johnlit7
Νεοφερμένος
για αυτο δεν θα υπαρχει προβλημα λογικα ετσι??τωρα σχετικα με την ημερομηνια γεννησης και εμενα με ειχαν κατα 3 χρονια μεγαλυτερο!:xixi:
οταν τους το ανεφερα στα γραπτα δεν μ το διορθωσαν και μου ειπαν απλως να το αναφερω την ημερα της προφορικης εξετασης...
τλκ το ειπα στη κοπελα που κοιταζε τα χαρτια μας πριν τα προφορικα και εκανε τη διορθωση...
ελπιζω να μου βγαλουν σωστα το πτυχιο(εφοσον περασω βεβαια)....
γενικα δν ημουν καλος στο ακουστικο...επιανα συνηθως 33-36 αλλα και μερικες φορες και 30-31!
αν θα κοβομουν πιστευω απο το λισενινγκ θα το παθαινα....αλλα εφοσον μπορεις να παρεις και ενα fail κ να παρεις το πτυχιο ειμαι οκ!
μενει να δουμε τα τελικα αποτελεσματα!
@chris-veroia
οντως πολυ προβλεψιμος ο δολοφονος...κ γω απο τη 1η στιγμη αυτην πιστευα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημερα που πηρα τηλεφωνο στην ΗΑU και οι 3 μου ειπαν αρχες Αυγούστου.
Αντε αρχισαν σιγα-σιγα να μικραίνουν την ημερομηνία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω εδινα το μαη του 2006
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Tελος παντων...
Aν ισχυει συμφωνα με τα λεγομενα HAU και ELI-UM μαλλον σε ενα μηνα και καμια 10αρια μερες βλεπω να εχουμε results!
Αντε καλο κουραγιο ως τοτε...
djimmakos
Διάσημο μέλος
Εχουμε αρκετο IQ για να το καταλαβουμε...
Tεσπα.Αν δεν μας φαει το βλακολισενινγκ οπως και περσι μαλλον το περασαμε!
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Θοδωρη,μην τους παιρνεις καθε μερα,απλώς εξαντλειται η υπομονη σου και δεν περνεις απαντηση.Παρε τους 20-25 Ιουλίου για να ξερεις σιγουρα.Επισης κατανταει εκνευριστικο για τους ιδιους τους εργαζομενους,και καθυστερείς τα αποτελεσματα με το να τους απασχολεις(οχι εσυ γενικά όσοι το κανουν).
Θα σου προτεινα να ηρεμησεις και να μην αγχωνεσαι.Μπορει να μην σε ξερω αλλά ειμαι σιγουρος ότι θα το πάρεις
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον θα ήθελα να πω κάτι:
Θοδωρη,μην τους παιρνεις καθε μερα,απλώς εξαντλειται η υπομονη σου και δεν περνεις απαντηση.Παρε τους 20-25 Ιουλίου για να ξερεις σιγουρα.Επισης κατανταει εκνευριστικο για τους ιδιους τους εργαζομενους,και καθυστερείς τα αποτελεσματα με το να τους απασχολεις(οχι εσυ γενικά όσοι το κανουν).
Θα σου προτεινα να ηρεμησεις και να μην αγχωνεσαι.Μπορει να μην σε ξερω αλλά ειμαι σιγουρος ότι θα το πάρεις
ναι ρε θοδωρα. αν ημουν εγω υπαλληλος παντως στην HAU τα γαλλικα σου θα τακουγες καποια στιγμη
Λοιπον δεν φτανει που σας ενημερωνω κιόλας γκρινίαζετε κα απο πάνω...
Eιστε πολυ αχαριστοι,τι να σας πω δηλαδή?!
Ευχαριστω παντως για τα καλα σου λόγια Ironboy,όσο για σενα ΙSI ΔΕΝ εισαι υπαλληλος στην HAU αρα "γαλλικά" δεν θα ακουσω απο σένα...
