπα.Υπάρχουν νόμοι που καθορίζουν τι γίνεται στις αντιγραφές. Θα πρέπει να σε συλλάβει ο επιτηρητής, να κληθούν ο εισηγητής και ο διευθυντής και να σου μηδενίσουν το γραπτό με αιτιολογημένη απόφαση. Αφού ο επιτηρητής δεν σου είπε τίποτα και παρέλαβε το γραπτό σου, το θέμα είναι τελειωμένο. Εκ των υστέρων μηδενισμός δεν γίνεται και αυτά που είπε η καθηγήτρια είναι για να ψαρώσει γατάκια. Το πολύ-πολύ, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βαθμολογήσει το γραπτό σου λίγο πιο αυστηρά από το συνηθισμένο, οπότε κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Όμως δικαίωμα να το μηδενίσει δεν έχει.
casaras
Νεοφερμένος
δε μενειςαμα με μηδενισει με παιρναει το τετραμινο(17 + μεσοσ οροσ γυρο στο 12+ στο συγκεκριμενο μαθημα)η μενω στον τοπο?
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
οφφ τόπικ: Γιατί δεν προσπαθείτε να διαβάσετε; Εμείς μ.....ς είμαστε δηλαδή;
εχμ..ανοιγεις αλλο θέμα..
προσωπικά δε θα διάβαζα ποτέ απ'έξω θρησκευτικα,πάντα σκονάκι.
τους θεωρω χαζους αυτους που μαθαινουν απ εξω τα θρησκευτικα για να παρουν βαθμο
φιλικα
casaras
Νεοφερμένος
οφφ τοπικ:μαλλον θετικη κατευθυνση και χρειαζεστε βιολογια(το μαθημα για το οποιο μιλαμε)....αλλα ας μην ξεφευγουμε
δεν θελω να πω να μηνεις στην ταξη αλλα να δοσεις ξανα τον σεπτεμβρη....ξερω οτι ισχυει οτι για να μηνεις στο λυκειο πρεπει να εχεις μεσο ορο νομιζω γραπτων κατο απο 10 και οτι σε περναει ο μεσος ορος των τετραμηνων.....βεβαια στο μαθημα το συγκεκριμενο στου βαθμους που γραφουν τα αποτελεσματων των γραπτων τι θα γραφει?0??.....
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχμ..ανοιγεις αλλο θέμα..
προσωπικά δε θα διάβαζα ποτέ απ'έξω θρησκευτικα,πάντα σκονάκι.
τους θεωρω χαζους αυτους που μαθαινουν απ εξω τα θρησκευτικα για να παρουν βαθμο
φιλικα
Εδώ πρόκειται για βιολογία όμως.Και όταν κάνεις σκονάκι σε οποιοδήποτε μάθημα δεν σέβεσαι τους συμμαθητές σου, το καθηγητή σου δεν τον ενδιαφέρει.
οφφ τοπικ:μαλλον θετικη κατευθυνση και χρειαζεστε βιολογια(το μαθημα για το οποιο μιλαμε)....αλλα ας μην ξεφευγουμε
δεν θελω να πω να μηνεις στην ταξη αλλα να δοσεις ξανα τον σεπτεμβρη....ξερω οτι ισχυει οτι για να μηνεις στο λυκειο πρεπει να εχεις μεσο ορο νομιζω γραπτων κατο απο 10 και οτι σε περναει ο μεσος ορος των τετραμηνων.....βεβαια στο μαθημα το συγκεκριμενο στου βαθμους που γραφουν τα αποτελεσματων των γραπτων τι θα γραφει?0??.....
Πράγματι θετική θα πάω.Αλλά είναι λόγος αυτός να μην διαβάσω π.χ. αρχαία; Δεν θα δώσω τόση σημασία όσο στα υπόλοιπα αλλά θα καθίσω και θα διαβάσω.Τέλος.
Αρκετά όμως στο θέμα μας τώρα γιατί θα μας το κλειδώσουν.
Εδώ πρόκειται για βιολογία όμως.
δε το πιασα
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά μ...κας είναι αυτός που πιάνεται με τα σκονάκια / αντιγραφές...αν είναι να το κάνεις, καν' το σωστά
casaras
Νεοφερμένος
δε το πιασα
ειναι ποιο χρισημη για μαθητες θετικης απο τα θρησκευτικα που ανεφερες σαν παραδειγμα αλλα ξφευγουμε πολυ απο το θεμα...
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι αποδείξεις λέτε ρε χαχαχο καθηγητης πρεπει να ειναι σε θεση να το αποδειξει αυτο.
Αυριο θα ψαξω τη νομοθεσια (αν υπαρχει για αυτο το θεμα)
casaras
Νεοφερμένος
Τι αποδείξεις λέτε ρε χαχαχ
ωραια πειτε οτι το μηδενιζει τι γινετε???σας ειπα τετραμηνα εχω μεσον ορο 17+ και στο συγκεκριμενο μαθημα γυρο στο 12
ωραια πειτε οτι το μηδενιζει τι γινετε???σας ειπα τετραμηνα εχω μεσον ορο 17+ και στο συγκεκριμενο μαθημα γυρο στο 12
δε μενεις παιδι μου!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.