1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
ενώ το MSU είναι τέλειο!
το μόνο για το οποίο έχω άγνοια είναι το κόστος...μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα εχει ΜΟΝΟ 2 εκθεσεις! Αυτα ειναι τα γραπτα!πολύ έκθεση έχει όμως ρε'συ....
ενώ το MSU είναι τέλειο!
το μόνο για το οποίο έχω άγνοια είναι το κόστος...μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
νομίζω πως είναι τρεις....Μα εχει ΜΟΝΟ 2 εκθεσεις! Αυτα ειναι τα γραπτα!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
υπάρχει η δυνατότητα να πάει ο οποιοσδήποτε;;;δυο ειναι εχω παει σε σεμιναριο... αλλα και να τ'αλλαξουν και να το κανουν 3 τι σε πειραζει??? 1 παραπανω, σιγα... Παντως με καλεσαν να παω σε σεμιναριο του MSU... θα σας πω εντυπωσεις...
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατί όχι;;;όμως πού και πότε λαμβάνει χώρα το σεμινάριο γιατί θ πάω κατασκήνωση και Μόναχο...;;;δεν ξερω να σου πω την αληθεια... Θελετε να συναντηθουμε (εγω εσυ και ο Τεο) και να παμε ολοι μαζι???
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
αν έχεις νέα πες μου γιατί μ'ενδιαφέρει......:thanks:δεν πολυξερω... Παντως ειναι στην Κοζανη...
και είναι και καλή ευκαιρία να γνωριστούμε!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
χεχεχεχε οκ... σημερα μιλησα με τον υπευθυνο... θα τον καλεσω αυριο για περισσοτερα... μην ανησυχεις, θα σε παμε στις εξετασεις με την καλυτερη προετοιμασια!!! Δεν εκανα τσαμπα 9 ονλαιν σεμιναρια...
οκ!
κράταμε ενήμερο γιατί,όπως θα έχεις διαπιστώσει από τα μηνύματά μου τον τελευταίο καιρό , μ'ενδιαφέρει...!!!
θα το δώσω και μόνος μου , είναι και η πρώτη του εξεταστική...Καταλαβαίνεις πως η κατάσταση είναι λίγο ιδιόρρυθμη!!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
τι εννοεις?οκ!
κράταμε ενήμερο γιατί,όπως θα έχεις διαπιστώσει από τα μηνύματά μου τον τελευταίο καιρό , μ'ενδιαφέρει...!!!
θα το δώσω και μόνος μου , είναι και η πρώτη του εξεταστική...Καταλαβαίνεις πως η κατάσταση είναι λίγο ιδιόρρυθμη!!
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
εννοώ πως προετοιμάζομαι μόνος μου γι'αυτό το πιστοποιητικό!!!κανονικά είναι να δώσω Γ1!τι εννοεις?
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
εννοώ πως προετοιμάζομαι μόνος μου γι'αυτό το πιστοποιητικό!!!κανονικά είναι να δώσω Γ1!
α μην κολάς καθόλου.Και εγώ για το ecce μόνος μου διάβαζα και πήγα κατευθείαν προφ την άλλη χρονιά.Μην πτοείσαι καθόλου.Μα καθόλου όμως!Αν έχεις όρεξη,πιστεύω ακράδαντα πως άνετα μπορείς να φτάσεις σε μεγαλύτερο επίπεδο από αυτό της-τάξης-που-είσαι.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
δλδ δεν θες να σε βοηθησω να το περασεις???εννοώ πως προετοιμάζομαι μόνος μου γι'αυτό το πιστοποιητικό!!!κανονικά είναι να δώσω Γ1!
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου...:thanks:α μην κολάς καθόλου.Και εγώ για το ecce μόνος μου διάβαζα και πήγα κατευθείαν προφ την άλλη χρονιά.Μην πτοείσαι καθόλου.Μα καθόλου όμως!Αν έχεις όρεξη,πιστεύω ακράδαντα πως άνετα μπορείς να φτάσεις σε μεγαλύτερο επίπεδο από αυτό της-τάξης-που-είσαι.
είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική μιας και όλοι μου έχουν κόψει τα φτερά λέγοντας πως κάτι τέτοιο (να προετοιμαστώ μόνος μου δηλαδή...) τους φαίνεται αδιανόητο....
πάντως και εγώ στα γαλλικά έδωσα Β1 αλλά δήλωσα και προετοιμάστηκα μόνος μου για το Β2 και όχι απλά το πέρασα αλλά και με πολύ καλό βαθμό...(83%-βάση:60%!)
γι'αυτό προσπαθώ να μην τους ακούω...
-----------------------------------------
δεν είπα κάτι τέτοιο ρε'συ...δλδ δεν θες να σε βοηθησω να το περασεις???
ίσα ίσα!!!...
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
ε ωραια τοτε!!!σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου...:thanks:
είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική μιας και όλοι μου έχουν κόψει τα φτερά λέγοντας πως κάτι τέτοιο (να προετοιμαστώ μόνος μου δηλαδή...) τους φαίνεται αδιανόητο....
πάντως και εγώ στα γαλλικά έδωσα Β1 αλλά δήλωσα και προετοιμάστηκα μόνος μου για το Β2 και όχι απλά το πέρασα αλλά και με πολύ καλό βαθμό...(83%-βάση:60%!)
γι'αυτό προσπαθώ να μην τους ακούω...
-----------------------------------------
δεν είπα κάτι τέτοιο ρε'συ...
ίσα ίσα!!!...
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
ε ωραια τοτε!!!
έχεις κάποιο νέο;;;
γιατί εγώ σήμερα φεύγω διακοπές και θα ξαναμπώ τη δευτέρα....
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι...δυστυχως δεν εχω... θες να σου στειλω με πμ το κινητο μου να μιλαμε και μεσω σμσ οσο εισαι διακοπες?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.