Ironboy
Δραστήριο μέλος
Iʼm afraid that the tests are still being processed. We do not have a release date for the results.
Best wishes,
ELI Certificate Program
University of Michigan
500 E Washington
Ann Arbor, Michigan USA 48104-2028
Fax: +001 734.615.6586
elicertif@umich.edu
www.lsa.umich.edu/eli/testing
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnlit7
Νεοφερμένος
ειχα να μπω μια εβδομαδα και δημιουργησατε 20 σελιδες....
ελεος κ να πω οτι μαθαμε και τπτ καινουργιο....αν θελετε να συζητατε ετσι χωρις λογο υπαρχουν και τα pm....τι φταιω εγω και ο καθε user να ψαχνουμε 20 σελιδες ετσι ασκοπα χωρις να μαθαινουμε κατι???
τοσο μεγαλη σημασια εχει για εσας αν τα αποτελεσματα βγουν στις 25 και οχι στις 23???:what:
πηγαινετε για κανα μπανακι να χαλαρωσετε λιγο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΗνυμα απο το ΕΛΙ-υΜ: Dear Dimitris,
Iʼm afraid that the tests are still being processed. We do not have a release date for the results.
Best wishes,
ELI Certificate Program
University of Michigan
500 E Washington
Ann Arbor, Michigan USA 48104-2028
Fax: +001 734.615.6586
elicertif@umich.edu
www.lsa.umich.edu/eli/testing
Σκατα δηλαδή εεε...
Φαντάσου το πανεπιστήμιο δεν ξερει ημερομηνια ανακοινωσης αποτελεσματων τι να κανει η ρημάδα η HAU που δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενας Test Administrator.
Το Cambridge ESOL εχει ήδη ανακοινωσει τις ημερομηνιες αποτελεσματων εδω και πολύ καιρό και σήμερα εχει ενημερωθηκε και το British Council.
Πλεόν σε αυτούς όλα είναι ετοιμα.
Το Michigan ενα απο τα μεγαλυτερα πανεπιστημια παγκοσμίως κανει παλι ενα βημα πίσω οπως και πέρσι!
Μπραβο Μισιγκαν....
-----------------------------------------
τι να πω ρε παιδια... πως εχετε καταντησει ετσι το thread ??:s
ειχα να μπω μια εβδομαδα και δημιουργησατε 20 σελιδες....
ελεος κ να πω οτι μαθαμε και τπτ καινουργιο....αν θελετε να συζητατε ετσι χωρις λογο υπαρχουν και τα pm....τι φταιω εγω και ο καθε user να ψαχνουμε 20 σελιδες ετσι ασκοπα χωρις να μαθαινουμε κατι???
τοσο μεγαλη σημασια εχει για εσας αν τα αποτελεσματα βγουν στις 25 και οχι στις 23???:what:
πηγαινετε για κανα μπανακι να χαλαρωσετε λιγο....
Αν νομίζεις πως οι πληροφορίες που δίνονται ειναι ασχετες απλά μην τις διαβάζεις.
Οτι μαθαίνουμε λέμε!
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εχεις δικιο teol20,και εγω μεσα ειμαι παντως
Τhx for your support!
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
ημουν λεει στο φροντηστηριο αγγλικων και ειχα παει για επισκεψη στην κυρια μου κ καλα....τελειωνει το μαθημα που εκανε και βγαινει εξω....με βλεπει...χαιρετιωμαστε κτλ ...και ξαφνικα μου λεει...ΑΑ! ΣΤΟ ΕΙΠΑ??!! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!ΠΕΡΑΣΕΣ!
εκεινη τη στιγμη σηκωθηκα πανω...δεν ηξερα τι να πω και το προσωπο μου ελαμπε απο ευτυχια!!!!!! (αλλα μεσα μου ελεγα......μα...πως..?? αφου..εχουμε 7 ιουλιου..και ο τεολ θα τοχε πει οτι αυριο βγαινουν τα αποτελεσματα...) και ξαφνικα μου λεει...ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΚΑΛΕ!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!
