Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Νεοφερμένος
Ως καθηγήτρια έχω να πω οτι ποιος διαβάζει περνάει και το Michigan και το Cambridge....υπάρχουν και ατυχείς στιγμές αλλά εγώ τόσα χρόνια δεν ξέρω κανεναν τόσο "άτυχο", μάλλον μισοδιαβασμένους ξέρω.
Τώρα για το listening φέτος τί να πώ; Παιδιά γνωστά μου πέρασαν με ΗΡ... εεεεε....μπορεί να ....είχαν μέσο...τί να πώ; ή να πλήρωσαν κάτι παραπάνω...
Μα αυτά που λέγονται απο μερικούς εδώ μέσα είναι για γέλια....και για κλάματα...
Επίσης "μη κερδοσκοπικός οργανισμός" είναι και το Κολέγιο Αθηνών και το Αρσάκειο και το Pierce και το British Council, αυτό δεν σημαίνει οτι δεν χρεώνουν δίδακτρα.... google στο τί σημαίνει "μη κερδοσκοπικός οργανισμός" και θα καταλάβετε.
Όπως λέει και ο teol έχει κι αλλού πορτοκαλιές αν δεν μπορείτε να περάσετε το Michigan ή το Cambridge..μην παραμυθιάζεστε όμως και παραμυθιάζετε και τους γονείς σας με συνωμοσίες...
ΥΓ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ!!!!! ;-)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νικολας1987
Νεοφερμένος
giotis1985
Νεοφερμένος
socially excluded
Δραστήριο μέλος
mickey mouse
Νεοφερμένος
επίσης ποτέ δεν μπορούσες να δεις το γραπτό σου(ούτε στις Πανελλήνιες μπορείς)
Τα αποτελέσματα φυσικά και γνωστοποιούνται, τουλάχιστον απο φέτος γνωρίζουμε την ακριβή βαθμολογία στο Listening και στο GCVR
Η μεγάλη μου διαφωνία είναι στο οτι "χαρίζονται" στα φροντιστήρια και "κόβουν" τους μεμονωμένους.....
έχω διατελέσει και φροντιστηριούχος κι έχω στείλει και μεμονωμένους για πολλά πολλά χρόνια ( και στον κύκλο μου έχω πολλούς γνωστούς φροντιστηριούχους αλλά και καθηγητές δημοσίου καθώς και "ιδιαιτεράδες" ) και ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπέπεσε στην αντίληψή μου να έχει υπάρξει εύνοια σε υποψήφιο...είτε απο το Cambridge είτε απο το Michigan..... ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!
Οι οργανισμοί αυτοί είναι σοβαρότατοι και δεν έχουν ανάγκη να κόψουν κάποιον για να του ξαναπάρουν τα λεφτά... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ σε ΚΑΝΕΝΑ μαθητή δικό μου ή φίλου ή γνωστού μου....
ΜΗ λέτε οτι θέλετε.....
Νικολας1987
Νεοφερμένος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
και γω πρωινη βαρδια ημουν
ξυπνησα πουρνο πουρνο για να παω
ημουν και μεμονωμενη
αλλα το περασα
και δη με την πρωτη
και ημασταν αναμεικτο γκρουπ
η αιθουσα ειχε πολλους απο φρο αλλα και μεμονωμενους
αν πχ ο διπλανος μου κοπηκε τι θα πει σαν δικαιολογια?
οτι ηταν πρωι?
στο μονο που θα συμφωνησω μαζι σου ειναι οτι δεν δημοσιευονται τα θεματα
και θα κατηγορησω την αμερικανικη και για κατι ακομα
για την καθηστερηση των αποτελεσματων
απο κει και περα διαφωνω μαζι σου
οπως λες και συ ειμαστε μορφωμενα ατομα
οποτε μην λεμε οτι μας ερθει για να δικαιολογησουμε τυχον προσωπικη αποτυχια, ακομα και αν εχει ξεσκιστει καποιος στο διαβασμα
οι παραγοντες ειναι τοσοι
παντα κατι θα μας φταιει αν αποτυχουμε και κατι θα μας εχει ευνοησει αν επιτυχουμε
και αν παρατηρησες ειμαστε τοσα ατομα, μεμονωμενα, και ομως το περασαμε
και ο καθενας εδωσε σε διαφορετικη αιθουσα, και ισως και ωρα
ξερω θα διαφωνησεις και με μενα, αλλα τι να κανουμε
οι αποψεις ειναι πολλες
απο κει και περα ομως δνε ειναι εδω το σωστο κατ'εμε θεμα για να αναλυσουμε τον προβληματισμο σου
Klaus
Διάσημο μέλος
Δεν είμαστε πανέξυπνοι ούτε τρομερά διαβαστεροί. Ούτε και πολύ τυχεροί!!! Σκέψου απλά ότι ίσως κάτι να κάνεις λάθος και εσύ σε ορισμένα από τα άτυχα περιστατικά...
Νικολας1987
Νεοφερμένος
giotis1985
Νεοφερμένος
Αν ειναι να εχετε αυτο το αγχος για οποιοδηποτε μερος της εξετασης,μην δινετε καν.Ψαξτε και αλλου
giotis1985
Νεοφερμένος
γιατι απλα δεν ειναι τοσο ευκολο να ξεκινησεις προετοιμασια για αλλο πτυχιο γιατι ο τροπος εξετασης ειναι διαφορετικος και χρειαζεσαι αλλη προετοιμασια.Bρε παιδια αφου στην τελικη εχετε τοσες επιλογες απο πιστοποιητικα γιατι επιμενετε καπου που να μην ταιριαζει στα μετρα σας;
Αν ειναι να εχετε αυτο το αγχος για οποιοδηποτε μερος της εξετασης,μην δινετε καν.Ψαξτε και αλλου
Το χω δει παμπολλες φορες στο φροντιστηριο μου.
giotis1985
Νεοφερμένος
giotis1985
Νεοφερμένος
Στο Μισιγκαν πηρε 3 BF και 1 LP ενω στο ESB το πηρε και μαλιστα με Merit στο Speaking και στο Use of English.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.