Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω τη πρωτηη φορα π εδινα μισιγκαν προφισιενσι τα ειχα ολα hp και bf listening και κοπηκα!!στο διαολο να πανε και μετα το αλλαξαν το συστημα ηλιθιοι!!εγω παντως παιδια εχω στειλει 293029403754023750375209 μηνυματα στη hau και τα ιδια λενε...αρχες αυγουστου!!!!!!!!!! για ecpe εννοω...
-----------------------------------------
κι ομως...το ειχε καταφερει μια φιλη μου!!!ειναι καθαρα συμψηφισμος!!!!!!!!!!!!! ηταν τελεια μαθητρια ,καταφερε να παρει hp σε ολα και απετυχε στο listening...
yesΑρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};451539:Αλήθεια; Ίσως, δεν το έχω ψάξει ποτέ για ECCE ιδιαίτερα... Ό,τι ακούω από εδώ...
Ποπο! Μπράβο σου! Γ' Γυμνασίου πήγαινες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παολίτσα
Νεοφερμένος
κοιτα..παρτο και με λογικη....γιατι να σου στερησουν το λουεερ απο ενα f????αλλο το προφισενσυ...σ αυτο πρεπει να εισαι ΑΡΙΣΤΟΣ για να μπορεις να διδαξεις μετεπειτα...εστω και ενα f ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙΑρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};451539:Αλήθεια; Ίσως, δεν το έχω ψάξει ποτέ για ECCE ιδιαίτερα... Ό,τι ακούω από εδώ...
Ποπο! Μπράβο σου! Γ' Γυμνασίου πήγαινες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Τέλεια! Τώρα δηλαδή έχεις τελειώσει από όλα και θα επικεντρωθείς στα μαθήματα του Λυκείου μόνο! Τι ωραία!και εγω τη πρωτηη φορα π εδινα μισιγκαν προφισιενσι τα ειχα ολα hp και bf listening και κοπηκα!!στο διαολο να πανε και μετα το αλλαξαν το συστημα ηλιθιοι!!
yes
(Εγώ να δω πότε θα συνεχίσω τα Γαλλικά... Πήρα πέρυσι το Β1...)
Και σιγά, κόπηκες την 1η φορά, αλλά την 2η το πήρες και αυτό και όλα τα υπόλοιπα! Δεν πειράζει που δεν σε έπιασε το νέο σύστημα! Θα έχεις να το λες, ότι εσύ πέρασες με το παλιό, που απαιτούσε περισσότερη προσπάθεια και μεγαλύτερο βαθμό:no1:!
Ναι, όντως... Βέβαια δεν σημαίνει ότι όποιος παίρνει το ECPE, θέλει να διδάξει κιόλας... Αλλά ναι, το ECPE απαιτεί να είσαι πολύ καλός...κοιτα..παρτο και με λογικη....γιατι να σου στερησουν το λουεερ απο ενα f????αλλο το προφισενσυ...σ αυτο πρεπει να εισαι ΑΡΙΣΤΟΣ για να μπορεις να διδαξεις μετεπειτα...εστω και ενα f ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
το τι τραβηξα ομως δε θελω ουτε να το θυμαμαι..Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};451549:Τέλεια! Τώρα δηλαδή έχεις τελειώσει από όλα και θα επικεντρωθείς στα μαθήματα του Λυκείου μόνο! Τι ωραία!
(Εγώ να δω πότε θα συνεχίσω τα Γαλλικά... Πήρα πέρυσι το Β1...)
Και σιγά, κόπηκες την 1η φορά, αλλά την 2η το πήρες και αυτό και όλα τα υπόλοιπα! Δεν πειράζει που δεν σε έπιασε το νέο σύστημα! Θα έχεις να το λες, ότι εσύ πέρασες με το παλιό, που απαιτούσε περισσότερη προσπάθεια και μεγαλύτερο βαθμό:no1:!
Ναι, όντως...
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Εντάξει μωρέ... Όμως ανταμοίφθηκες!το τι τραβηξα ομως δε θελω ουτε να το θυμαμαι..
IronMaiden
Νεοφερμένος
Ναι σε φάγανε τα χρόνια...
Εγώ τώρα αν πήρα το E.C.C.E θα δώσω για F.C.E . και πέφτουν μαζί με τα γαλλικά δυστηχώς . Πάντως ξέρεται τίποτα για hau άν έχει επιπεδο ADANCED?
Ναι αυτο που έδωσα εγώ φέτος...ΑLCE λέγεται...
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ βρήκα αυτό στο site της HAU (για ECCE):Το fail στο Michigan δε περναει παιδια ειτε lower ειναι ειτε proficiency..ειναι γεγονος!
- Candidates who fail ONE section of the exam MAY or MAY NOT pass the ECCE. They pass the exam
- if their scores on the sections that they pass are high enough to compensate for the one failing section score. Therefore, some candidates who fail one section pass the ECCE, but other candidates who fail one section fail the ECCE.
miltos94
Νεοφερμένος
tasosple
Εκκολαπτόμενο μέλος
miltos94
Νεοφερμένος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};451583:Εγώ βρήκα αυτό στο site της HAU (για ECCE):
Άρα και F να έχεις, υπάρχει περίπτωση να το πάρεις.