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
anyway σε ευχαριστουμε πολυ που μας ενημερωνεις...
Μαρεσει να βασανίζω τους τύπους της HAU να πω την αληθεια...
Περσι το καλοκαιρι πρεπει να με ειχαν κανει επικυρηξη στην HAU,και να πω την αληθεια το χα παρακάνει...
Mεσα στο δίμηνο Ιουνιου-Ιουλιου ο λογαριασμος του ΟΤΕ ειχε καταγραψει 147 κλήσεις προς το 2103680000(Τμημα Εξετασεων HAU):p
Τεσπα,επιτελώ όμως κοινωνικο εργο!Προβαλλω σωστή ενημέρωση στους Ichoolιανους υποψηφίους...
djimmakos
Διάσημο μέλος
Πήρα και εγώ χθες, έτσι για να μάθω και μου είπαν αρχές Αυγούστου.
Αυτό θα λένε για καιρό
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Τιποτα ρε συ!
Μαρεσει να βασανίζω τους τύπους της HAU να πω την αληθεια...
Περσι το καλοκαιρι πρεπει να με ειχαν κανει επικυρηξη στην HAU,και να πω την αληθεια το χα παρακάνει...
Mεσα στο δίμηνο Ιουνιου-Ιουλιου ο λογαριασμος του ΟΤΕ ειχε καταγραψει 147 κλήσεις προς το 2103680000(Τμημα Εξετασεων HAU):p
Τεσπα,επιτελώ όμως κοινωνικο εργο!Προβαλλω σωστή ενημέρωση στους Ichoolιανους υποψηφίους...
Λοιπόν επειδή δεν μπορεί να συνεχιστεί το ίδιο παραμύθι:
1) Μην πρήζετε τους ανθρώπους! Για το όνομα του Θεού έχουν και άλλες δουλειές.
2) Εάν καθυστερήσουν τα αποτελέσματα για 10-20 ημέρες θα πεθάνετε;
3) Οι εξετάσεις αυτές γίνονται σε παγκόσμια κλίμακα και όχι μόνο στην Ελλάδα. Μπορεί ο αριθμός των υποψηφίων να μεγάλωσε απρόσμενα και να μην μπορούν να βγάλουν τα αποτελέσματα γρήγορα.
4) Όταν δίνατε δεν υπογράψατε πότε θα πάρετε τα αποτελέσματα και αν δεν τα πάρετε ότι θα αποζημιωθείτε.
For God's Sake!!!
Ας περιμενουμε ολα να ερθουν μονα τους και φυσιολογικα.
Οσο για το:
Οι εξετάσεις αυτές γίνονται σε παγκόσμια κλίμακα και όχι μόνο στην Ελλάδα. Μπορεί ο αριθμός των υποψηφίων να μεγάλωσε απρόσμενα και να μην μπορούν να βγάλουν τα αποτελέσματα γρήγορα.
Προνοούμε για αυτο Χρονη...
Πιο πολλοι υποψηφιοοι-πιο πολλοι εξεταστές!
Τοσα χρηματα τι τα κανουν...
Μην πρήζετε τους ανθρώπους! Για το όνομα του Θεού έχουν και άλλες δουλειές.
Οι ανθρωποι του τμηματος εξετασεων αυτοι την δουλεία εχουν.
Να είναι παντα διαθεσιμοι στις ερωτησεις απορίες των υποψηφίων!
Εάν καθυστερήσουν τα αποτελέσματα για 10-20 ημέρες θα πεθάνετε;
Εγκεφαλικο...
djimmakos
Διάσημο μέλος
Οι ανθρωποι του τμηματος εξετασεων αυτοι την δουλεία εχουν.
Να είναι παντα διαθεσιμοι στις ερωτησεις απορίες των υποψηφίων!
Όχι 147 φορές.
Να ρωτήσω και κάτι σχετικό με το θέμα.
Τα θέματα έκθεσης του ECPE ποια ήταν;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.