andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};457145:Σίγουρα μετά από μία μόνο μέρα; Ωραία! Αλλά αφού οι περισσότεροι θα ενημερωθούμε από το φροντιστήριό μας/καθηγητή μας...
Εμένα είναι διακοπές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Black Adder
Νεοφερμένος
Εμένα είναι διακοπές
Πές την/ τον μα πάει σε Internet cafe, αν δεν έχει laptop. (και μήν κλαίς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Moonbeam
Νεοφερμένος
αα.. τοτε τι να πω..ισως εχει σχεση με το καινουργιο συστημα βαθμολογησης το οτι αργουνε..
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω
αα.. τοτε τι να πω..ισως εχει σχεση με το καινουργιο συστημα βαθμολογησης το οτι αργουνε..
Δεν έχεις άδικο . Η προσπαθούν στο ιντερνετ να τα κανουν οπως τα ατομικά δελτια
roseberry
Διάσημο μέλος
ουτε εμεναΕμένα δεν με πειράζει να περιμένω και 2-3 μέρες μετά αφού τα μαθουν οι καθηγητές.
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω
Υπάρχει καινούργιος τρόπος βαθμολόγησης??Δεν το ήξερα!Για ecce μιλάμε ε??Για πείτε δηλαδή πως τα βαθμολογούν???
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Όχι, Λίλη, στο ECPE άλλαξε.Υπάρχει καινούργιος τρόπος βαθμολόγησης??Δεν το ήξερα!Για ecce μιλάμε ε??Για πείτε δηλαδή πως τα βαθμολογούν???
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};457234:Όχι, Λίλη, στο ECPE άλλαξε.
Φτου......Και πήρα μια χαρά
roseberry
Διάσημο μέλος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
'Eve =)
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω βλεπω να βγαινουν μαζι με του fce
κι εγω αυτο πιστευω...
πφφφ...τεσπα γεια σας και απο μενα...σημερα ημουν για μπανιο και επαιρνα καθε μιση ωρα τον πατερα μου να μπει(και δεν ξερει κιολασ ο καημενος)τν επριξα
-----------------------------------------
επισης αν τους παιρνουμε συνεχεια τους καθηστερουμε και δεν βλεπω να βγαινουν ποτε τα αποτελεσματαΕιλικρινά θα ήθελα να μάθω αν πιστεύετε ότι θα βγει κάτι με το να παίρνουμε όλη την ώρα τηλέφωνο στην Ένωση. Θα τουσ πιέσουμε? Εδώ και 150 σελίδεσ όλοι λέμε πώσ μα απάντησαν και τί μασ είπαν όταν τουσ τηλεφωνήσαμε. Δηλαδή έλεος! Αν εσάς σας έπαιρναν τηλ. 1500 άΤομα την ημέρα θα μπορούσατε να δουλέψετε? Και στο κάτω κάτω τη δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι. Ότι ξέρουν μας λένε. Θα ήταν σίγουρα καλύτερο για εκείνους να μας έδιναν τα αποτελέσματα νωρίτερα και να έβρισκαν την ησυχία τους, παρά να απαντούσαν σε χιλιάδες τηλεφωνήματα καθημερινά για τον ίδιο λόγο. Παιδιά, έχω και εγώ ειλικρινά το ίδιο άγχος, αλλά καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε και λίγο και αυτούς τους ανθρώπους. Όντως έχουν αργήσει πολύ τα αποτελέσματα αλλά με το να μιζεριάζουμε και να μιλάμε συνέχεια για το ίδιο πράγμα είναι ανούσιο. Ας ανοίξουμε ένα καινούργιο θέμα για βιβλία, καλοκαιρινούς προορισμούς ή κάτι άλλο, και ας πετάει κάποιος που και που κανένα νέο!!!! (:-))
Εμένα είναι διακοπές
επίσης μπορεις να τους ζητησεις τον κωδικο φροντιστηριου να μπεις εσυ γι'αυτους χαχαχαχαχαχα
tasosple
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
υπαρχουν νεα???
εμαθε κανεις τιποτα???
erh
Νεοφερμένος
μπαα... παντως μια γνωστη μου μού ειπε οτι για το ecce στον orfea αντι student not found βγαζει the results havent been published yet... τωρα για το ecpe τπτ...ακρα του ταφου σιωπη:no1::no1:
υπαρχουν νεα???
εμαθε κανεις τιποτα???
djimmakos
Διάσημο μέλος
Είστε σοβαροί; Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αν επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια.
Σοβαρευτείτε.
Ηση εχει ξεπερασει καθε προηγούμενο...
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Αχχχ ας ξανακλειθωδεί το τοπικ!
Ηση εχει ξεπερασει καθε προηγούμενο...
Που χαθηκες ρε teo?Εδω εισαι?Αντε στειλε τιποτα να μας φωτησεις(sorry για το off,αλλά επρεπε να το πω):no1:
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.