!GeoRge!
Δραστήριο μέλος

μα σου λεω οτι αυτο που λες δεν ειναι καν ρεαλιστικο! πες μου μια χρονια που το ecpe βγηκε αυγουστο! θα μπορουσες να λες τουλαχιστον την αλλη βδομαδα!Ηρεμα ρε γιωργο που θα μας τη πεις κιολας..πρωτον δε θελω να σπασω τα νευρα κανενος γτ ξερω πως περνατε ουτε ηλιθια ειμαι ουτε καθυστεριμενη!ξερω πολυ καλα πως η θεση σας ειναι πολυ δυσκολη ομως θελω να σας προσγειωσω..απο κει κ περα εγω πιστευω θα βγουν αυγουστο..αρχες..γτ τους ξερω αμα εσενα ομως σε ικανοποιει να ακους πως θα βγουν τωρα ναι να στο πω λοιπον να το ακουσεις!ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑΝ 5ΛΕΠΤΟ!δεν εχω κτ μαζι σου...ολοι θα θελαμε να βγουν τωρα αλλα καλυτερα ας ειμαστε ρεαλιστες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13
Δραστήριο μέλος

τπτ δεν εδινα εχω τελειωσει..ecpe
Eνοω για ποιο λες για αυγουστο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Έχει βγει νομίζω τώρα... Κρίμα! Θα τα έριχνα εγώ, αλλά δεν έχω μεγάλη πείρα, όσο της Γεωργίας, και δεν ξέρω καν αν αυτά που βγάζω ισχύουν... Οπότε δεν το διακινδυνεύω!απαιτω η γεωργια να ριξει χαρτια για το αν θα βγουν αυριο!![]()

Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος

ecpeEνοω για ποιο λες για αυγουστο;
Βetty
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};454694:Έχει βγει νομίζω τώρα... Κρίμα! Θα τα έριχνα εγώ, αλλά δεν έχω μεγάλη πείρα, όσο της Γεωργίας, και δεν ξέρω καν αν αυτά που βγάζω ισχύουν... Οπότε δεν το διακινδυνεύω!![]()
Oχι μεσα ειναι:no1::no1:
andrikoc13
Δραστήριο μέλος

Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος

τι να σ πω ρε συ..τις αλλες χρονιες τουλαχιστον δεν τους ελεγαν για αρχες αυγουστου-τελη ιουλιου ελεγαν!μα σου λεω οτι αυτο που λες δεν ειναι καν ρεαλιστικο! πες μου μια χρονια που το ecpe βγηκε αυγουστο! θα μπορουσες να λες τουλαχιστον την αλλη βδομαδα!
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος

κιομως...και για αυγουστο ελεγαν γιατι τοψαξα...και οι επιτηρητες παντα για αυγουστο λενε αλλα παντα βγαινουν πιο νωρις...τι να σ πω ρε συ..τις αλλες χρονιες τουλαχιστον δεν τους ελεγαν για αρχες αυγουστου-τελη ιουλιου ελεγαν!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Εμένα μου βγάζει ακόμα τη λευκή σελίδα... Εσένα τι βγάζει;Υπαρχει κανεις απο ecpe που να του εβγαλε "your results have not been published yet"?
Ironboy
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};454710:Εμένα μου βγάζει ακόμα τη λευκή σελίδα... Εσένα τι βγάζει;
Εννοω να στο εβγαλε νωριτερα γενικα να μην εβγαλε student not found
και εμενα και σε ολους την ασπρη σελιδα βγαζει
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Το ξέρω... Χτες εσύ τα έριξες; Η Γεωργία είχα την εντύπωση!Λίλη με λένε
-----------------------------------------
Ααα, όχι, μου έβγαζε Student not found...Εννοω να στο εβγαλε νωριτερα γενικα να μην εβγαλε student not found
και εμενα και σε ολους την ασπρη σελιδα βγαζει

!GeoRge!
Δραστήριο μέλος

Βetty
Δραστήριο μέλος

με ενα F στο ecce κοβεσαι??

andrikoc13
Δραστήριο μέλος

georgitsa
Νεοφερμένος

!GeoRge!
Δραστήριο μέλος

ε ναι σου ειπανε τελη αυγουστου και βγηκαν καπου στις 5...σε μας που ειπαν αρχες αυγουστου οι επιτηρητες θα βγουν τελη ιουλιου! ετσι παει!Σίγουρα. Εμάς όταν έδινα μας είχαν πει μέσα με τέλη Αυγούστου και βγήκαν στο 1ο δεκαήμερο!

Crookshanks
Διάσημο μέλος

{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Ναι, αρκεί να έχεις 65% Μ.Ο. ...εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????
georgitsa
Νεοφερμένος

{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Ναι! Θα λέμε μόνο ότι νεότερο μαθαίνουμε... Τίποτα άλλο!!θα ειμαστε καλα παιδακια! υποσχομαστε! ε παιδια?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.