Οτι ηταν να γινει εγινε!
Υπομονη ως τα τελη Ιουλίου που θα έχουν τελειώσει τα πάντα.
Ως τότε καλο κουραγιο σε όλους εμας και οπως προειπα συγχαρητηρια στο ELI-UM και την HAU που ακομα και ενα χρονικο προσδιορισμο δεν ειναι σε θεση να δώσουν για τα αποτελεσματα.Κατα τα αλλα πληρώνονται 150 και 175 ευρώ.
Τεσπα ειναι ανωφελο να λεμε συνεχεια τα ίδια και τα ίδια!
Εγω μου φαινεται θα μαθω τα αποτελεσματα μου ξανα στις διακοπές μου...
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.:thanks::thanks:
Καλά αποτελέσματα σε όλους μας!!!:no1::no1::no1:
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};422946:Teol20, Αν δεν ήσουν εσύ να μας ενημερώνεις και να μας ανεβάζεις το ηθικό, δεν ξέρω τι θα έκανα... Μπήκα εχτές στο thread (το ομολογώ, είχα αρκετό καιρό να μπω και να κάτσω να κοιτάξω ένα-ένα τα posts, γιατί το μόνο που κατάφερνα είναι να αγχώνομαι) και είδα που αναφέρατε πως άλλαξε ο τρόπος βαθμολόγησης στο ECPE και δεν μπορείς να φανταστείς πως έκανα! Δηλαδή, τέτοια χαρά μόνο αν μάθω ότι το πήρα θα κάνω! Μέχρι χτες το πρωί ήμουν 95% σίγουρη ότι δεν θα το έπαιρνα, αλλά μετά από αυτό που έμαθα χάρη σε σας παιδιά, έχω πολλές περισσότερες ελπίδες... Να φανταστείς εστειλα μήνυμα στον καθηγητή και διευθυντή του φροντιστηρίου μου και δεν το ήξερε ούτε αυτός, που πάντα είναι ενημερωμένος...
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.:thanks::thanks:
Καλά αποτελέσματα σε όλους μας!!!:no1::no1::no1:
Mα για αυτό ειμαστε εδώ βρε Ειρηνη!
Για να αλληλοβοηθηθούμε και να αλληλουποστηριχθούμε!
Προσωπικα πιστευω πως αυτο το τόπικ έχει ως σκοπο να δωσει αυτοπεποιθηση στα παιδια που δινουν κάποιο αγγλλικο πιστοποιητικο και να πούν"Ωπα,δεν ειναι τιποτα!Μα γιατί αγχώνομαι..?"
Σας μιλαω και γω εμπειρικα που λόγου του αγχους μου εχω χασει παρα πολλα πραγματα.
Για αυτό και η ζωη συνεχιζεται.Αν κοπουμε σε ενα πτυχιο θα στεναχωρηθουμε ΟΚ,αλλα δεν τελειωνει η ζωη μας εδω.Ειναι απλα καποια μικρη αποτυχια.Και δεν ειναι τιποτα μπροστα στις αποτυχιες της ζωής μας.
Για αυτό συμμετεχουμε σε αυτο ο τοπικ που δημιουργηθηκε απο το Μαρτιο και πιστευω πως βοηθησε πολλα παιδια να εχουν ηθικο ακμαιοτατον και πραγματικα να επιτυχουν και να τελειωνουν με τον βραχνα των εξετάσεων.
Οπως και ναχει τα αποτελεσματα σε λιγες μερες θα βγουν.Δεν αγχωνομαστε.Εδω ειμαστε εμεις μετα για να τα συζητησουμε,να το γιορτασουμε ,να λυπηθούμε!Γιατι ειμαστε μια ον-λαιν κοινοτητα και αυτο πρεπει να κανουμε!
