Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω δεν εδινα τπτ ..τωρα βεβαια θα αναρωτιεσαι τι κανω εδω..εμψυχωνω τα παιδια..γτ εχω δωσει και το πηρα με τη 2η και γιαυτο ξερω πως αισθανονται!!έδινα ecpe για πρώτη φορά.εσύ?
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολο τα ιδια μας λεν αφου δεν κανουν και τιποτα!Σορρυ τωρα μπηκα!...Προς θεου τα ονοματα γιατι τα εχουμε;;
Πηρα κι εγω και μου ειπαν τα κλασικα...Τελευταιες μερες Ιουλιου και πρωτες Αυγουστου...!
Τουλαχιστον βλεπω μας ειπαν τα ιδια!
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
μετα τις 10 το πρωι..Παντως το ξαναλεω οταν ειναι θα σας ειδοποιησω!Μπαινω καθε μερα στη hau με το κωδικο του πατερα μου!!!!Τι ωρα λες να βγουν Χριστινα;
Βetty
Δραστήριο μέλος
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Stavroula
Νεοφερμένος
εγω δεν εδινα τπτ ..τωρα βεβαια θα αναρωτιεσαι τι κανω εδω..εμψυχωνω τα παιδια..γτ εχω δωσει και το πηρα με τη 2η και γιαυτο ξερω πως αισθανονται!!
αχ καλά κάνεις....
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Α, ωραία! Αυτό μου φαίνεται κάπως πιο συγκεκριμένο από αυτά που λέγανε μέχρι τώρα! Αρχίζουν σιγά-σιγά να κατασταλάζουν σε ημερομηνία; Μακάρι! :yeah:Τελη Ιουλιου...αρχες της αλλης εβδομαδας μου ειπαν..........
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
Παντως το ξαναλεω οταν ειναι θα σας ειδοποιησω!Μπαινω καθε μερα στη hau με το κωδικο του πατερα μου!!!!Τι ωρα λες να βγουν Χριστινα;
κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα
-----------------------------------------
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};445780:Α, ωραία! Αυτό μου φαίνεται κάπως πιο συγκεκριμένο από αυτά που λέγανε μέχρι τώρα! Αρχίζουν σιγά-σιγά να κατασταλάζουν σε ημερομηνία; Μακάρι! :yeah:
ναι επεσα σε μια πολυ καλη κυρια,δεν την πιεσα καθολου κ προσπαθησε να ειναι σαφης:no1:...αλλα ρε παιδια ουτε αυτοι δεν ξερουν...
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
Κακα τα ψεματα τον αυγουστο να τα περιμενετε..1 με 2..
Mπα...δεν πιστευω πιο νωρις...το ελπιζω δηλαδη...
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Ecce ή το Ecpe;Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα του Ecpe θα βγούν τον Αύγουστο.Ακου που σου λεω..αρχες αυγουστου παιδια δυστυχως..
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
-----------------------------------------
Μα αφού πέρυσι και για ECCE και για ECPE τα αποτελέσματα βγήκαν Ιούλιο... Φέτος που έδωσα τους ήρθε να μας βασανίζουν τόσο;Το Ecce ή το Ecpe;Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα του Ecpe θα βγούν τον Αύγουστο.
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ecce τελη Ιουλιου το ecpe αρχες ΑυγουστουΤο Ecce ή το Ecpe;Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα του Ecpe θα βγούν τον Αύγουστο.
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω δωσει 2 φορες michigan και παντα οταν μας λεει ο επιτηρητης πως 8α βγουν τοτε τοτε βγαινουν..εδινε η ξαδερφη μου τωρα και μου ειπε πως τους ειπε ο επιτηρητης πως θα βγουν αρχες αυγουστου..επισης περα απο τη πλακα αυτη στη hau οταν λενε αυγουστο το εννοουν..επιπλεον η καθηγητρια μου εει χρονια εμπειρια με το michigan και τους ξερει πολυ καλα...παντα ο επιτηρητης στη αιθουσα εχει δικιο..οποτε δυστυχως αρχες αυγουστου παιδια
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και μας ετσι μας ειπε ο επιτηρητης οταν εδωσα για αρχες Αυγουστου!Ναι..δυστυχως εχω δικιο..
Εχω δωσει 2 φορες michigan και παντα οταν μας λεει ο επιτηρητης πως 8α βγουν τοτε τοτε βγαινουν..εδινε η ξαδερφη μου τωρα και μου ειπε πως τους ειπε ο επιτηρητης πως θα βγουν αρχες αυγουστου..επισης περα απο τη πλακα αυτη στη hau οταν λενε αυγουστο το εννοουν..επιπλεον η καθηγητρια μου εει χρονια εμπειρια με το michigan και τους ξερει πολυ καλα...παντα ο επιτηρητης στη αιθουσα εχει δικιο..οποτε δυστυχως αρχες αυγουστου παιδια
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.