Secragr
Νεοφερμένος
Ένα καλό βιβλίο για αυτούς που ρωτάτε είναι κατά τη γνώμη μου το REVISED Burlington Practice Tests for Michigan Proficiency έχει 8 ολοκληρωμένα test για τo ecpe. Από τιμή δε θυμάμαι, αλλά όλα αυτά νομίζω είναι λίγο "τσουχτερά"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andreas12
Νεοφερμένος
οταν διαβασα το post σου με εφαγε η περιεργεια(η κουτσομπολα).. τι ακριβως σου ειπε ο επιτηρητης???(αν ειναι κατι προσωπικο μην μου ειπες..εννοειται)
Μπορώ να πω...Την ώρα των γραπτών ακούσρτηκε ένας κρότος..Μετά απο κανα μισάωρο έρχεται ο επιτηρητής άνετος και μου λέει: "Έξω σε περιμένει η αστυνομία" και φεύγει!
Απο εκείνη την στιγμή δεν ξέρω πως και γιατί σ΄βηστηκαν όλα απο το μυαλό μου και τα έκανα μπάχαλο.Στην έκθεση δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ και δεν ξέρω τι έχω γράψει..Γι'αυτό και δεν έχω πολλές ελπίδες!!
Αλλά δεν πειράζει!!!Θα τους τρίψω το ECPE στα μούτρα!!!
Όσο για τα βιβλία παρήγγειλα ήδη το "Words you need" της Kar... ( Thanks!!!!!!! ) ---- Το βιβλίο έχει και τις απαντήσεις, έτσι;;; ---
Για το speaking υπάρχει κάποιο σοβαρό βιβλίο;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
τι εγινε με την αστυνομια καλε????
ναι, το βιβλιο της σιλβια καρ εχει στο τελος τις απαντησεις
Joanne96k
Νεοφερμένος
εμενα την ωρα των γραπτων ηρθαν 6 φορες (στην κυριολεξια)"μου επιαναν την κουβεντα" και μου κοιταζαν την ταυτοτητα (και μια φορα ηρθε ενας και με ρωτησε αν τα γραφω με μολυβι και κοιταξε το answer sweet μου)
Ανδρεα, δεν πειραζει.και να μην πηρες το ALCE θα δωσεις ECPE και θα σκισειιιιιις
Andreas12
Νεοφερμένος
χαχαχαχαχα......τι σε ηθελε η αστυνομια???
και να μην πηρες το ALCE θα δωσεις ECPE και θα σκισειιιιιις
Η αστυνομία είχε έρ8ει εκεί λόγω του κρότου, ο οποίος τελικά οφειλόταν σε τρακάρισμα, και βρήκε το αυτοκίνητό μου που ήταν παρκαρισμένο εκεί κοντά με ανοιχτό το παράθυρο (οχι πολύ) και νόμιζε πως είχα πέσει θύμα κλοπής....
Μετά άκουσε το βρισίδι της χρονιάς του εκείνος ο επιτηρητής!!!!
Ετσι θέλω να πιστεύω!!!Ότι στο ECPE θα σκίσω!!
oral:HP
GVR: P
listening:LP
writing:LP
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
ελεεινος ο επιτηρητης.....
λες και τους διαλεγουν επειτηδες για να αποσπουν την προσοχη και να μην το περασει καποιος
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αστυνομία είχε έρ8ει εκεί λόγω του κρότου, ο οποίος τελικά οφειλόταν σε τρακάρισμα, και βρήκε το αυτοκίνητό μου που ήταν παρκαρισμένο εκεί κοντά με ανοιχτό το παράθυρο (οχι πολύ) και νόμιζε πως είχα πέσει θύμα κλοπής....
Μετά άκουσε το βρισίδι της χρονιάς του εκείνος ο επιτηρητής!!!!
Ετσι θέλω να πιστεύω!!!Ότι στο ECPE θα σκίσω!!
