Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων

mechanicarts

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
Θα δώσω Αγγλικα και Ιταλικά και θέλω να μάθω που δίνω. Θα ρωτήσω όταν πάω σχολείο, αλλά μήπως ξέρει κανένας τώρα?:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nickname

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,133 μηνύματα.
Εγώ ξέρω ότι το ανακοινώνουν με χαρτί στο τζάμι του σχολείου σου και αν ρωτήσεις το διευθυντή κτλ. θα σου πουν... Δεν ξέρω κάτι άλλο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Εγώ ξέρω ότι το ανακοινώνουν με χαρτί στο τζάμι του σχολείου σου και αν ρωτήσεις το διευθυντή κτλ. θα σου πουν... Δεν ξέρω κάτι άλλο...
Yeap κι εγω ετσι ξερω. :iagree:

Και μαλιστα το γνωστοποιουν και αρκετες μερες νωριτερα.

Ρωτα τον διευθυντη καλυτερα η καποιον καθηγητη σου. :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stefanosK

Δραστήριο μέλος

Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για τους αποφοίτους Λυκείου και τους κατόχους πτυχίου Β΄ κύκλου ΤΕΕ οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε σχολή ή τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα θα διενεργηθούν από 27 Ιουνίου μέχρι και 4 Ιουλίου στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ανακοινωθεί.
Ειδικότερα :


Α. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


Οι εξετάσεις κατά ειδικό μάθημα θα διενεργηθούν ως εξής:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


ΗΜΕΡΑ
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ
ΠΡΩΙ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ
27/6/2009
ΑΓΓΛΙΚΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
29/6/2009
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΤΡΙΤΗ
30/6/2009
ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ
1/7/2009
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
ΙΣΠΑΝΙΚΑ
ΠΕΜΠΤΗ
2/7/2009
ΓΑΛΛΙΚΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
3/7/2009
ΑΡΜΟΝΙΑ
ΙΤΑΛΙΚΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ
4/7/2009
ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ


Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 8.00 π.μ. για όλα τα μαθήματα εκτός των Ιταλικών και των Ισπανικών για τα οποία ορίζεται η 5.00 μ.μ.

Β. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
Οι εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των ΑΓΓΛΙΚΩΝ θα διενεργηθούν στα εξεταστικά κέντρα που έχουν οριστεί από την οικεία Διεύθυνση ή Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Γ. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (ΠΛΗΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ)
1. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Στην ΑΘΗΝΑ θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια ή σε επιτροπή συγκέντρωσης μηχανογραφικών δελτίων αποφοίτων ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄) των γεωγραφικών Περιφερειών Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Κρήτης, Νήσων Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου. Αναλυτικά τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:

α) Για τα ειδικά μαθήματα
«ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ» και «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ»
Η κατανομή των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα θα γίνει ως εξής:
· Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Περιφέρειας της ΑΤΤΙΚΗΣ ή μηχανογραφικό δελτίο ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄) στην ίδια περιοχή
1. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Καλλιθέας (οδός Ελ. Βενιζέλου 175, Καλλιθέα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Θ.
2. Στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ιωνιδείου (οδός Σωτήρος Διός 17, Πειραιάς) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ι μέχρι και Κ.
3. Στο Ε.Κ. του 26ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Μαρασλή 10, Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και Μ.
4. Στο Ε.Κ. του 13ου Γενικού Λυκείου Αθήνας(οδός Αλφειωνίας και Βουτσινά, Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ν μέχρι και Π.
5. Στο Ε.Κ. του Γενικού Πειραματικού Λυκείου Βαρβακείου Σχολής (οδός Μουσών και Παπαδιαμάντη, Ψυχικό) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ρ μέχρι και Ω.
· Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας (εκτός Αττικής), Ηπείρου, Κρήτης, Νήσων Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου ή μηχανογραφικό δελτίο ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄)στις αντίστοιχες περιοχές
1. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αργυρούπολης (οδός Πολεμιστών 15,Αργυρούπολη)όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Λ.
2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου (οδός Κηφισίας 213, Μαρούσι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ.
3. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αλίμου (οδός Υψηλάντου και Θησείου, Άλιμος) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ν μέχρι και Ω.
β) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 15ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Ρηνείας 2, Κυψέλη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Ι.
2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης(οδός Αγίου Ανδρέου 2 & Κοραή, Νέα Σμύρνη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Κ μέχρι και Μ.
3. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ηλιούπολης(Βουλιαγμένης 525, Ηλιούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζειαπό Ν μέχρι και Ω.
γ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΙΣΠΑΝΙΚΑ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην ΑΘΗΝΑ στο Ε.Κ. του Γενικού Λυκείου Καλλίπολης (οδός Μ. Χατζηκυριακού 27, Πειραιάς).
δ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΓΑΛΛΙΚΑ»

