{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, το βλέπω αρκετά πιθανό!:iagree:αχ μακαρι να βγουν και φετος με 3 μερες διαφορα! δηλαδη 27 ecce και 30 ecpe!!! εξαλλου και για πεμπτη ειπαν οτι ειναι πιθανη...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
1.Μην δείτε μόνοισας τα αποτελέσματα βάλτε κάποιον άλλον να τα δει και ύστερα να σας τα πει
2.Αν δεν γίνεται να τα βάλει κάποιο άλλο άτομο τα αποτελέσματα και τα βάλετε μόνοι σας πιο πρίν πάρτε ενα λεξοτανιλ να κάθεστε και να έχετε διπλα σας ένα ποτήρι νερό
3.Καλό κουράγιο....Τι να πω και εγώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
keep walking
Δραστήριο μέλος
ευχαριστουμε!!επισηςAντε καλό κουράγιο...:no1:
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Χαχα! Θα τα εφαρμόσω!Λοιπόν για να μην λυποθημήσετε όταν δείτε τα αποτελέσματα κάντε τους εξής κανόνες:
1.Μην δείτε μόνοισας τα αποτελέσματα βάλτε κάποιον άλλον να τα δει και ύστερα να σας τα πει
2.Αν δεν γίνεται να τα βάλει κάποιο άλλο άτομο τα αποτελέσματα και τα βάλετε μόνοι σας πιο πρίν πάρτε ενα λεξοτανιλ να κάθεστε και να έχετε διπλα σας ένα ποτήρι νερό
3.Καλό κουράγιο....Τι να πω και εγώ
Τι να πω κι εγώ που έχω να κοιτάξω και τα δικά μου και μιας φίλης μου; Και θα πρέπει μετά να την πάρω τηλέφωνο και να της πω αν πέρασε; Και αν έχει περάσει εκείνη και όχι εγώ; Ή το αντίστροφο; Τι θα κάνω; Δεν θα μπορώ να φερθώ ανάλογα!
Υπομονή και καλό κουράγιο!:no1:
xrispis
Νεοφερμένος
keep walking
Δραστήριο μέλος
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
xrispis
Νεοφερμένος
keep walking
Δραστήριο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Αμέ! Θα μπω κι εγώ (αν ακούσω το ξυπνητήρι), κι ας μην έδωσα ECCE! Για συμπαράσταση!παδια την δευτερα εδω απο τις 8 να τα δουμε μαζι τα αποτελεσματα!
keep walking
Δραστήριο μέλος
μπραβο!ετσι ολοι ενωμενοι!!Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};459918:Αμέ! Θα μπω κι εγώ (αν ακούσω το ξυπνητήρι), κι ας μην έδωσα ECCE! Για συμπαράσταση!
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
keep walking
Δραστήριο μέλος
παντως εγω μαλλον δεν εχω περασει!!περιμενω το fce εκει τα πηγα καλα!!αχ ναι! και γω! αν και ειμαι ecpeοπαιδο! θελω να δω χαρες επιτελους και οχι ''ποτε και ποτε θα βγουν!''
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
τι φοβασαι? listening? ελα καλε συμψυφιζονται κιολας! ΠΕΡΑΣΕΣ ΠΕΡΑΣΕΣ!παντως εγω μαλλον δεν εχω περασει!!περιμενω το fce εκει τα πηγα καλα!!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Εάν πιστεύεις ότι έχεις πάρει το FCE, τότε σχεδόν σίγουρα θα έχεις πάρει και το ECCE! Υποτείθεται πως είναι πιο εύκολο!παντως εγω μαλλον δεν εχω περασει!!περιμενω το fce εκει τα πηγα καλα!!
keep walking
Δραστήριο μέλος
εμενα μου φανηκε πιο δυσκολο το μισιγκαν!!Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};459927:Εάν πιστεύεις ότι έχεις πάρει το FCE, τότε σχεδόν σίγουρα θα έχεις πάρει και το ECCE! Υποτείθεται πως είναι πιο εύκολο!
-----------------------------------------
listening και GVR!τι φοβασαι? listening? ελα καλε συμψυφιζονται κιολας! ΠΕΡΑΣΕΣ ΠΕΡΑΣΕΣ!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Εντάξει, υπάρχουν και άνθρωποι που το θεωρούν πιο δύσκολο... Κι εγώ πέρυσι, στο Advanced δεν έδωσα κανένα, αλλά κάναμε Cambridge, όπως και στο Lower, και όταν τύχαινε καμιά φορά να κάνουμε ακουστικό Michigan, έλεγα ότι το Cambridge είναι πολύ πιο εύκολο... Φέτος που έκανα αποκλειστικά Michigan, το συνήθισα και τα πήγαινα μια χαρά στα ακουστικά... Μου φαίνονταν εύκολα τελικά (εκτός από αυτά την ημέρα που δίναμε!).εμενα μου φανηκε πιο δυσκολο το μισιγκαν!!
keep walking
Δραστήριο μέλος
και εγω αυτο επαθα πηγα εκει και κολλησα!!!Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};459934:Εντάξει, υπάρχουν και άνθρωποι που το θεωρούν πιο δύσκολο... Κι εγώ πέρυσι, στο Advanced δεν έδωσα κανένα, αλλά κάναμε Cambridge, όπως και στο Lower, και όταν τύχαινε καμιά φορά να κάνουμε ακουστικό Michigan, έλεγα ότι το Cambridge είναι πολύ πιο εύκολο... Φέτος που έκανα αποκλειστικά Michigan, το συνήθισα και τα πήγαινα μια χαρά στα ακουστικά... Μου φαίνονταν εύκολα τελικά (εκτός από αυτά την ημέρα που δίναμε!).
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Ρε παιδια οντως! ελεος δηλαδη! στο φροντηστηριο χτυπουσα απανοτα 43 και 44 και σαυτο στις εξετασεις παρακαλω ναχω πιασει ενα 26/50--->Βorderfail (στα αλλα 3 περασα σιγουρα) οποτε και να περασω! Ημαρτον!και εγω αυτο επαθα πηγα εκει και κολλησα!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.