Ελπίζω να σας εχω βοηθησει με ολα αυτα που σας προσφέρω!
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
τεολ παινρε τηλ κ στελνε emailllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!
παντως ειναι απαραδεχτοι που δεν ταχουν διορθωσει ολα ακομα.......
Αληθεια ποσα περιπου παιδια εδωσαν φετος και ποσα περσι τον μαιο.....?
Ironboy
Δραστήριο μέλος
καλημερααα! σημερα ο μηνας εχει 8..!!!!!!! αχ πως περνουν οι μερεεεες!
τεολ παινρε τηλ κ στελνε emailllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!
παντως ειναι απαραδεχτοι που δεν ταχουν διορθωσει ολα ακομα.......
Αληθεια ποσα περιπου παιδια εδωσαν φετος και ποσα περσι τον μαιο.....?
Μπορεις να στειλεις και εσυ κανενα μηνυμα ή να πάρεις τηλεφωνο.Κάθε χρονο δινουν περιπου τα ιδια παιδιά!:iagree:
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
ελεος ρε παιδια μετα τις 15 του μηνα τα τηλεφωνα! και να μαθετε απο τωρα σε τι θα σας χρησιμευσει?????
Ρε χρηστο μην διαβαζεις το φορουμ αμα δεν θες.Οταν λες που θα μας χρησιμεψει,εγω προσωπικα σε 2 εβδομαδες παω διακοπες,να μην ξερω ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα;Δηλαδη να περνω τον καθενα να τον πριζω καθε μερα(γνωστους και συγγενεις) και να τους λεω για δες βγηκαν;Μην μου πεις να περιμενω γιατι γυριζω 12 σεπτεμβριου
Faint :)
Νεοφερμένος
ξεχαστε το για λιγο και χαρειτε το καλοκαιρακιιι
Για ακριβη ημερομηνια ουτε στα πιο τρελα μας όνειρα.
Το Cambridge θα το πω για αλλη μια φορα ανακοινωσε για τις 31/07.
Κατα τα αλλα καλο μας κουραγιο!
Και γω περσι στις διακοπες εμαθα τα αποτελεσματα!
Και φετος μαλλον ετσι θα γίνει...
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
To έχεις πει τόσες φορέςΠαιδια τα αποτελεσματα μετα και τα σημερινα τηλεφωνήματα & email θα βγουν μετα τις 20 Ιουλίου και μάλλον την τελευταια βδομάδα του Ιουλη!
Για ακριβη ημερομηνια ουτε στα πιο τρελα μας όνειρα.
Το Cambridge θα το πω για αλλη μια φορα ανακοινωσε για τις 31/07.
Κατα τα αλλα καλο μας κουραγιο!
μαλλον ετσι θα γί
Και γω περσι στις διακοπες εμαθα τα αποτελεσματα!
Και φετος νει...
Το λέω για να το συνηθίζω...:xixi:
johnlit7
Νεοφερμένος
χαιρω πολυ αυτο το μαθαμε....
χαλαρωσε επιτελους.....:no1:
οταν μαθεις την ακριβη ημερομηνια εσυ η καποιος αλλος απλα πειτε το....λες και θελετε να κανετε ρεκορ σελιδων στο θρεντ κ γραφετε τα ιδια κ τα ιδια...
Αν νομίζεις πως οι πληροφορίες που δίνονται ειναι ασχετες απλά μην τις διαβάζεις.
Οτι μαθαίνουμε λέμε!
αν δεν τις διαβασω πως θα καταλαβω αν ειναι οντως ασχετες???
μπορει μεσα στις 20 σειρες offtopic να υπαρχει κ κατι σημαντικο....:s
η οπως ενας user (ονοματα δν λεμε,οικογενειες δν θιγουμε ) εφαγε σχεδον 2 σελιδες με τεραστια
κενα ποστ....τι να πω...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.