giorgos024
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnnakisss
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τα Practice Tests είναι λίγο πιο τσιμπημένα σε σχέση με το Real Paper για να σε προετοιμάζουν καλά για αυτό.
Τέλος την ωρα της εξέτασης δεν παίζει ρόλο μόνο ο παράγοντας γνώση αλλα και ο παράγοντας άγχος και χίλιοι δυο παράγοντες.
Με εμενα έδινε κορίτσι και συμμαθητριά μου ΕCCE περσι το οποίο επιανε στα τεστ 75% Listening & 80% GVR.
Και όμως στο real paper είχε και στα δύο μέρη Borderline Fail.
-----------------------------------------
Eμενα δεν μου εχουν στειλει ακομη προσωπικο μηνυμα.Ξερετε ποιες ημερομηνιες στελνουν?
Το timetable θα έπρεπε να σου είχε σταλεί μέχρι 22 Απριλίου 2009.
Aν δίνεις μεσω φροντηστηρίου θα το πάρεις απο Δευτέρα απο το φροντηστηριο σου όταν ανοίξει.
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};288483:Έχω ακούσει και εγώ πολλούς που τους κόβουν στα ακουστικά, ενώ στα Practice tests ήταν πολύ καλοί... Μια φίλη μου που δίνει μαζί μου, αλλά το είχε ξαναδώσει πριν 3 χρόνια, κόπηκε και αυτή στα ακουστικά και πιστεύει ότι κόβουν ακόμα και άτομα που κανονικά θα έπρεπε να περνάνε, αλλά βάζουν όριο ατόμων που θα περνάει κάθε σεζόν. Όταν ο αριθμός ξεπεραστεί, κόβουν επιπλέον. Γι' αυτό δεν δίνουν και τα past papers, όπως κάνει το Cambridge. Η άποψη της φίλης μου...
Μπαα δεν νομίζω να παίζεται κάτι τετοιο.
Και για ποιο λόγο να το κανουν?Το να μην δημοσιεύουν τα παστ παπερς μπορεί να είναι και πολιτική του ELI.
Και το Cambridge εχω την εντύπωση πως το Paper 4(Listening) δεν το δημοσιεύει.Βέβαια η βάση δεν ειναι σταθερή καθώς υπάρχουν αποκλίσεις αναλόγως τις επιδόσεις των υποψηφίων.Ετσι ενας υποψηφιος που θα περνούσε οριακα σε μια εξεταστικη μπορεί και να κοβότανε την άλλη.
Τεσπα κανεις δεν ξερει ποσο δίκαια κριτηρια αξιολογησης έχουνε...:xixi:
Eragon
Νεοφερμένος
Είναι αλήθεια ότι τα προφορικά για το Proficiency Michigan είναι 10/5?
Oχι τα προφορικα του Proficiency Michigan ειναι απο τις 03/05 ως τις 31/05.
Ο καθε υποψήφιος έχει διαφορετική μέρα και ώρα προφορικών,η οποία και ανγράφεται στο προσωπικό πρόγραμμα εξετάσεων του υποψηφίου το οποίο στέλνει η HAU.
johnnakisss
Νεοφερμένος
giorgos--21
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
για ecce milav ετσι???
αναγκαιο topic φιλε ....... τελικα ποτε δινουμε προφορικα και ποτε γραπτα?????
Γραπτα ειναι 16/05 του Lower και 17/05 του Proficiency.
Προφορικά θα τα μάθεις απο το πρόγραμμα εξετάσεων που θα σου σταλεί.
Vanesa
Νεοφερμένος
Oχι τα προφορικα του Proficiency Michigan ειναι απο τις 03/05 ως τις 31/05.
οχι..απαραιτητα..εγω δινω προφορικα profociency Mischigan 1 ιουνίου..
και ειμαι τυχερη γιατι δίνω στο ίδιο μέρος και την ιδια ωρα μαζί με μια φίλη μου..
Sotiris_Toumpa
Νεοφερμένος
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο................δε νομιζω να ισχυει...........Παιδια εγω δινω ecpe. Η βαση ειναι 75%? Κατι τετοιο ακουγεται κ νομιζω ισχυει.
gelo75
Εκκολαπτόμενο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ποιο part αναφερεσαι?στο ecce βαζουν ευκολα?
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο................δε νομιζω να ισχυει...........
Ουτε εγω... Απ' οσο ξερω 65% ειναι η βαση, δηλαδη το LowPass και απο 50-65 αν δεν κανω λαθος το Bordeline Fail...
gelo75
Εκκολαπτόμενο μέλος
γενικα μιλαωσε ποιο part αναφερεσαι?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.