prinCess.
Επιφανές μέλος
παιδια μεσα στην αιθουσα γινεται να αντιγραψεις?ποσοι επιτηρητες υπαρχουν?
εμπιστευεσαι τους αλλους πιο πολυ απο τν εαυτο σου? -.-
βτω αντιγρφες γινονται απ οτι ξερω αλλα ειναι ανουσιο αμα πας να δωσεις και εξαρτασαι απο τν αλλον....:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnnakisss
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cel
Δραστήριο μέλος
Λοιπον...
Mπες εδω και θα βρείς οτι πληροφορίες χρειάζεσαι!
https://tinyurl.com/c7hh6h
Καλη σας επιτυχια παιδιά!
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμενα περσυ μου ειχαν ρωτησει ποιοσ ειναι ο ρολοσ του δασκαλου...να κανει καλουσ πολιτεσ ή μορφωμενουσ?μετα μου μιλησε για το αν πιστευω στην μαγεια και κατι τετοια για μαγουσ...μιλησαμε για λοτεχνια παλια και σημερα αυτα νομιζω προσωπικεσ ερωτησεισ μου ρωτησε τι δουλεια θελω να κανω και αν ειναι καλυτερα μικρη ή μεγαλη οικογενεια..
-----------------------------------------
και μην ξεχναμε οτι φετοσ αλλαζει και το speaking στο ecpe....γινεται πιο δυσκολο...μπορει κανεισ να μου δωσει καμια πληροφορια για αυτο...δηλαδη αν θα ειναι πιο αυστηροι ή επειδη ειναι πρωτη φορα θα ειναι πιο ελαστικοι...και πωσ θα ειναι περιπου
Φιλε μιλας για ecce ή για ecpe?
Φιλε μιλας για ecce ή για ecpe?
Μαλλον για ECPE πρέπει να λεει...:xixi:
johnnakisss
Νεοφερμένος
εμενα περσυ μου ειχαν ρωτησει ποιοσ ειναι ο ρολοσ του δασκαλου...να κανει καλουσ πολιτεσ ή μορφωμενουσ?μετα μου μιλησε για το αν πιστευω στην μαγεια και κατι τετοια για μαγουσ...μιλησαμε για λοτεχνια παλια και σημερα αυτα νομιζω προσωπικεσ ερωτησεισ μου ρωτησε τι δουλεια θελω να κανω και αν ειναι καλυτερα μικρη ή μεγαλη οικογενεια..
-----------------------------------------
και μην ξεχναμε οτι φετοσ αλλαζει και το speaking στο ecpe....γινεται πιο δυσκολο...μπορει κανεισ να μου δωσει καμια πληροφορια για αυτο...δηλαδη αν θα ειναι πιο αυστηροι ή επειδη ειναι πρωτη φορα θα ειναι πιο ελαστικοι...και πωσ θα ειναι περιπου
Φιλε μιλας για ecce ή για ecpe
μιλαω στην αρχη για ecce τωρα δινω ecpe γιαυτο ρωτησα για το speaking που αλλαζει ευχαριστω teol 20
kostantin
Νεοφερμένος
Amy 4ever
Νεοφερμένος
και εγω σιγα μην το παρω αλλα ιδιαιτερα στο vocab τα παω χαλοα με ολη τη σημασια της λεξης απο αυτο θα κοπω!! !..θα τους απογοητευσω ολους......δν κανω πλακα ειδικα το 3ο ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΩ ολο 66 παιρνω!!!(στο 3ο βιβλιο)τα 2 πρωτα βιβλια τα περνουσα τωρα κοβομαι πολλες φορές!!Τι θα κάνω?πλζ ζητω απεγνωσμενα τη βοηθεια σας!!!!εγω δινω michigan αλλα φοβαμαι το listening
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
St3lios
Νεοφερμένος
Κατα τα αλλα με καλη προετοιμασία στο Listening και καλο διαβασμα τις λεξεις του GCVR οι πιθανοτητες να αποτυχετε μηδενίζονται!
Αντε 2 βδομαδουλες ακομα!
GOOD LUCK και καλο κουραγιο παιδιααααα!:no1:
annaroadrunner
Νεοφερμένος
Δοκίμασε ειδικα τις τελευταίες μερες να αποφύγεις την επαφη σου με τα αγγλικα ειδικά την μερα πριν δωσεις.
Και οταν φτασει η μεγαλη μερα,πηγαινε στο εξεταστικο και σκεψου οτι θα πας παραλια.
Πηγαινε οσο πιο χαλαρη γινεται εκει και πες απο μεσα σου ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΡΕ ΓΑΜΑΤΩ.
Καλη σου επιτυχία!!!
sofoulini18
Νεοφερμένος
και μαλιστα για 2η φορα
ειχα δωσει τα χριστουγεννα αλλα κοπηκα για πολυ λιγο!!!
αφηστε!!!!!
τσπ
μακαρι να το παρουμε ολοι αυτη την φορα!!!!
Και οχι αγχος!
Relax Take Easy AND enJoy the EnXperIEnce!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Kαλη επιτυχια και σε σενα και με την ΝΙΚΗ!
Και οχι αγχος!
Relax Take Easy AND enJoy the EnXperIEnce!
Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις!
Όσο φτάνουν οι μέρες, αγχώνομαι όλο και περισσότερο! Αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, την προετοιμασία που έχω κάνει.
johnnakisss
Νεοφερμένος
Δεν θελει αγχος παιδια.Στα βιβλία τα τεστ ειναι σαφως πιο δύσκολα απο το Real Exam για να γινει σωστη προετοιμασία!:no1:
Amy 4ever
Νεοφερμένος
Aπ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτι Ελπίζω τουλάχιστον να παρω το κρατικό(εχετε καμια συμβουλή?κολπακια!):xixi:και εγω δινω
και μαλιστα για 2η φορα
ειχα δωσει τα χριστουγεννα αλλα κοπηκα για πολυ λιγο!!!
αφηστε!!!!!
τσπ
μακαρι να το παρουμε ολοι αυτη την φορα!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.