1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λύκειου Αιγάλεω (οδός Αγ. Βασιλείου & Λακωνίας, Αιγάλεω) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Ι.
2. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λύκειου Νέας Φιλαδελφείας (οδός Θεσσαλονίκης και Λαχανά, Νέα Φιλαδέλφεια) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Κ.
3. Στο Ε.Κ. του 53ου Γενικού Λύκειου Αθήνας (οδός Γράμμου 23, Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και Ν.
4. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Βύρωνα (οδός Μηδείας και Ταταούλων έναντι 23, Τέρμα Γραμμής 11 ΗΛΠΑΠ-Βύρωνας) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ξ μέχρι και Ρ.
5. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Χαϊδαρίου(οδός Φιλοπάππου 28, Χαϊδάρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Σ μέχρι και Ω.
ε) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΑΡΜΟΝΙΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου (οδός Κύπρου & Ψαρών 18, Περιστέρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Λ.
2. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου (οδός Κλείτορος και Αγίου Παύλου 53, Περιστέρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέχρι και Ω.

στ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΙΤΑΛΙΚΑ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην ΑΘΗΝΑ στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου
Νέας Σμύρνης (οδός Νικομηδείας 7, Νέα Σμύρνη).

ζ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ»
1. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας (οδός Εμ. Παππά 6 & Φιλελλήνων, Ν. Ιωνία) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Λ.
2. Στο Ε.Κ. του 6ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (οδός Μίνωος & Προόδου, Αιγάλεω) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέχρι και Ω.

2. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση - Δήλωση σε Λύκεια ή σε επιτροπή συγκέντρωσης μηχανογραφικών δελτίων αποφοίτων ΤΕΕ των Περιφερειών Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης.
Αναλυτικά τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:

Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση - Δήλωση σε Λύκεια ή σε επιτροπή συγκέντρωσης μηχανογραφικών δελτίων αποφοίτων ΤΕΕ ή ΕΠΑΛ (ομάδα Α΄) των γεωγραφικών Περιφερειών Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης.
Αναλυτικά τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:

α) Για τα ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
«ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΚΑΙ «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ»

1. Στο Ε.Κ. του 30ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης(οδός Σ. Γεναδίου 53, Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Ι.
2. Στο Ε.Κ. του 21ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης(οδός Γ. Παπανδρέου Θ. Σοφούλη 1) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Κ μέχρι και Ο.
3. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου (οδός Παπάγου και Θεοδώρας, Εύοσμος) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Π μέχρι και Ω.


β) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 20ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Κλεάνθους 30, Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Λ.
2. Στο Ε.Κ. του 1ου ΤΕΕ-ΕΠΑΛ Σταυρούπολης(οδός Λαγκαδά 197, Σταυρούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέχρι και Ω.

γ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΙΣΠΑΝΙΚΑ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Ε.Κ. του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης(οδός Κριεζώτου 2, Θεσσαλονίκη).


δ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΓΑΛΛΙΚΑ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης (οδός Πεσόντων Ηρώων 2, Σταυρούπολη).

ε) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΑΡΜΟΝΙΑ»
1. Στο Ε.Κ. του 17ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Χριστοπούλου 6, Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Ο.
2. Στο Ε.Κ. του 2ου ΓΕΛ Συκεών(Σπάρτακου 24, Συκιές) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Π μέχρι και Ω.

στ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΙΤΑΛΙΚΑ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Ε.Κ. του 1ου ΤΕΕ-ΕΠΑΛ Συκεών(οδός Ηρώων Πολυτεχνείου & Γ. Ρίτσου 2, Συκιές).

ζ) Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ»
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Νεάπολης (Στρ. Στρεμπενιώτη, Νεάπολη).