- Candidates who fail ONE section of the exam MAY or MAY NOT pass the ECCE. They pass the exam
- if their scores on the sections that they pass are high enough to compensate for the one failing section score. Therefore, some candidates who fail one section pass the ECCE, but other candidates who fail one section fail the ECCE.
Παιδια αφήστε να ξεκαθαρίσω την κατάσταση να τελειώνουμε
Επιτυχία του ECCE
Για να περάσετε το πτυχίο ECCE χρειάζεται σε όλους τους τομείς(Writing.speaking,listening,GVR) να έχετε πάρει πάνω από 65 κατόπιν συνοψις των βαθμών σας σε όλα τα part του ECCE.{Δηλάδη Αμα κάποιος έχει πάρει 40 σε ένα section του test και στα άλλα 90-100 περνάει[παρόλο που είναι δυσκολο άμα έχει πάει τόσο χαμηλά]
Επιτυχία του ECPE
Τα πράγματα δεν είναι όπως το ECCE.Εδω με ένα Fail έχεις "κοπεί".
1)Σε περιπτωση που σε κάθε section της εξέτασης έχει πάρει πάνω από 65 περνεις το δίπλωμα
2)Σε περίπτωση που έχεις με Lp(Low Pass=65-75) όλα τα sections εκτός από ένα, και σε αυτό το ένα section έχει BF(Borderline Fail 50-65) τότε πάλι πάρνεις το δίπλωμα.
3)Αμα έχεις 2 ή περισσότερα BF και πάνω από 1 fail τότε δεν πέρνεις το δίπλωμα.
Αυτά που λέμε δεν είναι αερολογίες δείτε από το επίσημο site της HAU Εδώ!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
παιδεια παρακαλω απαντηστε, εγω παιζει να εχω παρει προφορικα και ακουστικο bf (τουλαχιστον στο 1 απο τα 2)αν εχω παρει στην εκθεση β για παραδειγμα η στα multiple choice μπορω να σωθω?
1ον: Βλέπουμε και με μικρότερα γράμματα!
2ον: Τι εννοείς "στην έκθεση β"; Pass;
Λοιπόν, εάν έχεις 2 BF δεν το παίρνεις. Εάν έχεις 1 και στα υπόλοιπα από LP και πάνω, τότε το παίρνεις. Εάν είσαι ECCE, τότε πρέπει να έχεις πιάσει και τη βάση, η οποία είναι 65%.
erh
Νεοφερμένος
phanispal
Νεοφερμένος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Άρα αυτό που επικόλλησα για το ECCE ισχύει. Δεν αναφέρει πουθενά BF ή F, άρα ό,τι και να πάρεις, μετράει ο Μ.Ο.Παιδια αφήστε να ξεκαθαρίσω την κατάσταση να τελειώνουμε
Επιτυχία του ECCE
Για να περάσετε το πτυχίο ECCE χρειάζεται σε όλους τους τομείς(Writing.speaking,listening,GVR) να έχετε πάρει πάνω από 65 κατόπιν συνοψις των βαθμών σας σε όλα τα part του ECCE.{Δηλάδη Αμα κάποιος έχει πάρει 40 σε ένα section του test και στα άλλα 90-100 περνάει[παρόλο που είναι δυσκολο άμα έχει πάει τόσο χαμηλά]
Επιτυχία του ECPE
Τα πράγματα δεν είναι όπως το ECCE.Εδω με ένα Fail έχεις "κοπεί".
1)Σε περιπτωση που σε κάθε section της εξέτασης έχει πάρει πάνω από 65 περνεις το δίπλωμα
2)Σε περίπτωση που έχεις με Lp(Low Pass=65-75) όλα τα sections εκτός από ένα, και σε αυτό το ένα section έχει BF(Borderline Fail 50-65) τότε πάλι πάρνεις το δίπλωμα.
3)Αμα έχεις 2 ή περισσότερα BF και πάνω από 1 fail τότε δεν πέρνεις το δίπλωμα.
Αυτά που λέμε δεν είναι αερολογίες δείτε από το επίσημο site της HAU Εδώ!
miltos94
Νεοφερμένος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};451642:Άρα αυτό που επικόλλησα για το ECCE ισχύει. Δεν αναφέρει πουθενά BF ή F, άρα ό,τι και να πάρεις, μετράει ο Μ.Ο.
Ακριβώς.Αυτό που λες είναι όλη η φράση που εξηγεί πως λειτουργεί του ecce
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν εχεις bf και στα 2 (ακουστικα κ προφορικα)τοτε δεν περνας.σορρυ για τα μεγαλα γραμματα αλλα ανχωθηκα για κατι.Λοιπον ,αν παρω border fail(δλδ απο 50-65 ετσι?) στο ακουστικο και στα προφορικα,και παρω ενα pass στα υπολοιπα δν περναω?:no1δινω ecce)
miltos94
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.