tzeni16
Νεοφερμένος
ελεος πια!!δεν ξερουν τι τους γινεται μου φαινεται!!ωραια οργανωση..αλλα λενε στον εναν αλλα στον αλλονΠήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα ο διευθυντής του φροντηστηρίου μου είπε ότι από τις 20/7 και μετά θα μπαίνει συνεχώς στο Internet για να δει μήπως βγουν τα αποτελέσματα.Οποτε όλοι μαζί δεν πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα όταν βγουν;;Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzeni16
Νεοφερμένος
παντως εγω στο fce τα αποτελεσματα τα εμαθα απο το φροντιστηριο πρωτα και μετα απο 2-3 μερες τα ειδα στο internet...Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono:
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω.Τεσπα ας εχουμε περασει κι ας το μαθουμε οπως να ναι!Εμένα ο διευθυντής του φροντηστηρίου μου είπε ότι από τις 20/7 και μετά θα μπαίνει συνεχώς στο Internet για να δει μήπως βγουν τα αποτελέσματα.Οποτε όλοι μαζί δεν πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα όταν βγουν;;
tzeni16
Νεοφερμένος
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
παντα ετσι εκαναν,λες τωρα να χαλασουν την παραδοση?ανευθυνοτητα στο φουλ!ελεος πια!!δεν ξερουν τι τους γινεται μου φαινεται!!ωραια οργανωση..αλλα λενε στον εναν αλλα στον αλλον
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
tzeni16
Νεοφερμένος
ναι σωστα..γιατι να αλλαξει κατι φετος..; υπομονη παιδιακαι καλα αποτελεσματα σε ολους μαςπαντα ετσι εκαναν,λες τωρα να χαλασουν την παραδοση?ανευθυνοτητα στο φουλ!
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
tzeni16
Νεοφερμένος
εγω παντως εδωσα και τα 2πιο πολυ βεβαια ελπιζω για το Michigan..Ρε παιδια εχουν και περισσοτερα γραπτα να διορθωσουν για αυτο δεν βαζουν συγκεκριμενη ημερομηνια.Αμα τους τυχει κατι απροβλεπτο π.χ.?Και απο Έλληνες ποσοι δινουν CPE και ποσοι ECPE?Δειτε ποσοι μιλαμε για Michigan και πόσοι μιλάνε για Cambridge.Ειναι απολυτα φυσιολογικό
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
:thanks:Δε θα βάλουν ποτε μυαλο εκει στη HAU. Ωραίο avatar Χριστίνα (άσχετο!)
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το Cambridge ειναι πολυ πιο δυσκολο γι' αυτο ολοι σχεδον δινουν Michigan!Ενω εχουν θεωρητικα το ιδιο κυρος!εγω παντως εδωσα και τα 2πιο πολυ βεβαια ελπιζω για το Michigan..
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο που λες δεν αποτελει και ισχυροτατο επιχειρημα καθως αυτοι στο michigan εχουν να διορθωσουν μονο την εκθεση καθως τα αλλα ειναι ολα computerized οποτε σε μια βδομαδα αντε δυο το πολυ τα εχουν τελειωσει αυτα!ενω στο cambridge ειναι ολα στο χερι-η πιο σωστη απαντηση δεν ειναι ο χρονος που χρειαζεται αλλα η ανωριμοτητα που τους δερνει...Ρε παιδια εχουν και περισσοτερα γραπτα να διορθωσουν για αυτο δεν βαζουν συγκεκριμενη ημερομηνια.Αμα τους τυχει κατι απροβλεπτο π.χ.?Και απο Έλληνες ποσοι δινουν CPE και ποσοι ECPE?Δειτε ποσοι μιλαμε για Michigan και πόσοι μιλάνε για Cambridge.Ειναι απολυτα φυσιολογικό
tzeni16
Νεοφερμένος
Συμφωνω και τα 2 μετρανε το ιδιο.Απλως εγω εδωσα και το Cambridge μονο και μονο για να δω αν μπορω να τα καταφερω..ξερω ακουγεται λιγο χαζο αλλα δες το σαω προσωπικο κατορθωμα,σαν ενα ειδος εγωισμουΤο Cambridge ειναι πολυ πιο δυσκολο γι' αυτο ολοι σχεδον δινουν Michigan!Ενω εχουν θεωρητικα το ιδιο κυρος!
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
miltos94
Νεοφερμένος
Ant95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ ολους ετσι λεν μην τους πιστευεις δεν ξερουν τι τους γινεται.Νομιζω ο Ιουλιος θα βγει με αποτελεσματα (ελπιζω με καλα αποτελεσματα!)μου ειπαν αρχες αυγουστου!!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααα:no1:
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι να σου πω..αυτο μου ειπε αυτη που απαντησε. Ελπιζω μονο να βγουνε και για το ecpe μεχρι τελος ιουλιου γιατι δεν παλευεται η αναμονη..εισαι σιγουρη....? γιατι οταν εγω εδωσα ECCE τον μαιο ολοι μου ελεγαν οτι θα βγουν τον αυγουστο......:what:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.