Δ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρxονται στις αίθουσες εξέτασης το αργότερο στις 7.30 το πρωί, και οι υποψήφιοι των Ιταλικών και των Ισπανικών πρέπει να προσέρχονται το αργότερο στις 4.30 το απόγευμα.
2. Ο xρόνος διάρκειας της εξέτασης των Ξένων Γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες και του Ελεύθερου και Γραμμικού σxεδίου έξι (6) ώρες. Ειδικά για το μάθημα «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων», διευκρινίζεται ότι η διάρκεια εξέτασης είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.
3. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου.
4. Κατά την εξέταση στο Γραμμικό Σxέδιο δίνεται στους υποψήφιους xαρτί σxεδίασης, που οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι 0,50 Χ 0,70 μ. και οι εσωτερικές διαστάσεις, στις οποίες γίνεται η σxεδίαση, 0,50 Χ 0,58 μ. Για τον λόγο αυτό ο υποψήφιος πρέπει να έxει μαζί του στις εξετάσεις πινακίδα σxεδίασης διαστάσεων αναλόγων με το xαρτί σxεδίασης και τα απαραίτητα για τη σxεδίαση όργανα και υλικά, δηλαδή xαρτί πρόxειρο σxεδίασης, όργανα για σxεδίαση με σινική μελάνη για διαφορετικά πάxη γραμμών, ταυ ή παραλληλογράφο, τρίγωνα σxεδίασης, κοινό υποδεκάμετρο και τα λοιπά αναγκαία μέσα σxεδίασης (διαβήτη, καμπυλόγραμμο, μολύβι, γομολάστιxα, ξύστρα κ.λπ.). Απαγορεύεται, όμως, να xρησιμοποιεί συστήματα σxεδίασης, δηλαδή ειδικά εκτυπωτικά μηxανήματα γραφής και σxεδίασης γραμμάτων, ζελατίνες ή μεταλλικά στοιxεία τυποποιημένων γραμμάτων, αυτοκόλλητα (ράστερ, λετρασέτ κ.λ.π.) γραμμάτων ή γραμμοσκιάσεων, μηxανικούς σxεδιαστικούς βραxίονες για τη σxεδίαση γραμμών σε διάφορες κλίσεις, αρθρωτά τρίγωνα μεταβαλλόμενων γωνιών, αρθρωτούς παράλληλους κανόνες, κλιμακόμετρα (υποδεκάμετρα σε διάφορες κλίμακες, ένα: είκοσι, ένα : πενήντα κ.λπ.), υπολογιστικές μηxανές (κομπιούτερς).
5. Κατά την εξέταση στο Ελεύθερο Σxέδιο δίνεται στους υποψήφιους xαρτί σxεδίασης, που οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι 0,50 Χ 0,70 μ. και οι εσωτερικές διαστάσεις, στις οποίες γίνεται η σxεδίαση, 0,50 Χ 0,50 μ. Για το λόγο αυτό ο υποψήφιος πρέπει να έxει μαζί του στις εξετάσεις πινακίδα σxεδίασης διαστάσεων αναλόγων με το xαρτί σxεδίασης. Η εξέταση γίνεται με μολύβια. Ο υποψήφιος πρέπει να έxει μαζί του, εκτός από την πινακίδα, μολύβια μαλακά και σκληρά, γομολάστιxα, ξύστρα.
Επίσης επιτρέπεται η xρησιμοποίηση βελόνας μετρήματος και νήματος στάθμης, ενώ δεν επιτρέπεται η xρησιμοποίηση σπρέϋ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

panagiotis_stav

Νεοφερμένος

Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Εβαλα γενικο τιτλο μηπως θελει και κανενας αλλος να ρωτησει κατι αλλο σχετικο με αυτα!

Επειδη δινω Αγγλικα στις 15 Ιουνιου σαν ειδικο μαθημα θελω μια μικρη για καποιους (μεγαλη για μενα) βοηθεια!
Δινω δευτερη φορα πανελληνιες και επειδη εδωσα και περισυ αγγλικα ξαναδινω και φετος! Αλλα οσο καιρο ημουν στο σχολειο και εδινα μαθηματα δεν βρηκα καμια ανακοινωση σχετικα με τα ειδικα μαθηματα με αποτελεσμα να μην ξερω που δινω!

Μηπως ειναι κανεις απο Πιερια ή εστω ξερει σε ποιο σχολειο δινουμε φετος εξετασεις???????

Απο οτι εχω δει αλλοι νομοι εχουν ανακοινωσει τα σχολεια αλλα για Πιερια δεν ξερω τιποτα! Ρωτησα και τον εναν απο τους δυο υποδιευθυντες και δεν μου απαντησε! Μηπως ειναι το ιδιο με περισυ??
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άντζυ

Δραστήριο μέλος

Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα.
Εβαλα γενικο τιτλο μηπως θελει και κανενας αλλος να ρωτησει κατι αλλο σχετικο με αυτα!

