Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα στην έκθεση δεν πολύ κόβουν....λιγο πολύ εκεί ολοι κάι γράφουμε..
Το listening όντως ειναι δύσκολο αλλα αφου στα γραπτα έγραψες δεν εχεις να φοβάσαι τιποτα εσύ....
Ούτοσι αλλος με ενα BF περνάς απ οτι ξέρω...στη χειρότερη περίπτωση τώρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ρε συ εκει δεν κοβεται κανεις!:no1:Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};446113:Αλήθεια; Αφού στα 2 πήγες τέλεια και στα άλλα δύο δεν ξέρεις, τότε έχεις πολλές πιθανότητες να το πάρεις!
Εγώ μάλλον πρέπει να κόπηκα Listening και Speaking. Και στα GCVR και Writing πήγα μέτρια... Δεν ξέρω γιατί έγραψα έτσι... Στο φροντιστήριο τα πήγαινα πολύ καλά! Τώρα ελπίζω να μην κόπηκα σε ένα από τα δύο που υποθέτω πως κόπηκα, έτσι ώστε να το πάρω!:xixi:
Βetty
Δραστήριο μέλος
εγω σου λεω ενα bf listening και ενα lp writing ..
δε περνας?περνας και μια χαρα μαλιστα....
κ εγω αυτο ελπιζω.....
Υ.Γ : phanispal δεν κανεις σχολια κ ανησυχω(πλακα κανω βρε)
-----------------------------------------
Γιατί;;;Εγώ πάντως αν κοπώ βαριέμαι να ξανακάνω αγγλικά μέχρι τον Δεκέμβρη.:xixi:
εγω να δειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
Το GCVR ειναι το πιο ευκολο κομματι πιστευω..εκει δεν κοβουν πολυ..τουλαχιστον εγω ειχα τη 1η φορα hp και στο φροντιστηριο επιανα 82-83 στα 120 και το hp ειναι 112-120..το λεξιλογιο ειναι γελοιο παντως!!!To GVR είναι το πιο δύσκολο κομμάτι,αν έγραψες καλά σε αυτό πιστεύω οτι το αποτέλεσμα σου θα είναι πολύ θετικό..
Τώρα στην έκθεση δεν πολύ κόβουν....λιγο πολύ εκεί ολοι κάι γράφουμε..
Το listening όντως ειναι δύσκολο αλλα αφου στα γραπτα έγραψες δεν εχεις να φοβάσαι τιποτα εσύ....
Ούτοσι αλλος με ενα BF περνάς απ οτι ξέρω...στη χειρότερη περίπτωση τώρα
κ εγω αυτο ελπιζω.....
Υ.Γ : phansipal δεν κανεις σχολια κ ανησυχω(πλακα κανω βρε)
:nono::nono::nono:ντροπη δεσποινα!
Βetty
Δραστήριο μέλος
Το GCVR ειναι το πιο ευκολο κομματι πιστευω..εκει δεν κοβουν πολυ..τουλαχιστον εγω ειχα τη 1η φορα hp και στο φροντιστηριο επιανα 82-83 στα 120 και το hp ειναι 112-120..το λεξιλογιο ειναι γελοιο παντως!!!
κ εγω αυτο ελπιζω.....
Υ.Γ : phansipal δεν κανεις σχολια κ ανησυχω(πλακα κανω βρε)
:nono::nono::nono:ντροπη δεσποινα!
καλε για καλο το λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Speaking????????????no way!!!!!!!!!!!εδω ειμαι κ εδω εισαι!σιγουρα περασες στο speaking!!!!!!!!!!!!!!1:no1::no1::no1:
Το ξέρω, αυτό ελπίζω! Αλλά το άγχος μου εκείνη την ώρα... Καμιά σχέση τα προφορικά που έκανα στο φροντιστήριο και αυτό που έκανα στο εξεταστικό κέντρο... Αλλά ξέρω ότι κόβεται μόνο το 4% στα προφορικά... Δεν νομίζω να είμαι μέσα! Επίσης σκέφτομαι πως επειδή φέτος ήταν η 1η χρονιά με το νέο σύστημα, ίσως φανούν πιο επιεικείς!
BritGreek
Νεοφερμένος
Χαλαρώστε και κάντε και κανένα μπανάκι στη θάλασσα εσείς που μπορείτε. Καλά αποτελέσματα σε όλους και όλες.
