ultimatesr
Νεοφερμένος
2) στο δεύτερο μέρος σου δίνουν ένα φυλλάδιο με δύο πιθανές επιλογές με σκοπό να το παρουσιάσεις στον άλλο εξεταζόμενο. όταν τελειώσεις την παρουσίασή σου ο άλλος σου δίνει την δική του γνώμη για το ποιά επιλογή είναι η καλύτερη. το ίδιο θα κάνεις και εσύ όταν τελειώσει αυτός γι'αυτό πρέπει να σημειώνεις τα στοιχεία της παρουσίασής του άλλου.
3)στο τρίτο μέρος λες στον άλλο εξεταζόμενο ποιά επιλογή διάλεξες και αυτός λέει την δική του. Έτσι μείνατε με δύο πιθανές επιλογές. Το επόμενο βήμα είναι να συγκρίνετε τις επιλογές και να καταλήξετε σε μια
4) στο τέταρτο μέρος έρχεται ο δεύτερος εξεταστής ως επίσημος στον οποίο θα αποκαλύψετε την προτίμησή σας. ο καθένας επιλεγει 2 διαφορετικούς λόγους για τους οποίους επέλεξε την συγκεκριμένη επιλογή
5) σε αυτό το μέρος ο καθένας καλείται να απαντήσει στην ερώτηση του εξεταστή σχετικά με τις αιτίες που παρουσίασε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
1) λοιπόν αρχικά σε ρωτάνε σχετικά με τις ασχολίες σου (πχ τι μουσική ακους)
2) στο δεύτερο μέρος σου δίνουν ένα φυλλάδιο με δύο πιθανές επιλογές με σκοπό να το παρουσιάσεις στον άλλο εξεταζόμενο. όταν τελειώσεις την παρουσίασή σου ο άλλος σου δίνει την δική του γνώμη για το ποιά επιλογή είναι η καλύτερη. το ίδιο θα κάνεις και εσύ όταν τελειώσει αυτός γι'αυτό πρέπει να σημειώνεις τα στοιχεία της παρουσίασής του άλλου.
3)στο τρίτο μέρος λες στον άλλο εξεταζόμενο ποιά επιλογή διάλεξες και αυτός λέει την δική του. Έτσι μείνατε με δύο πιθανές επιλογές. Το επόμενο βήμα είναι να συγκρίνετε τις επιλογές και να καταλήξετε σε μια
4) στο τέταρτο μέρος έρχεται ο δεύτερος εξεταστής ως επίσημος στον οποίο θα αποκαλύψετε την προτίμησή σας. ο καθένας επιλεγει 2 διαφορετικούς λόγους για τους οποίους επέλεξε την συγκεκριμένη επιλογή
5) σε αυτό το μέρος ο καθένας καλείται να απαντήσει στην ερώτηση του εξεταστή σχετικά με τις αιτίες που παρουσίασε
Παιδια πιστευεται πως αν καποιος απαντησει σε ολα αυτα χωρις πολλα λαθη κ απανταει και γρηγορα αλλα χρησιμοποιει λεξιλογιο σε επιπεδο lower θα τον κοψουν η τον περνανε με LP? Αααα και κατι αλλο..οταν διαλεγεις αυτον που θες να μπειτε μαζι πρεπει και να τον ξερεις ή ειναι απλα θεμα τυχης κατα καποιο τροπο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος
ʼμα κολλάω θα μου πει τίποτα ?
Ποσο χρόνο έχω για να προετοιμαστώ για την παρουσίαση των δικών μου επιλογων ?
Αν προκύψουν και άλλες απορίες δεν ανησυχώ εδώ θα είσαι .
Ευχαριστώ και πάλι .
(( Είναι αυστηροί ? ))
-----------------------------------------
δηλαδή για να σε κόψουν τι πρέπει να κανεις ( η να μην κανεις ? )
Για να σε κοψουν πρεπει να μην καλύπτεις τις προυποθέσεις του ECPE.
Δηλαδη να μην μιλας συνεχομενα και αρκετα κενα. Να εχεις ελλειψεις στην γραμματικη και στο λεξιλογιο και στην προφορα σου και γενικοτερα να μην μπορεις να συννενοηθεις.
Αλλα μην φοβάσαι.
Σπανια κοβουν σε προφορικα Μισιγκαν!
Καλη επιτυχια σε ΟΛΟΥΣ!!!
ultimatesr
Νεοφερμένος
χίλια ευχαριστώ .
