Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosRMD
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Άρχισα να αγχώνομαι σιγά σιγά. Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;
μην ανησυχεις
εμενα ειχαν βγει καπου 10 ιουλη
καπου εκει θα βγουν πανω κατω
NikosRMD
Νεοφερμένος
Nefeloula
Νεοφερμένος
NikosRMD
Νεοφερμένος
NikosRMD
Νεοφερμένος
NikosRMD
Νεοφερμένος
NikosRMD
Νεοφερμένος
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας παιδιά...ενδιαφέρομαι να δώσω το msu σε επίπεδο c2. Μου έχουν πει οτι είναι πιο εύκολο από το ecpe και είπα να το προτιμήσω. Αλλά έχω κάποιες απορίες οπότε αν μπορείτε να με βοηθήσετε Από όσο γνωρίζω η βάση είναι ναι μεν 60% αλλά λέει πως πρέπει να έχεις απο 12% και πάνω σε κάθε ενότητα. Ωστόσο είδα ότι από τον Δεκέμβρη του 2017 θα έχει βάση 60% αλλά ανεξάρτητα το βαθμό σε κάθε ενότητα. Κάτι σαν συμψηφισμό δηλαδή. Ξέρετε ακριβώς τι παίζει? Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν δίνει επάρκεια και εάν αναγνωρίζεται κανονικά από τον ΑΣΕΠ και από πανεπιστήμια του εξωτερικού...επίσης, εσείς που το έχετε δώσει το θεωρείται δύσκολο? Εγώ προσωπικά φοβάμαι το κομμάτι του listening και του speaking. Έδωσα πριν 6 χρόνια για lower και συγκεκριμένα το edexcel: pte general....πιστεύετε πως θα δυσκολευτώ?? Sorry για το μεγάλο post
Καλησπέρα!Η δομή του είναι ελαχίστως πιο εύκολη από το ECPE επειδή το part του vocabulary δεν υπάρχει ξεχωριστά αλλά υπάρχουν ελάχιστες ερωτήσεις στο μέρος του reading.Το γεγονός πως η βάση του είναι 60% σου δίνει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Η πιστοποίηση αναγνωριζεται κανονικά στην Ελλάδα ως επίπεδο Γ2.Απο την άλλη όσον αφορά τις σπουδές μην περιμένεις και καμιά αναγνώριση στην Ευρώπη.Αν δεν κάνω λάθος στα ιδιωτικά κολέγια στην Ελλάδα αναγνωριζεται το CELP.Η πλειοψηφία των πανεπιστημιων ζητάει IELTS ή TOEFL ή ακόμα CPE και CAE.Αν έχεις να κάνεις τόσο καιρό αγγλικά καλό είναι να μην βιαστείς να δώσεις με μόνο 2 μήνες προετοιμασία. Θα ήταν προτιμότερο να δώσεις τον Μάιο για να έχεις και τα ανάλογα αποτελέσματα.
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ευχαριστώ πολύ...έχω σκοπό να κάνω μαθήματα σε φροντιστήριο 8-12 μήνες κ να δώσω κανονικά. Μήπως ξέρεις φροντιστήρια στην αθήνα ή στο κεντρο που ν συνεργαζονται με το msu?
Αυτό που λες δεν βγάζει κάποιο νόημα.Τα πανεπιστήμια που βγάζουν αυτές τις πιστοποιήσεις δεν συνεργαζονται με τα φροντιστήρια.Απο ότι ξέρω ότι βρετανική πιστοποίηση υπάρχει συνεργάζεται με την British Council ενώ τα Αμερικανικά με την Hellenic American Union.Παντως εγώ πριν δύο χρόνια που έδωσα το Msu την αίτηση την έστειλα στο Deree-The American College of Greece.Ας παραθεσουν και οι καθηγητές την απάντηση τους που σαφώς και θα γνωρίζουν περισσότερα.
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοω οτι ξερω πολλα φροντιστηρια πχ που συνεργαζονται μονο με michigan ecpe ή cambridge επειδη ειναι πιο ισχυρα...
Απλώς το συνεργαζονται δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.Ενδεχομενως προωθούν να γνωστά "ισχυρά" πιστοποιητικά προκειμένου να έχει καλή φήμη το φροντιστήριο.Παντως εδώ μου μένω εγώ,δηλαδή στην επαρχία, δεν συναντάς κάτι τέτοιο.Απο την άλλη δεν ξέρω τι παίζεται στην Πρωτεύουσα.
Giannokala
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.