!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
πηρα στην ελληνοαμερικανικη ενωση θεσσαλονικης κ μ ειπε αρχες αυγουστου ολα. δηλ. κ λοουερ κ προφισενσι
Δεν στέκει αυτό που λες. Διότι είναι κλειστή
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Είπα κι εγώ! Η Open-minded να γράψει το "είπαν" με "η"; Λίγο δύσκολο!ρε παιδια sorry!δεν το ειπα εγω!!!Ο αδερφος μου μπαινει στο λογαριασμο μου και ψαχνει διάφορα!!Εξάλλου και εγώ όπως όλοι σας δεν ξέρω και πολλά......ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ!!!
Εντάξει, δεν πειράζει, αλλά άλλη φορά να τον προσέχεις τον αδερφό σου!
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
καλα καλα...σε πιστεψα....ρε παιδια sorry!δεν το ειπα εγω!!!Ο αδερφος μου μπαινει στο λογαριασμο μου και ψαχνει διάφορα!!Εξάλλου και εγώ όπως όλοι σας δεν ξέρω και πολλά......ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ!!!
tasosple
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν στέκει αυτό που λες. Διότι είναι κλειστή
κ συ που τ ξερεις οτι ειναι κλειστη? ξερεις περισσοτερα για μενα απ οτι εγω. κανεις κ τν εξυπνο...
2310557600 ειναι τ τηλ
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Αλήθεια λέει!! Ο αδερφός της είναι 9 χρονών!καλα καλα...σε πιστεψα....
Open-minded
Νεοφερμένος
Θα σε παρακαλουσα george να μην εισαι τοσο ευέξαπτος,εφόσον έχω ήδη ξεκαθαρίσει την θέση μου!!!Άλλωστε νομίζω ότι ξέρετε πώς είναι τα μικρότερα αδέρφια...!(το ελπίζω τουλάχιστον!)παρτε ενας τηλεφωνο να δειτε μονο αν θα το σηκωσουν! αν οχι η open minded ειναι για πολλα χαστουκια...
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελα βρε μην τν φας τν κοπελα..μην εισαι τοσο καχυποπτος!καλα καλα...σε πιστεψα....
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
κ συ που τ ξερεις οτι ειναι κλειστη? ξερεις περισσοτερα για μενα απ οτι εγω. κανεις κ τν εξυπνο...
2310557600 ειναι τ τηλ
Η HAU και της θεσσαλονίκης αλλά και της Αθήνας κλείνει στις 17:00
tasosple
Εκκολαπτόμενο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
+1:no1:Θα σε παρακαλουσα george να μην εισαι τοσο ευέξαπτος,εφόσον έχω ήδη ξεκαθαρίσει την θέση μου!!!Άλλωστε νομίζω ότι ξέρετε πώς είναι τα μικρότερα αδέρφια...!(το ελπίζω τουλάχιστον!)
Αλλά ας σταματήσουμε τα off-topic, γιατί δεν μας βλέπω καλά!
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
- ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καθηγητών, υποψήφιων, μαθητών, και εργαζόμενων στη Βόρεια Ελλάδα
- εφαρμόζουν σύγχρονες θεωρίες στη διδακτική
- αξιοποιούν τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να βελτιώσουν την μάθηση
Θεσσαλονίκη
Φράγκων 14, 54626 Θεσσαλονίκη
Tηλ.: 2310557600
-----------------------------------------
Δεν βλέπω να λέει πουθενα για τις 21:00 ή τις 22:00
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
αληθεια λεω γαμωτο
Eγώ απλώς σου είπα τι γνωρίζω επι αυτού. Αν κανενας αλλος δοκιμάσει και ειναι αλήθεια οκ .
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Αντρέα, εάν θες να δεις αν όντως είναι ανοιχτά, σε παρακαλώ, πάρε τηλέφωνο, γιατί η κατάσταση έχει ψιλοξεφύγει...Πρώτον δεν είδα πουθενά να λεεί αυτο που σου ειπα, εγώ απλός πληροφορίες έβαλα δεν σου "την έπεσα" ( οχι με τον ερωτικό τρόπο ) όπως αντίθετα εσύ . + Δεν βρύζουμε Εκτός αν θες lock.
Από εδώ και πέρα μόνο ότι νεότερο. (που, λόγω ώρας, δεν νομίζω να υπάρξει.)
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
οντως ειναι ανοιχτα μεχρι τις 10 πηρα τηλ...
Α δεν κρατάνε το ωράριο τους;Και τι σου είπαν;
Open-minded
Νεοφερμένος
οκ!!!Δεν πειράζει...Σε καταλαβαίνω όσο να'ναι!!!:iagree:Αλλά μην ξεχνάς πως οτι ειναι να γινει θα γινει και αυτό δε το αλλάζει τίποτα!!!:no1:sorry τοτε οπεν μαιντεντ...γενικα ατες τις στιγμες εχω νευρακια κ ξεσπαω σε οποιον βρω! ειναι μεχρι να βγουντα αποτελεσματα! tasosple αληθεια λες ή παιζεις με τα νευρα μας?
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Μίλησες, ή απλά περίμενες να δεις αν θα το σηκώσουν; Αν μίλησες, τι σου είπαν;οντως ειναι ανοιχτα μεχρι τις 10 πηρα τηλ...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.