kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελεια και μια καθηγητρια στην παρεα!Τουλαχιστον τωρα δεν θα χρειαζεται να μπαινω στον ΟΡΦΕΑ καθε 3 ωριτσες!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
να φυγετε να πατε αλλου!Ηρθα κι εγω νωρις νωρις!Μονο 30 σελιδες ειχα να διαβασω!!!:stop:...
Τελεια και μια καθηγητρια στην παρεα!Τουλαχιστον τωρα δεν θα χρειαζεται να μπαινω στον ΟΡΦΕΑ καθε 3 ωριτσες!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
;;;;Δεν καταλαβα...!να φυγετε να πατε αλλου!
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
σε δουλευω ρε κωστα;;;;Δεν καταλαβα...!
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anyway!...Τελικα για αρχες Αυγουστου το βλεπουμε το ECPE ε;Να μην τα περιμενω δηλαδη αυτες τις μερες;!
---Καληνυχτα!---
Βetty
Δραστήριο μέλος
Ποπο θα σκασω!Ο Τεο ειναι ουτε 20 χιλιομετρα(λιγο ε; ) στη Κερκυρα και δεν μπαινει ουτε msn!!!
Anyway!...Τελικα για αρχες Αυγουστου το βλεπουμε το ECPE ε;Να μην τα περιμενω δηλαδη αυτες τις μερες;!
μπα..δυσκολα
αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια:no1::no1:
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
για ποιο μιλας καλε?? παντως του ecpe βγηκαν 22 ιουλιου περσι το καλοκαιρι..τιποτα απλως σε διωχνει καλε.....εμενα απ τ φροντηστηριο μου..μου ειπαν οτι ειναι πολυ νωρις ακομα...και οτι περσυ βγηκαν μεσα αυγουστου....παλι καλα ξερω ημερομηνια για το fce...:S
Βetty
Δραστήριο μέλος
για ποιο μιλας καλε?? παντως του ecpe βγηκαν 22 ιουλιου περσι το καλοκαιρι..
μια χαρα νωρις ειχαν βγει,οχι σαν φετος!!!!!!!!
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
για ποιο μιλας καλε?? παντως του ecpe βγηκαν 22 ιουλιου περσι το καλοκαιρι..
το ecce ειπαν οτι βγηκε μεσα αυγουστου....
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
νομιζω βγηκαν 11 μερες αργοτερα...δηλαδη....2 αυγουστου νομιζω......το ecce ειπαν οτι βγηκε μεσα αυγουστου....
-----------------------------------------
σημερα ειπα να βγω και οχι να κατσω παλι εδω διχως να μαθαινω τιποτα...τουλαχιστον βγηκα και εμαθα κατι! οτι στη θεσσαλονικη οταν ζητας μια πιτα απόλα σου τη φερνουν με κετσαπ και μουσταρδα ενω εδω στη ροδο με τζατζικακι! δεν ειναι φοβερο??! ξεαγχωθηκα λιγο....
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
νομιζω βγηκαν 11 μερες αργοτερα...δηλαδη....2 αυγουστου νομιζω......
σημερα ειπα να βγω και οχι να κατσω παλι εδω διχως να μαθαινω τιποτα...τουλαχιστον βγηκα και εμαθα κατι! οτι στη θεσσαλονικη οταν ζητας μια πιτα απόλα σου τη φερνουν με κετσαπ και μουσταρδα ενω εδω στη ροδο με τζατζικακι! δεν ειναι φοβερο??! ξεαγχωθηκα λιγο....
α ρε γιωργο!!ωραιος!!:no1:
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
:no1::no1::no1:o επιμενων νικα!παντως ρε παιδια...τα αποτελεσματα του ecpe δεν εχουν βγει ποτε αυγουστο...γιατι να βγουν φετος??!!!!!! εγω επιμενω για την αλλη εβδομαδα! 27-31/07
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
σκουληκια??????????? θυξιμο! αυγουστο θα βγουνε τ νιωθω! αα εχω τροπο να μαθω ποτε θα βγουνε. στ περιπου δηλαδη..θελετε?
tnsdms
Νεοφερμένος
γεια σου φιλαρακι...τι να πουμε..στο περιμενε για τα αποτελεσματα...ελπιζω απο την αλλη βδομαδα να βγουνε...γιατι για αυτη εχω αποκλεισει καθε πιθανοτητα...
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
εσυ τι λες?! μα και βεβαια!σκουληκια??????????? θυξιμο! αυγουστο θα βγουνε τ νιωθω! αα εχω τροπο να μαθω ποτε θα βγουνε. στ περιπου δηλαδη..θελετε?
Open-minded
Νεοφερμένος
ΘΕΛΟΥΜΕ,ΘΕΛΟΥΜΕ!!!σκουληκια??????????? θυξιμο! αυγουστο θα βγουνε τ νιωθω! αα εχω τροπο να μαθω ποτε θα βγουνε. στ περιπου δηλαδη..θελετε?
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
μονο μη πεις και εσυ τελη ιουλιου αρχες αυγουστου γτ θα φας γερο βρυσιμο!σκουληκια??????????? θυξιμο! αυγουστο θα βγουνε τ νιωθω! αα εχω τροπο να μαθω ποτε θα βγουνε. στ περιπου δηλαδη..θελετε?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.