!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty
Δραστήριο μέλος
πφφφφφφ...το βλεπω να τα μαθαινω την Τριτη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Γιατι ρε γμτ να βγαινουν πρωτα για τους καθηγητες?????εεε??γιατι??αμαν δηλαδη!!!!!!αραγε η καθηγητρια μου τι ωρα θα τα δει?????????
πφφφφφφ...το βλεπω να τα μαθαινω την Τριτη
Κοντός ψαλμός αλιλουγια
keep walking
Δραστήριο μέλος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
παιδια αυριο στις 8 ολοι εδω!!
Απο ότι ξερω μαθητες όχι αυριο..
matinAd
Νεοφερμένος
τέλος πάντων..εγώ έδωσα ecpe για τρίτη φορα
την πρώτη είχα 2 bordeline fail στο cgvr και listening και την δεύτερη 1 στο gcvr..
ας ελπίσουμε ότι τώρα θα το πάρω..
αλλα πάλι καλά πήρα το κρατικό... και δεν θα στεναχωρηθώ...
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
ποπο δε θελω να σας αγχωσω αλλα αν ημουν σιγουρος οτι αυριο το πρωι βγαινουν τα αποτελεσματα μου...δεν νομιζω να κοιμομουν!!!!!!εσεις πως νιωθετε?
matinAd
Νεοφερμένος
εγώ πέρυσι τους είχα διαλύσει στα τηλ για να μπορέσει να μπει καποιος στον ορφέα να μου πει ότι τελικά δεν πέρασα...
αφου τώρα λέω να μην τους πάρω καθόλου..
να περιμένω πότε θα με θυμηθούν οι ίδιοι...
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
οντως πολυ σπαστικο.....τωρα που ξερουν οτι βγαινουν τα αποτελεσματα βρισκουν να κανουν τις διακοπουλες τους κιαυτοι!?? ελεος!γιώργο..το πρόβλημα και για μένα αλλάκαι για κάποια άλλα παιδιά είναι ότι τα φρο την έχουν κάνει για διακοπές..
εγώ πέρυσι τους είχα διαλύσει στα τηλ για να μπορέσει να μπει καποιος στον ορφέα να μου πει ότι τελικά δεν πέρασα...
αφου τώρα λέω να μην τους πάρω καθόλου..
να περιμένω πότε θα με θυμηθούν οι ίδιοι...
Πιστευουμε τελη βδομαδας-αρχες της αλλης.
Και λοιπον.
Τα αποτελεσματα θα ειναι διαθεσιμα αυριο για τα φροντιστηρια ΚΑΙ ΣΕ οσους υποψηφιους εδωσαν μεμονωμενα.Δηλ. εκαναν μονοι τους την αιτηση στην HAU.
Αν ειστε υποψηφιος απο φροντ. θα τα μαθετε απο κει αυριο.
Αν δωσετε μεμονωμενος στο results.hau.gr θα τα μαθετε αυριο!:no1:
CON
Νεοφερμένος
Παραξενο γιατι τον Δεκεμβριο βγηκαν ταυτοχρονα!
Ααα ΟΚ τοτε!
Εγω θα δοκιμασω και καλου κακου και αν ειναι ετσι ξανα υπομονη...
Bεβαια εμενα η Αλεξιου που της ειπα πως ειμαι individual μου πε Δευτερα.
Και ουτως ή αλλως και απο τα φροντιστηρια και τους μεμονωμενους αν βαλεις τον κωδικο στο results.hau.gr βγαζει το γνωστο: Your results have not been published yet.
Χμμμ
Strange....
CON
Νεοφερμένος
δεν στην μπαίνω προς θεου, μη το πάρεις έτσι. Μια έρώτηση: τι ώρα μιλησες με την κυρία Αλεξιου και τι σου πε ακριβώς? πληροφοριακά.. αν θες μου λες φυσικά. Σ ευχαριστώ..
Kανενα προβλημα να σου πω...:no1:
Πηρα Παρασκευη μεσιμερι στο 2103680090 και μου πε αν ειμαι φροντιστηριουχος.Της ειπα όχι.Ειμαι individual.Και μου πε Δευτερα πρώι.
Απο κει και περα ξαναπηρα κι αλλες φορές στην HAU και μου πανε το γνωστό.
Μονο με την κ.Λιονουδακη δεν μιλησα αν και ηθελα για να το τσεκάρω...
CON
Νεοφερμένος
keep walking
Δραστήριο μέλος
Και μενα μου φαινεται περιεργο...
Οπως και να χει σε 9-10 ωρες θα ξερουμε.
Αλλα η Αλεξιου ειναι του τμηματος φροντιστηριουχων.
Μηπως εννοει τους μαθητες των φροντιστηριων και όχι τους Individuals-individuals?:no1:
xrispis
Νεοφερμένος
τελικα δεν καταλαβα αυριο εμεις θα μπορουμε να τα δουμε???
Aγνωστο ακομα...
Αν εδωσες μεσω φροντιστηριου μαλλον όχι...
Θα πρεπει να μιλησεις με την καθηγητρια σου...
xrispis
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.