1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
:no1:συμφωνω απολυτως!μπορει οταν κανεις δυσκολα να ζοριζεσαι λιγο αλλα οταν προετοιμαζεσαι για τα δυσκολα τα ''ευκολα'' σου φαινονται ευκολοτερα....ελπιζω να καταλαβες τι εννοω!!!Εξαρτάται από τη χρονιά.
Εσύ να προετοιάζεσαι για τα δυσκολότερα. Κακό δεν κάνει, ίσα-ίσα που δε θα σου πέσει άσχημα αν το πάρεις με ΗΡ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
St3lios
Νεοφερμένος
και εγώ το ίδιο, κόπηκα για 2 ερωτήσεις στο listening, τι να πείς ...και εγω δινω
και μαλιστα για 2η φορα
ειχα δωσει τα χριστουγεννα αλλα κοπηκα για πολυ λιγο!!!
αφηστε!!!!!
τσπ
μακαρι να το παρουμε ολοι αυτη την φορα!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas 34
Νεοφερμένος
χως
Καλη επιτυχια σε οσους δινουν ECCE/ECPE!
Και καθολου αγχος παιδιά!
Παρτε το χαλαρα και μην σας παίρνει η απο κατω.
Και όσοι έχουν δώσει προφορικά ας αρχίσουν να το συζητούν και δω ετσι ωστε να βοηθηθούν και τα παιδια που δινουν στο μελλον!:no1:
RaZiL
Νεοφερμένος
παιδες εχω χεστει πανς μοθ κανονικα....το σαββατο δινω σπεικινγκ και...εχω αγχος ρε.....
ECCE να φανταστω οτι δίνεις εε?
Καλη σου επιτυχία και χαλαρωσε!Τα προφορικα ειναι πολύ ωραία και πολυ ευκολα.Εκεί που θέλεις μπορείς να καθοδηγήσεις την συζήτηση!
Μην αγχωνεσαι αδικα!
Θα τα πας τελεια!
nikolas 34
Νεοφερμένος
johnnakisss
Νεοφερμένος
ασ μου απαντισει καποιοσ
prinCess.
Επιφανές μέλος
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι ειναι το πιο ευθραυστο κομματι των εξετασεων. Αντιθετα με το cambridge, ακους τα κειμενα μονο μια φορα πραγμα που ειναι πολυ επικινδυνο αφου μια πολυ μικρη αποσπαση της προσοχης μπορει να σου κοστισει ολο το πτυχιο.πιο πολυ με παραξενευει το γεγονοσ οτι ολοι στα φροντηστηρια περνανε το listening section και στισ εξετασεισ(ecpe) ολοι λενε να προσεχουμε το listening γιατι μπορουμε να καπουμε πολυ ευκολα γιατι συμβαινει αυτο?
ασ μου απαντισει καποιοσ
annaroadrunner
Νεοφερμένος
Συνειδητοποιησα οτι σε 5 μερες δινω Cambridge και σε 12 Michigan (Proficiency) και τα επαιξα. Τα testaκια μου ειναι πολυ καλα αλλα φοβαμαι το χρονο του GCVR και του Writing. Eιναι κανεις που εδωσε με το νεο συστημα προφορικων να μας πει ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ/?????????????????????Εγω δινω τν τελευταια μερα 31-5
λοιπόν εγώ έδωσα εχθές και έχω να πω ότι ήταν μια χαρά! Και βοηθάνε και ηρεμότατοι είναι! Το μόνο καό είναι ότι δεν έχουν ιδέα ν από το νέο σύστημα και έτσι όσο καλύτερα προετοιμασμένος πας να δώσεις προφορικά τόσο πιο εύκολο είναι! Να σκεφτείτε ότι εγώ έκανα τους δύο εξεταστές (πολύ βοήθεια- μέχρι και ευχαριστώ μου είπαν) και τον δεύτερο εξεταζόμενο μιας και αυτός που μου έτυχε σαν ζευγάρι δεν είχε κάνει ούτε ένα τεστ και δεν ήξερε πωσ λειτουργεί.. Γι'αυτό λοιπόν διάβασε πάρα πολύ καλά τις εισαγωγικές εκφράσεις, και τις οδηγίες της ένωσης.. Αν μιλαμε για ecpe όλα αυτά... Καλή επιτυχία!
-----------------------------------------
καλοοοοοοοοοοοοο
PAOKARA
Νεοφερμένος
juste un instant
Επιφανές μέλος
johnnakisss
Νεοφερμένος
ultimatesr
Νεοφερμένος
manolis84
Νεοφερμένος
Χωρίς άγχος! Δε θα πεθάνουμε για τα κωλόχαρτα...
Μη μασάτε!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Παιδιά καλή επιτυχία σε όλους!
Χωρίς άγχος! Δε θα πεθάνουμε για τα κωλόχαρτα...
Μη μασάτε!
+1 :no1:
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διευκρινίζω δίνω proficiency .
ultimatesr
Νεοφερμένος
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευγνωμονούσα αν μου έλεγες τα parts από την στιγμή που αρχίζεις δηλαδή μέχρι να τελειώσεις . Τι γίνεται δηλαδή
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.