Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
ααα παιδια μην ανησυχειτε! εχω δωρεαν χρονο ομιλιας προς εξωτερικο
Πάντως συγχαρητηρια για το θάρρος σου. Με λίγα λόγια θα τα περιμένουμε η αυτή η την άλλη εβδομάδα ΗΡΕΜΗΣΤΕ
dimitroula_94
Νεοφερμένος
λοιπον παιδια ακουστε..πηρα τν πρωτη φορα κ απαντησε ενας αντρας..τ ειπα τι ηθελα να μαθω κ μ ειπε περιμενε να σε συνδεσω με ενα αλλο τμημα.αφου με συνδεσε ακοθγα ηχογραφημενες οδηγιες για 5 λεπτα..μετα αρχισε να λεει παλι τ ιδια..για κατι sites..τπτ τ σπουδαιο. κ τ εκλεισα. μετα πηρα τηλ παλι κ μου μιλησε μια κοπελα κ αφου ειπα παλι τ ιδια μου ειπε πως τ διαγωνισματα φευγουν απο κει 6 εβδομαδες μετα τν μερα που δωσαμε κ πως πρεπει να εποικηνωνησω με τν ελληνοαμερικανικη ενωση τσ ελλαδας για να μαθω αυτο που θελω. τν ρωτησα αν αυτη εχει καμια ιδεα κ μου ειπε πως δυστηχως δν ξερει κατι αλλα αν μπορουσε να μαθει θα μου το ελεγε. καλα παιδια πολυ εξυπηρετικοι ανθρωποι ομως..καμια σχεση με αυτους που απαντανε εδω. αα κ στ τελος μου ευχηθηκε κ καλα αποτελεσματα! αυτα..
γτ δν την ρωτησεσ το τηλ τησ ελληνοαμερικανικησ ενωσησ???'η το εχουμε?
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Οκ, ευχαριστούμε Γεωργία που πήρες!Πάντως συγχαρητηρια για το θάρρος σου. Με λίγα λόγια θα τα περιμένουμε η αυτή η την άλλη εβδομάδα ΗΡΕΜΗΣΤΕ
παιδιά, βγαίνω τώρα... Από το μεσημέρι μέσα είμαι και αγωνιώ για το ECPE... Καληνύχτα!
CON
Νεοφερμένος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
CON
Νεοφερμένος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
σας εστειλα με copy paste απ τον Ορφεα, απλά να ηρεμησετε γιατι ακομα ειναι σε επιπεδο επεξεργασιας. Αυτα γραφει στην σελιδα και τα αποτελέσματα θα γινουν συντομα γνωστα. Καλη επιτυχια!!!
Aυριο νομιζω δεν υπαρχει πιθανοτητα
keep walking
Δραστήριο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Α, οκ! Ευχαριστούμε! Είπα κι εγώ! Πάω τώρα!σας εστειλα με copy paste απ τον Ορφεα, απλά να ηρεμησετε γιατι ακομα ειναι σε επιπεδο επεξεργασιας. Αυτα γραφει στην σελιδα και τα αποτελέσματα θα γινουν συντομα γνωστα. Καλη επιτυχια!!!
keep walking
Δραστήριο μέλος
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
αα ωραια! το πιασα! αλλα με τι συχνοτητα μεταφερονται οι students στο finished..? πχ 10 students / hour ??? συνολικα ποσα παιδια εδωσαν ecpe φετος? αυτο που μας δειξατε αφορα στο ecce ή το ecpe? ή και τα 2?
CON
Νεοφερμένος
Αthinaki
Νεοφερμένος
δηλαδη αφου λεει finished students 47 εχουμε ακομα...πως σου το εβγαλε αυτο??
keep walking
Δραστήριο μέλος
δηλαδη κατα τη γνωμη σας αυριο θα ξερουμε???πιστευω πως ναι, καιγονται όλοι πόσο μάλλον και οι καθηγητές!!!!
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
CON
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
ecpe εννούσα τον Νοέμβριο..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.