Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!!Σας χαιρετώ και εγώ σαν καινούριος στο forum.Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του ECPE, να δούμε για πόσο ακόμη...!Η κυριούλα στην Πάτρα που δίναμε, μας είπε ότι μέχρι μέσα Ιουλίου θα έβγαιναν τα αποτελέσματα, αλλά που! Τέλος πάντων, καλά αποτελέσματα σε όλους
Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
παιζει ρολο που μεσημεριασε και νεα δεν εχουμε?
ή εχουμε ακομα ελπιδες για αργοτερα?
τι ωρες δηλαδη πανω κατω ενημερωνουν?
α οκ... ευχαριστω...Μόνο οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων το λαμβάνουν.
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
emily00
Εκκολαπτόμενο μέλος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα ειχε ηδη βγει ανακοινωση απο την πεμπτη οτι θα εβγαιναν τα αποτελεσματα την επομενη μερα
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
σοβαρα τωρα εχω αγχωθει πολυ! τουλαχιστον ας μας το λεγανε απο την αρχη οτι σκοπευουν να τα βγαλουν τον Αυγουστο να μην ειμαστε και μεις ολη την ωρα πανω απο ενα pc με το αγχος να χτυπαει κοκκινο!
εχουμε και ζωες!
emily00
Εκκολαπτόμενο μέλος
Libertus
Συντονιστής
μπορεί να βγει το βραδάκι.........10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα....
εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα
γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα.....
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
μπορεί να βγει το βραδάκι.........
που τετοια τυχη......
που τετοια τυχη......
η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...........
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening.......δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους
elekati
Νεοφερμένος
μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση?
ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα?
Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας.
Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες.
Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε?
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει...
απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα
το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο
με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω
thanks
marinap
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως...Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!!
Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους......
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.