ʼμα κολλάω θα μου πει τίποτα ?
Ποσο χρόνο έχω για να προετοιμαστώ για την παρουσίαση των δικών μου επιλογων ?
Αν προκύψουν και άλλες απορίες δεν ανησυχώ εδώ θα είσαι .
Ευχαριστώ και πάλι .
(( Είναι αυστηροί ? ))
δηλαδή για να σε κόψουν τι πρέπει να κανεις ( η να μην κανεις ? )
για τις δικιές σου επιλογές έχεις 2-3 λεπτά να οργανωθείς. Μην ανησχείς δεν είναι αυστηροί ίσα ίσα που σε βοηθάνε άμα κολλήσεις. Για να σε κόψουν σημαίνει ότι δεν πέρασες τα στάδια με επιτυχία, δηλαδή δεν κατάλαβε ο άλλος την παρουσίασή σου, δεν συμφωνήσατε σε μια επιλογή και δεν συγκρίνατε προτάσεις. Ιδιαίτερη σημασία έχει η ευφράδεια λόγου, δηλαδή άμα κάνεις ένα λάθος μην σταματήσεις την σκέψη σου για να το διορθώσεις.
Μην αγχώωεσαι ,πάντως, είναι εύκολα και δεν νομίζω να έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του νέου συστήματος.
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο Cambridge ( lower ) σου δίνουν φωτογραφίες και νομίζω πρέπει να τις περιγράψεις και να συμφωνήσεις σε μια επιλογή με τον άλλον εξεταζόμενο . Φιλε ρωτα και κάποιον άλλο πριν 3 χρονια έδωσα το lower δεν τα θυμάμαι καλά . καλή επιτυχία όπως και να έχειΜαγκες,επειδή εγώ δίνω και το cambridge(δεν πιστευω να το πάρω,κακά τα ψέματα),και όλο αυτό τον καιρό έκανα προετοιμασία για αυτό,και ξαφνικά μας λέει ότι θα δώσετε Michigan δεν έχουμε κάνει καθόλου προετοιμασία.Ας μου εξηγήσει κάποιος πώς ήταν το παλιό σύστημα και πώς είναι το καινούριο στο προφορικά.πριν τρελαθώ!!!
Ultimatesr thanks
Ή Lower?
ultimatesr
Νεοφερμένος
Στο Cambridge ( lower ) σου δίνουν φωτογραφίες και νομίζω πρέπει να τις περιγράψεις και να συμφωνήσεις σε μια επιλογή με τον άλλον εξεταζόμενο . Φιλε ρωτα και κάποιον άλλο πριν 3 χρονια έδωσα το lower δεν τα θυμάμαι καλά . καλή επιτυχία όπως και να έχει
Ultimatesr thanks
My pleasure
Ο καιρός πλησιαζει...
Μια βδομαδουλα και κατι ψιλά ακόμη...!
gelo75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Amy 4ever
Νεοφερμένος
Και ειπαμε μην αγχωνεστε!Δεν εχει ερθει και το τελους του κοσμου ρε παιδιά!
ecce wiiii amy
Νεοφερμένος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Amy 4ever
Νεοφερμένος
Ευκολο να το λες.......αλλα στην πραξη............τεσπα εγω εδωσα κρατικο το πρωι και πιστευω ενα 65 το ΄χω χωρις να σημαινει οτι δεν μπορει να κόπηκα!!!!!!Kαλη επιτυχια σε όσους δίνουν αυριο!
Και ειπαμε μην αγχωνεστε!Δεν εχει ερθει και το τελους του κοσμου ρε παιδιά!
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
Νεοφερμένος
Παιδια,αυριο δίνω εγώ το cambridge και την αλλην κυριακή michigan και μόνο που το σκέφτομαι,αηδιάζω :Ρ
Δες το θεμα του fce και ειναι τα θεματα των εκθεσεων κτλ.
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Κανεις που εδωσε σημερα γραπτα?? Τι εκθεσεις επεσαν και αν το gvr/listening ηταν ευκολο???
Δες το θεμα του fce και ειναι τα θεματα των εκθεσεων κτλ.
Τι fce μου λες ρε φίλε!Proficiency δίνω
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
Νεοφερμένος
Και εγω τι να κανω?Μαντης ειμαι?? :nono::nono::nono:Τι fce μου λες ρε φίλε!Proficiency δίνω
gelo75
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.