dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε αυτό ακριβώς!παιδια τους εχουμε νευριασει παντως παρα πολυ με τ τηλεφωνα..για να καταλαβετε πηρα τηλ τ πρωι κ με τ που μ απανταει η τηλεφωνητρια τσ κανω μια ερωτηση θελω να κανω..κ μου λεει αν ειναι παλι για τ αποτελεσματα τ εχουμε πει οτι βγαινουν αρχες αυγουστου κ εφαγε φολα οταν τσ ειπα οτι ηθελα να μαθω αν εχει διορθωθει ενα ορθογραφικο λαθος που ειχε γινει στ επωνυμο μ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
μπα δεν τους συμφερει..το πολυ πολυ να σε κοψουν για να ξαναδωσεις και παλι του χρονου..αυτο τους συμφερει περισσοτερο!σε εκανα χωμα ε? ε να ειναι που ειμαι καλος ανθρωπος..ρωτα και τη miss betty!μπα,δεν νομίζω να βάζουν κανένα στη μαύρη λίστα και δη υποψήφιο πτυχίου που τους τα ακούμπησε κιόλας,ή τουλάχιστον έτσι ''απλά''
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
:thanks::no1:εισαι θεα!
Ironboy
Δραστήριο μέλος
παιδια τους εχουμε νευριασει παντως παρα πολυ με τ τηλεφωνα..για να καταλαβετε πηρα τηλ τ πρωι κ με τ που μ απανταει η τηλεφωνητρια τσ κανω μια ερωτηση θελω να κανω..κ μου λεει αν ειναι παλι για τ αποτελεσματα τ εχουμε πει οτι βγαινουν αρχες αυγουστου κ εφαγε φολα οταν τσ ειπα οτι ηθελα να μαθω αν εχει διορθωθει ενα ορθογραφικο λαθος που ειχε γινει στ επωνυμο μ
Την άλλη φορά πέρνε με απόκρυψη να μην σε αναγνωρίζουν:xixi::xixi:
lihoo
Νεοφερμένος
michiganre george τι εδινες εσυ;
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξαναεπαναλαμβάνω τα τηλέφωνα όπως και τα e-mail επικοινωνίας για αυτούς που ενδιαφέρονται:
Εξετάσεις Πανεπιστημίου του Michigan E.C.C.E και Ε.C.P.E
2103680000
2103680020
2103680022
2103680024
2103680025
2103680067
2103680068
exams@hau.gr
------------------------------------
Και εγώ 14 είμαι . Συμφωνώ με τον George μιας και όσο πιο μικροί τόσο λιγοτερο άγχος πρέπει να εχουμε γιατί θα εχουμε ΟΥΚΟ ΛΙΓΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Δεν θέλω να το παίξω φιλόλογος αλλα το ξαναεπαναλαμβάνω δεν είναι σώστο....επαναλαμβάνω σκέτο ή ξαναλέω...φιλικά πάντα:no1:
Ελπίζω να το πάρουμε όλοι ,αν και είναι λίγο δύσκολο..
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Να κάνω μία ερώτηση; Στο Ίντερνετ, όταν βγουν τα αποτελέσματα, θα λέει απλά Pass/Fail ή θα γράφει πόσο πήραμε σε κάθε part,δηλαδή HP, P, LP, BF ή F;
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
θα γραφει αναλυτικα τι ειχες σε καθε παρτ!Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};453394:Καλημέρα, ή μάλλον καλησπέρα κι από μένα!
Να κάνω μία ερώτηση; Στο Ίντερνετ, όταν βγουν τα αποτελέσματα, θα λέει απλά Pass/Fail ή θα γράφει πόσο πήραμε σε κάθε part,δηλαδή HP, P, LP, BF ή F;
dimitroula_94
Νεοφερμένος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};453394:Καλημέρα, ή μάλλον καλησπέρα κι από μένα!
Εγώ όταν είχαν βγει τα αποτελέσματα δεν είχα ιντερνετ μου τα ειπε το φροντιστηριο και δεν ξερω.Θα σου απαντησουν τα αλλα τα παιδια:iagree:
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
και θα χρεωθω τ κερατα μ απο τ κινητο μ για να κανω ενα υπεραστικο τηλεφωνημα στ οποιο θα μ δωσουν παλι τν ιδια απαντηση? ενω τουλαχιστον στ σταθερο εχω δωρεαν αλλα δν μπορω να βαλω αποκρυψη
Την άλλη φορά πέρνε με απόκρυψη να μην σε αναγνωρίζουν:xixi::xixi:
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Αχ, ωραία! Ευχαριστώ Christine!:thanks:θα γραφει αναλυτικα τι ειχες σε καθε παρτ!
lihoo
Νεοφερμένος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
:xixi:Εγώ όταν είχαν βγει τα αποτελέσματα δεν είχα ιντερνετ μου τα ειπε το φροντιστηριο και δεν ξερω.Θα σου απαντησουν τα αλλα τα παιδια:iagree:
Ironboy
Δραστήριο μέλος
θα γραφει αναλυτικα τι ειχες σε καθε παρτ!
Και να ανοιξει κάποιος να δει αμα πέρασε και να του λέει:
Listening--->F
Speaking--->F
Gcvr------->F
Writing----->F
Αλήθεια έτσι είναι;Εγώ νόμιζα ότι απλά σου λέει αμα πέρασες.Και στο CPE έτσι ειναι;
-----------------------------------------
michigan
ecce or ecpe?
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
christina εισαι πλ cool σε παω πλ
Βetty
Δραστήριο μέλος
Listening--->F
Speaking--->F
Gcvr------->F
Writing----->F
Αλήθεια έτσι είναι;Εγώ νόμιζα ότι απλά σου λέει αμα πέρασες.Και στο CPE έτσι ειναι;
-----------------------------------------
ecce or ecpe?
αμαν!F βρηκες να βαλεις:nono::nono:???γκαντεμη
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Listening--->F
Speaking--->F
Gcvr------->F
Writing----->F
Στο CPE νομίζω δεν μπορείς να τα δεις στο Ίντερνετ...
Βetty
Δραστήριο μέλος
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.