Ηρεμηστε ρε παιδια ενα πτυχιο ειναι που προφανως ειναι και θεμα τυχης να το παρει καποιος. Το πηρα και εγω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν παω εξωτερικο θα μπορω να συννενοηθω τελεια(παρολο που τα ειχα ολα Pass/High pass)..Στο κατω κατω μετα απο 1 χρονο μονο λιγες λεξεις παραπανω θα ξερω, ουτε γραμματικη ουτε εκθεση θα θυμαμαι. Απλα εχω ενα πιστοποιητικο για δημοσιο/ιδιωτικο που καλο ειναι να το χει καποιος γιατι το εχουν σχεδον ολοι...Και αυτος ειναι ο μονος λογος που το εδωσα.
Δεν νομιζω οτι ειναι κακος καποιος που μιλαει για θεμα τυχης. Την αληθεια λεει. Γιατι εγω εδωμεσα σε 150 σελιδες που διαβαζα δεν βρηκα εναν να λεει οτι δεν εχει καθολου αγωνια για τα αποτελεσματα και οτι το πηρε σιγουρα. Οι περισσοτεροι(αν οχι ολοι) περιμεναμε να δουμε αν περασαμε ή οχι. Το 30-40% απο μας που περασαμε αν ξαναδιναμε θα κοβομασταν.
Εγω ξερω παιδι που οταν πηγενε φροντηστηριο κοπηκε, και τον αλλο χρονο πηγε για την πλακα του χωρις να διαβασει και το πηρε. Αν δεν ειναι αυτο τυχη τοτε τι ειναι.
Τεσπα καλη δυναμη σε οσους δεν το πηραν γιατι ειναι ψυχοφθορα διαδικασια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.