Επειδη δινω Αγγλικα στις 15 Ιουνιου σαν ειδικο μαθημα θελω μια μικρη για καποιους (μεγαλη για μενα) βοηθεια!
Δινω δευτερη φορα πανελληνιες και επειδη εδωσα και περισυ αγγλικα ξαναδινω και φετος! Αλλα οσο καιρο ημουν στο σχολειο και εδινα μαθηματα δεν βρηκα καμια ανακοινωση σχετικα με τα ειδικα μαθηματα με αποτελεσμα να μην ξερω που δινω!

Μηπως ειναι κανεις απο Πιερια ή εστω ξερει σε ποιο σχολειο δινουμε φετος εξετασεις???????

Απο οτι εχω δει αλλοι νομοι εχουν ανακοινωσει τα σχολεια αλλα για Πιερια δεν ξερω τιποτα! Ρωτησα και τον εναν απο τους δυο υποδιευθυντες και δεν μου απαντησε! Μηπως ειναι το ιδιο με περισυ??
Εμάς μας είπαν στο σχολείο ότι κατά 99% θα δώσουμε εκεί όπου έδωσαν αγγλικά κ πέρσυ οι υποψήφιοι του δικού μου σχολείου..Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για όλα τα σχολεία...
Εγώ ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρω διαγωνίσματα στο στυλ μ'αυτά που θα γράψουμε στις 15/6 στις πανελλήνιες...Είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί δίνω 1η φορά, έχω να κάνω αγγλικά απ΄την Γ γυμνασίου που πήρα το Lower κ χρειάζομαι όσο γίνεται μεγαλύτερο βαθμό για τη σχολή μου....:/:
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει πραγματικά του είμαι ευγνώμων...!!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cookies&chips

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 195 μηνύματα.
Εμάς μας είπαν στο σχολείο ότι κατά 99% θα δώσουμε εκεί όπου έδωσαν αγγλικά κ πέρσυ οι υποψήφιοι του δικού μου σχολείου..Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για όλα τα σχολεία...
Εγώ ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρω διαγωνίσματα στο στυλ μ'αυτά που θα γράψουμε στις 15/6 στις πανελλήνιες...Είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί δίνω 1η φορά, έχω να κάνω αγγλικά απ΄την Γ γυμνασίου που πήρα το Lower κ χρειάζομαι όσο γίνεται μεγαλύτερο βαθμό για τη σχολή μου....:/:
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει πραγματικά του είμαι ευγνώμων...!!:)

Αυτο που μπορεις να κανεις αμεσα ειναι να γκουγκλαρεις 'θεματα πανελληνιων αγγλικα' και και δεις ολα τα ποηγουμενα θεματα που εχουν πεσει (υπαρχουν και οι απαντησεις).

Προσωπικα, εχω παρει και βιβλιο (πολυ καλο) ειδικο για τις Πανελληνιες. Αν θες τον τιτλο, στειλε μου ΠΜ.



Τα κεντρα εμας μας τα παν στο σχολειο για τα αγγλικα και δεν εχω πετυχει καποιο site που να τα λεει, μαλλον επειδη ειναι παρα πολλα. Για ολα τα αλλα ειδικα, υπαρχουν στο internet. Ρωτα στο σχολειο σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tiramisuu

Δραστήριο μέλος

Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα.
Εμάς μας είπαν στο σχολείο ότι κατά 99% θα δώσουμε εκεί όπου έδωσαν αγγλικά κ πέρσυ οι υποψήφιοι του δικού μου σχολείου..Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για όλα τα σχολεία...
Εγώ ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρω διαγωνίσματα στο στυλ μ'αυτά που θα γράψουμε στις 15/6 στις πανελλήνιες...Είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί δίνω 1η φορά, έχω να κάνω αγγλικά απ΄την Γ γυμνασίου που πήρα το Lower κ χρειάζομαι όσο γίνεται μεγαλύτερο βαθμό για τη σχολή μου....:/:
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει πραγματικά του είμαι ευγνώμων...!!:)

Ρίξε μια ματιά εδώ https://users.sch.gr/griskiadas/grsk/index.php/2011-04-15-14-55-08/2011-04-15-14-56-48

Είναι τα θέματα όλων των προηγούμενων ετών. Από το 2010 δεν δίνουμε πλέον μετάφραση, αλλά οι ασκήσεις είναι στην ίδια μορφή στα θέματα προ του 2010.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top