τελικα το περασες???(ναι ειμαι κ εγω κουτσομπολα απο δω )
πωωωωωωωωωωωω
ελεεινος ο επιτηρητης.....
λες και τους διαλεγουν επειτηδες για να αποσπουν την προσοχη και να μην το περασει καποιος
τι εκανε καλε?
Andreas12
Νεοφερμένος
τελικα το περασες???(ναι ειμαι κ εγω κουτσομπολα απο δω )
Δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα του ALCE ακόμα.Περιμένω!!!! --- Πότε θα βγουν περίπου;; ---
Αν και δεν πιστεύω να το έχω πάρει....Απο την στιγμή που κόμπλαρα ( λόγω του επιτηρητή ) και μετά, άρχισα να πάιζω ΛΟΤΤΟ.. και στην έκθεση δεν έγραψα καλά!--Σύμφωνα με τα δεδομένα μου--
Τώρα έχω αρχίσει το διάβασμα για το ECPE..Θα δώσω τον Νοέμβριο..και ο Θεός βοηθός!
τι εκανε καλε?
Διαβασε τα προηγόυμενα Post και θα καταλάβεις!!
Chris Black
Εκκολαπτόμενο μέλος
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε μενα και στον συμμαθητη μου ειχε πεσει θεμα να διαλεξουμε πιο μερος θα γινει αναπαλαιωση για να χρησιμοποιηθει για κοινωνικες εκδηλωσεις που θα συμφερει τη γειτονιαΘα ηθελα να κανω μια ερωτηση...τι θεμα σας επεσε στο speaking στο ECPE, γενικα?
Chris Black
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν το καταλαβα...τι περιεργο θεμα ειναι αυτο?σε μενα και στον συμμαθητη μου ειχε πεσει θεμα να διαλεξουμε πιο μερος θα γινει αναπαλαιωση για να χρησιμοποιηθει για κοινωνικες εκδηλωσεις που θα συμφερει τη γειτονια
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο ειναι στο παρτ εκεινο που σου δινει διαφορα μερη ο εξεταστης με πολλα θετικα στοιχεια και ενα αρνητικο και μαζι με τον συμμαθητη σου διαλεγεις ποιο ειναι το καλυτερο(μιλαω για το proficiency of michigan)Δεν το καταλαβα...τι περιεργο θεμα ειναι αυτο?
Chris Black
Εκκολαπτόμενο μέλος
Okαυτο ειναι στο παρτ εκεινο που σου δινει διαφορα μερη ο εξεταστης με πολλα θετικα στοιχεια και ενα αρνητικο και μαζι με τον συμμαθητη σου διαλεγεις ποιο ειναι το καλυτερο(μιλαω για το proficiency of michigan)
Joanne96k
Νεοφερμένος
σε μενα και στον συμμαθητη μου ειχε πεσει θεμα να διαλεξουμε πιο μερος θα γινει αναπαλαιωση για να χρησιμοποιηθει για κοινωνικες εκδηλωσεις που θα συμφερει τη γειτονια
κι εμενα το ιδιο(περιπου)...με τη διαφορα οτι επρεπε να διαλεξουμε αναπαλαιωση σε καποιο μερος για τον τουρισμο οχι για κοινωνικες εκδηλωσεις...
ρε παιδια εχει ερθει σε ολους σας το χαρτι με το σκορ απο την hau...??
εμενα τιποτα ακομα...
marinap
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια εχει ερθει σε ολους σας το χαρτι με το σκορ απο την hau...??
εμενα τιποτα ακομα...
ουτε εμένα έχει έρθει ακόμα...πιστεύω μέσα στη βδομάδα θα το στείλουν....
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
υπομονη...
αν τα στειλανε με ελτα σωθηκαμε....
Joanne96k
Νεοφερμένος
stuart2945
Νεοφερμένος
και εμένα αυτό μου έπεσε!!!επρεπε να διαλεξουμε αναπαλαιωση σε καποιο μερος για τον τουρισμο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.