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι κανονας:προφορικα και εκθεση πρεπει να εισαι πολυ χαλια για να σε κοψουν.Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};446158:Το ξέρω, αυτό ελπίζω! Αλλά το άγχος μου εκείνη την ώρα... Καμιά σχέση τα προφορικά που έκανα στο φροντιστήριο και αυτό που έκανα στο εξεταστικό κέντρο... Αλλά ξέρω ότι κόβεται μόνο το 4% στα προφορικά... Δεν νομίζω να είμαι μέσα! Επίσης σκέφτομαι πως επειδή φέτος ήταν η 1η χρονιά με το νέο σύστημα, ίσως φανούν πιο επιεικείς!
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω σας τα ελεγα...:no1:Λοιπόν, επίσημη ενημέρωση. Πήρα μόλις τώρα τηλέφωνο την HAU ως καθηγητής και μου απάντησαν ότι τα αποτελέσματα ΔΕΝ τα έχουν λάβει ακόμα. Μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμα από την άλλη εβδομάδα. Ρώτησα πότε συγκεκριμένα, και μου είπε ότι δεν ήξερε πότε, καθώς δεν τους τα έχουν στείλει καν. Πάντως τα αποτελέσματα για το ECCE θα είναι διαθέσιμα τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και αρχές Αυγούστου για το ECPE.
:no1:Ειναι κανονας:προφορικα και εκθεση πρεπει να εισαι πολυ χαλια για να σε κοψουν.
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι αποφασισμενοι να το τραβηξουν το σκοινι στη HAU.Tι να κανουμε;Υπομονη...εγω σας τα ελεγα...:no1:
Βetty
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν, επίσημη ενημέρωση. Πήρα μόλις τώρα τηλέφωνο την HAU ως καθηγητής και μου απάντησαν ότι τα αποτελέσματα ΔΕΝ τα έχουν λάβει ακόμα. Μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμα από την άλλη εβδομάδα μόνο για το ECCE. Ρώτησα πότε συγκεκριμένα, και μου είπε ότι δεν ήξερε πότε, καθώς δεν τους τα έχουν στείλει καν. Πάντως τα αποτελέσματα για το ECCE θα είναι διαθέσιμα τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και αρχές Αυγούστου για το ECPE. Αυτή την εβδομάδα μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να βγουν, γιατί δεν τα έχουν.
Χαλαρώστε και κάντε και κανένα μπανάκι στη θάλασσα εσείς που μπορείτε. Καλά αποτελέσματα σε όλους και όλες.
Ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ: Χριστινα εισαι πολυ γρουσουζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν, επίσημη ενημέρωση. Πήρα μόλις τώρα τηλέφωνο την HAU ως καθηγητής και μου απάντησαν ότι τα αποτελέσματα ΔΕΝ τα έχουν λάβει ακόμα. Μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμα από την άλλη εβδομάδα μόνο για το ECCE. Ρώτησα πότε συγκεκριμένα, και μου είπε ότι δεν ήξερε πότε, καθώς δεν τους τα έχουν στείλει καν. Πάντως τα αποτελέσματα για το ECCE θα είναι διαθέσιμα τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και αρχές Αυγούστου για το ECPE. Αυτή την εβδομάδα μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να βγουν, γιατί δεν τα έχουν.
Οκ... Θα περιμένουμε! Τι άλλο να κάνουμε; Τουλάχιστον δεν λένε πια αοριστολογίες!
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καθόλου απιθανος πια και ο Αυγουστος.Σκεψου μονο θετικα!γεια σας παιδες! πηρα κ γω κ υ ειπαν τελη ιουλιου και για τα δυο! αλλα ποτε ακριβως δεν γωριζουν! ρε παιδια λετε να το τραβηξουν μεχρι αυγουστο?! Δεν αντεχω αλλοοοοοοο!!!!!!!!!!
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
αρχες αυγουστου να τα περιμενετε..ολα 8α πανε καλα ηρεμειστε και μη ποσταρετε αγχωτικα μνμτα!
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Και πού ξέρεις ότι δεν είμαι πολύ χάλια; Όχι, εντάξει, πολύ χάλια δεν είμαι... Μέτρια είμαι. Βασικά, μέτρια τα πήγα. Δεν ξέρω τι είμαι! Τα αποτελέσματα θα δείξουν! Όοοοοοοοοοοοταν βγουν!Ειναι κανονας:προφορικα και εκθεση πρεπει να εισαι πολυ χαλια για να σε κοψουν.
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
ρεαλιστρια ειμαι!Ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ: Χριστινα εισαι πολυ γρουσουζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θ.Α.Κ.Ο.Ψ.Ω.Φ.Λ.Ε.Β.Α
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.