Βetty
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
@missBetty ο Καβαφης ηταν gay και ο Καρυωτακης αυτοκτονησε.μηπως προτιμας Ελυτη που τα λεει και ωραια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχεις το χαρτι που στο στελνουν γρηγορα και γραφει τα αποτελεσματα αναλυτικα...φτανει αυτο
Mην ειστε τοσο απαισιοδοξοι...
(Μα σε ποιον τα λεω αυτά...Εγω ειμαι ο Νο1 απαισιοδοξος του φορουμ...)
-----------------------------------------
WHAT THE FUCK?ως Οκτωβρη?τουλαχιστον κατι σαν βεβαιωση επισημη μπορω να εχω απο καπου πως το πηρα?
Nαι προσκομίζοντας το Statement of Results σου.
Sorry I have to go...
Τα λεμε το βράδι...
Βetty
Δραστήριο μέλος
WHAT THE FUCK?ως Οκτωβρη?τουλαχιστον κατι σαν βεβαιωση επισημη μπορω να εχω απο καπου πως το πηρα?
@missBetty ο Καβαφης ηταν gay και ο Καρυωτακης αυτοκτονησε.μηπως προτιμας Ελυτη που τα λεει και ωραια?
Να σου πω,πρωτος Καβαφης,δευτερος Καρυωτακης, τριτος Ελυτης(αχ το μονογραμμα του ερωτα!!!)τεσπα,το ξεφτυλισαμε ontopic....
djimmakos
Διάσημο μέλος
τωρα που θα ρωτησω αν η Ιθακη παιζει για διακοπες θα δεις connection?η Κεφαλλονια μηπως?
σοβαρα τωρα,μιας και ανακοινωθουν πχ στις 24 Ιουλη,το επισημο πτυχιο ποτε ερχεται στα χερια μας?
Κρήτη να πας, πιο ωραία είναι :p
By the way, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να χρησιμοποιήσει το statement of results, εξάλλου το γράφει πάνω
"THIS EXAMINATION REPORT IS NOT A CERTIFICATE.It is issued to all examinees."
Εγώ πάντως το πτυχίο θυμάμαι το είχα πάρει ένα μήνα μετά, Ιανουάριο είχαν βγει και Φεβρουάριο το είχα πάρει. Το χρειάζεσαι επειγόντως;
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κρητη ημουν τελη Ιουνη(ειχε προηγηθει Μυκονος-και την Δευτερα παλι Μυκονος και μετα Κρητη.)Τελευταιες διακοπες μωρε πριν το στρατο.
i know...life is 4 me.
stemfrom
Νεοφερμένος
και ο ελύτης gay ήταν
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
παει..................χαιρετα το,το lower που χανεις................κ προπαντος μη γελαστεις,μην πεις πως ηταν ενα ονειρο,πως απατηθηκεν η ακοη σου..ματαιες ελπιδες τετοιες μην καταδεχθεις....σαν ετοιμος απο καιρο,σαν θαρραλεος.....αποχαιρετα το lower που φευγει...........
Το βρίσκω αξιέπαινο ένας έφηβος να ξέρει και να έχει κατανοήσει την Αλεξάνδρεια του Καβάφη. :no1:
Και οσοι αγχώνονται για την εκθεση να μην πολυσκανε.Τους ενδιαφερει να δουν αν επικοινωνείτε σωστα.Αν επιτυγχανεται το Communication Effect.Και γω ελεγα χαλια εγραψα και σιγουρα θα παρω χαμηλο βαθμό αλλα με περασαν με πολυ καλο βαθμο στην εκθεση του ΚΠΓ.Βεβαια θα μου πεις αλλο ΚΠΓ και αλλο Μισιγκαν.Να σας πω την εκθεση σας 2 φορες την διαβαζουν και βαζουν ενα βαθμό.Δεν την ξεκοκαλίζπυν κιολας σαν το Cambridge...:no1:
Βetty
Δραστήριο μέλος
και ο ελύτης gay ήταν
οχι καλε!!!!!!!!!!!!!ο Ελυτης δεν ηταν ομοφυλοφιλος!!!!!!!!!αφου ηταν ερωτευμενος με μια κοπελιτσα!!τι νομιζετε??ολοκληρο μονογραμμα για ποιον το εγραψε????ε???
Τεσπα,ελπιζω να περασα στην εκθεση..............μακαρι......δεν εχω καμια διαθεση να ξαναδινω του χρονου......
Καλα αποτελεσματα να χουμε!
Οποιος αλλος πιστευει κατι τετοιο πρεπει να ηρεμήσει γιατι για μια εκθεση παιζουν ρολο πολλοι παραγοντές ακομα και ο εξετάστης!
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
Ελατε βρε μην αγχωνεσαι!
Καλα αποτελεσματα να χουμε!
Οποιος αλλος πιστευει κατι τετοιο πρεπει να ηρεμήσει γιατι για μια εκθεση παιζουν ρολο πολλοι παραγοντές ακομα και ο εξετάστης!
Μακαρι ρε Τeol να πεσουμε σε καλο εξεταστη......παντως στο speaking πετυχα μια πολυ καλη κοπελιτσα κ βγηκα απο το εξεταστικο κεντρο πολυ χαρουμενη!!!!!!!!και να φανταστειτε πως οταν ημουν στο ασανσερ και πηγαινα στην εξεταστρια κοντευα να βαλω τα κλαμματα.........Ξερω ανοητη αντιδραση,αλλα δεν μπορουσα να το ελεξω,πρωτη φορα ενιωσα ετσι!!!!!ευτυχως ουτε τα κλαμματα εβαλα και σε καλη εξεταστρια επεσα..........
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
η τυχη βοηθαει τους τολμιρους......μονο την εκθεση φοβασαι??ρεετσι οπως τα λες καλα τα πηγες....dont worry,πιες χαπι!!!!!!!
οχιιιιιιιιιιιιιιιι.........ειμαι 90% σιγουρη οτι κοπηκα στο ακουστικο!κ η γελιοτητα εγκειται στο οτι τα πηγα τελεια σε GVR K SPEAKING.........
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.