qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Γυμνάσιο Λεοντίου , 10:10
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τα στατιστικα ειναι με το μέρος σας!;)
Αν μπειτε στο πετσι του ρόλου και ειστε σε θεση να επικοινωνείτε δεν θα αντιμετωπισετε κανενα προβλημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Εφούνια, και να θυμόμουν δε θα σου έλεγα. Μην πας σα ρομπότ, φέρσου φυσικά και να είσαι ο εαυτός σου.
Γενικα μιλαω γιατι πολλα παιδια αισθανονται άσχημα στα προφορικα.Να χαλαρωσουν και να το απολαύσουν.
Προσωπικα για μενα ηταν το καλυτερο μου τα προφορικα!
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Μετά γέλασα και είπα lyceum να τελειώνω. :p
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Depon
Νεοφερμένος
αυτο με τους μεταναστες που ειδα σε μια αλλη σελιδα πςσ μπορει να ηταν στο 2o stage?
μπορεις να μου πεις τι σου επεσε?
μπορεις να μου πεις τι σου επεσε?
δινω αυριο!!!!μακαρι να μου πεσει αυτο με to action movie !!ξερει κανεις κανα σημερινο θεμα?
Joanne96k
Νεοφερμένος
το θεμα που μου επεσε ηταν να διαλεξω ενα ιστορικο μνημειο...και στο τελος μου εκανε μια ερωτηση πανω σε αυτο...
το κακο ειναι οτι μου εφυγαν αρκετες ελληνικες λεξεις ( του τυπου ναι, οχι κλπ) αλλα μετα το διορθωνα
Depon
Νεοφερμένος
γεια σας παιδια..!!ειμαι καινουριααα εδωσα σημερα ecpe michigan..
το θεμα που μου επεσε ηταν να διαλεξω ενα ιστορικο μνημειο...και στο τελος μου εκανε μια ερωτηση πανω σε αυτο...
το κακο ειναι οτι μου εφυγαν αρκετες ελληνικες λεξεις ( του τυπου ναι, οχι κλπ) αλλα μετα το διορθωνα
ΓΙΑ ποιο λογο επρεπε να επιλεξεις μνημειο?
τι ωρα εδινες?
Joanne96k
Νεοφερμένος
1 παρα 10 εδινα
Weierstrass
Νεοφερμένος
Τα sites που είχε για συντήρηση ήταν.
-Μία γεφυρα, η οποία, συνέδεε 2 μέρη της πόλης, ήταν 130 χρόνων, λέγεται ότι είναι η πιο παλιά γέφυρα που έχει χτιστεί,είναι φτιαγμένη από ένα σπάνιο είδος πέτρας, αναμένεται ότι θα τραβήξει πολλούς τουρίστες, είναι η πρώτη φέγυρα που έχει 2 επίπεδα , αλλά έχουν υπάρξει πολλά δυστηχήματα.
-Ένα σχολείο, το οποίο φυλλάσει αρχαιολογικά ευρήματα, είναι φτιαγμένο από χρωματιστό γυαλί,λειτουργεί τώρα ως μουσείο, είναι παλαιότητας 300 χρόνων, διοργανώνονται κάποιοι περίπατοι από φοιτητές, ο ιδιοκτήτης λέει ότι θέλει να το κλείσει.
-Μία έπαυλη, στην οποία έλεγε ότι θα τραβήξει κόσμο, ότι υπάρχει μία συλογή έργων τέχνης, αλλά οι ιδιοκτήτες της έχουν κάνει πολλές αυθαιρεσίες.(χμμμ...δεν τα θυμάμαι και όλα )
-Ένας φάρος, ο οποίος βρίσκεται σε ένα νησάκι, είναι βιότοπος για πολλά είδη πουλιών, διοργανώνονται σχολικές εκδρομές, βρίσκεται σε ένα πάρκο,ωστόσο, δεν υπάρχουν συχνά δρομολόγια για να πάει κάποιος εκεί...
Περίπου αυτά ήταν όσον αφορά το θέμα με τα ιστορικά μέρη.
Joanne96k
Νεοφερμένος
τα πηγες καλα ?
Weierstrass
Νεοφερμένος
εγω ειχα τον φαρο , εναν σταθμο τρενου , μια επαυλη (κατι παρομοιο με το δικο σου..το εχασα κι εγω λιγο αυτο:p), και ενα εστιατοριο...
τα πηγες καλα ?
Κατά την γνώμη μου πολύ καλά,αν και μόλις είδα το θέμα έκανα τα μούτρα μου, δεν κόλλησα σχεδόν καθόλου. Ούτε που κατάλαβα πότε τελείωσε η ώρα, βγήκα πολύ χαλαρός και ευχαριστημένος ( παρόλο που πριν μπω ήμουν αγχωμένος ).
Εσύ?
Joanne96k
Νεοφερμένος
Weierstrass
Νεοφερμένος
Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!
Depon
Νεοφερμένος
δινω αυριο!!!!μακαρι να μου πεσει αυτο με to action movie !!ξερει κανεις κανα σημερινο θεμα?
γεια σας παιδια..!!ειμαι καινουριααα εδωσα σημερα ecpe michigan..
γιατι επρεπε να διαλεξεισ το μνημειο?
Weierstrass
Νεοφερμένος
γιατι επρεπε να διαλεξεισ το μνημειο?
Πρέπει να διαλέξεις ένα από τα μνημεία το οποίο πρέπει να συντηρηθεί. Ποιο πιστεύεις δηλαδή ότι θα αποφέρει τα μεγαλύτερα οφέλη αν συντηρηθεί.
Μου έπεσε αυτό με τα διάφορα events που θα έπρεπε να οργανώσουμε για να διαφημίσουμε το εμπορικό μας κέντρο.Πολύ ευγενικές οι εξετάστριες και νομίζω πως αν και λίγα λαθάκια έγιναν λόγω φοβερού άγχους,λογικά ....το πήραμε!!!!Πάντως γενικά με έκοβε συνέχεια ενώ ήθελα να πω κι άλλα,φαντάζομαι καλό έίναι αυτό...
Joanne96k
Νεοφερμένος
Το listening είναι το αδύνατο σημείο του διαγωνίσματος για μένα. Σε όλα τα υπόλοιπα πήγα πολύ καλά! Ειδικά έκθεση. Οπότε είμαι πολύ αισιόδοξος .
Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!
Να'σαι καλα Weierstrass! Καλα αποτελεσματα και σε σενα
Παιδιά κι εγώ έδωσα χτες και νομίζω τα πήγα πολύ καλά!
Μου έπεσε αυτό με τα διάφορα events που θα έπρεπε να οργανώσουμε για να διαφημίσουμε το εμπορικό μας κέντρο.Πολύ ευγενικές οι εξετάστριες και νομίζω πως αν και λίγα λαθάκια έγιναν λόγω φοβερού άγχους,λογικά ....το πήραμε!!!!Πάντως γενικά με έκοβε συνέχεια ενώ ήθελα να πω κι άλλα,φαντάζομαι καλό έίναι αυτό...
σιγουρα ειναι καλο....λογικα σημαινει οτι αυτα που ειπες ηταν αρκετα και δεν χρειαζοταν κατι αλλο...
Καλα αποτελεσματα!!!
να σας ρωτησω κατι...ειναι λιγο νωρις βεβαια αλλα τωρα μου ηρθε ξερετε τιποτα για τα past papers? λογικα θα τα δημοσιευσουν (εννοω αυτα που δωσαμε εμεις τωρα τον Μαιο) ποτε θα γινει περιπου αυτο ???
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.