LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Your results have not been published yet. Αυτο βγάζει παλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
εννοουσε και για ecce και για ecpe?Καλέεεε το μεσημέρι κατα τις 5 είχα πάρει και μου το είπε ο άνθρωπος που απαντούσε στα τηλεφωνήματα!!!!!!!Και με το που του λέω για τον Ορφέα μου λέει
-Ανεβάζουμε τα αποτελέσματα στο site
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Your results have not been published yet.Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};455350:Παιδιά! Στο Orfeas μου ξαναβγάζει τώρα Student not found. Δεν μου βγάζει πια error!
Δεν μου λεει student not found
Crookshanks
Διάσημο μέλος
μπορεις κρουκσανκ να μου πεις πως να το ονομασω το θεμα μου στα ''γενικα και αοριστα''?? μου την εχεις δωσει πολυ αγρια..σορρυ κιολας δεν ειμαι ο μονος..
Λοιπόν, κι εμένα μου την είχατε δώσει, ξέρεις, καθόμουν 40 λεπτά και ξεσκάτιζα τα δικά σας οφφ για να μπορούν κάποιοι να βλέπουν αυτό που τους ενδιαφέρει, το ουσιώδες, δηλαδή, πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Αλλά δεν κάνω έτσι. Εδώ πέρα προσπαθούμε να δώσουμε κάτι που θα τους βοηθάει όλους. Τα χαρτιά δεν υπάγονται σε αυτή την κατηγορία. Υπάρχει ήδη θέμα για τα τυχερά παιχνίδια.
Η Συνομιλία είναι αρκετή για να μιλήσετε χαλαρά και αόριστα, δεν είναι ανάγκη να ανοίξετε καινούριο τόπικ, και ουδέποτε υπαινίχθην κάτι τέτοιο.
Το αν θα πάρετε τηλέφωνο, το πόση αγωνία έχετε, το τι βγάζει ο orfeas δεν είναι κάτι το ουσιώδες. Έτσι εντείνετε και το δικό σας άγχος, και των άλλων. Κι εγώ έδωσα τον περασμένο Νοέμβρη ECPE, αλλά δεν έκανα έτσι για τα αποτελέσματα. Χαλαρώστε, όταν βγουν τα αποτελέσματα, θα βγουν. Δεν έχει διαφορά αν το μάθετε πέντε λεπτά πριν ή μετά.
dimitroula_94
Νεοφερμένος
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
εννοουσε και για ecce και για ecpe?
ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!Μην με βαζετε να ξαναλέω τα ιδια και τα ίδια
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
χμμμ....γενικα ε..? μαλλον και για τα 2 δηλαδη...Georgia πηρες τηλ?ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!Μην με βαζετε να ξαναλέω τα ιδια και τα ίδια
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Παιδια τωρα και εμενα μου βγαζει your results have not been published yet.Αρα αυριο το πρωι πιθανοτατα θα ξερουμε!!!
Όχι απαραίτητα. Σκεφτείτε το ότι μπορεί και όχι μιας και υπάρχουν χιλιάδες μαθητές και δεν μπαινουν σε τόσες λίγες ώρες μέσα
dimitroula_94
Νεοφερμένος
Όχι απαραίτητα. Σκεφτείτε το ότι μπορεί και όχι μιας και υπάρχουν χιλιάδες μαθητές και δεν μπαινουν σε τόσες λίγες ώρες μέσα
ειναι πολλοι οι μαθητεσ....τα αποτελεσματα το πιο πιθανον να βγουν την αλλη βδομαδα...ΗΡΕΜΙΑ!!!
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimitroula_94
Νεοφερμένος
θυμαμαι που σε καποιον ειχε πει ενας απο τη hau νομιζω οτι μολις ξεκινησουν να τα ανεβαζουν...ειναι θεμα 4-5 ημερων μετα να βγουν και να ειναι ετοιμα ολα..δηλαδη αν ξεκινησαν σημερα...κατα τις 27...28....θα ναι ετοιμα
ειδεσ οπωσ τα ειπαν...τελη ιουλιου...
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε σεις για ηρεμειστε λιγο..τι τηλεφωνα στην αμερικη κανετε?αν ειναι δυνατον..Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};455390:Καλά, η Γεωργία μιλάει ακόμα με America; Πάει, θα τη σκοτώσουν οι γονείς της, μόλις δουν τον λογαριασμό!
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
ρε σεις για ηρεμειστε λιγο..τι τηλεφωνα στην αμερικη κανετε?αν ειναι δυνατον..
Φαντάσου να εχουν πιασει το Κυπριακό ( λιγοτερες σελιδες θα εχει)
Btw , ηρεμήστε όταν ειναι να βγουν θα βγουν
keep walking
Δραστήριο μέλος
και εγω λιλη!!ετσι γεραεγώ συνεχίζω να πιστεύω οτι αύριο μάλλον θα βγουν
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω λιλη!!ετσι γερα
Πάντα...
Μάλλον η Γεωργία θα έπιασε την κουβέντα..ή θα ειναι στην αναμονή..λέτε να πάρω και εγώ να δούμε?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.