elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχα και γω πια απο τα ιδια ελενα το περασα και γω χωρις να ξερω τα αναλυτικα...οχι οτι εχει και ιδιαιτερη σημασια αφου το αποτελεσμα μετραει!!!!! μπραβο σε ολους μας και παλι...και οσοι κοπηκατε μην το βαζετε κατω καποια στιγμη με την καταλληλη προετοιμασια οι κοποι σας θα ανταμειφθουν!!! τα αγαθα κοποις κτωνται(σας το λεω απο προσωπικη εμπειρια γιατι εδωσα απ ευθειας μετα το lower και ηταν μια μαρτυρικη χρονια πνιγμενη στο διαβασμα!!!)μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω
καλο μας καλοκαιρι(οσο και αν εχει μεινει )
Libertus
Συντονιστής
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
-ελα μαμα,βγηκαν τα αποτελεσματα μολις με πηραν τηλ απο φροντ....αχχ μανα...δυστυχως....
-αχ οχι οχι!!!!μη μου πεις....
-ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ :p
-A NA ΧΑΘΕΙΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕΣ!παρε τηλ και τον πατερα σου αλλα μη του κανεις τετοια πλακα ειναι και σε ηλικια για εμφραγμα
ποσο μαρεσει να βασανιζω τους δικους μου
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αίτνα
Νεοφερμένος
Η προσπάθεια μετρά κι ο κόπος δεν πάει χαμένος.
Είναι εύκολο να το λες όταν το χεις πάρει.Φαίνεται σα να κάνεις τον έξυπνο,αλλά δεν είναι έτσι.
Ο πόλεμος δεν κρίνεται σε μια μάχη.
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
webm0nst3r
Νεοφερμένος
Libertus
Συντονιστής
τι έγινε ρε παιδιά ; :Ρ μόνο εγω δεν πέρασα ; :Ρ να ρώτησω το F που με εστειλε στον τοπο ηταν στο GCVR εαν ζητησω αναβαθμολόγιση παίζει να αλλαξει τίποτα ;
Αναβαθμολόγηση στις κουκίδες ρε παιδιά?
Δείτε το λογικά.
webm0nst3r
Νεοφερμένος
Αναβαθμολόγηση στις κουκίδες ρε παιδιά?
Δείτε το λογικά.
μα δεν μπορώ να καταλάβω εαν για ενα παρτ είμουν σίγουρος ηταν το GCVR ελεγα κιόλας πως ηταν πολύ εύκολπ τρελάθηκα οταν είδα το Fail
X_tina
Νεοφερμένος
Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it!
Έβαλα μια φίλη μου και την πήρε τηλέφωνο και της λέει εε ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα,καλοκαίρι,τώρα είμαι σε διακοπές,δεν έχω internet..και όταν της ζήτησε τον κωδικό είπε αυτά είναι προσωπικά δεδομένα,δεν δίνονται,απαγορεύεται και άλλες τέτοιες μ@λ@κίες!έτσι μου 'ρχεται να την πάρω τηλ και να της τα ψάλλω!!Αν είναι δυνατόν..και στο τέλος γυρνάει και της λέει πως θα προσπαθήσει μέχρι το βράδυ να το λύσει το θέμα...grrrrrr
Pianojen89
Νεοφερμένος
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, για την αμέριστη συμπαράσταση που παρείχατε όλον αυτόν τον καιρό της αγωνίας των αποτελεσμάτων.
Σας διαβάζω εδώ και λίγες εβδομάδες , και πιστεύω πως με βοηθήσατε αρκετά, και στη διαχείριση του άγχους μου, αλλά και στην πληροφόρηση! Ευχαριστώ και πάλι, λοιπόν!
Σε όσους δεν τα κατάφεραν θα ήθελα να πω πως δεν πειράζει. Και για εμένα δεύτερη φορά ήταν! Το είχα ξαναδώσει πριν 4 χρόνια, ως μαθήτρια.. Εκ των υστέρων κατάλαβα πως δεν ήμουν έτοιμη τότε.. Οπότε παιδιά, κάθε εμπόδιο για καλό!
Roulaki teacher
Νεοφερμένος
Libertus
Συντονιστής
Έβαλα μια φίλη μου και την πήρε τηλέφωνο και της λέει εε ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα,καλοκαίρι,τώρα είμαι σε διακοπές,δεν έχω internet..και όταν της ζήτησε τον κωδικό είπε αυτά είναι προσωπικά δεδομένα,δεν δίνονται,απαγορεύεται και άλλες τέτοιες μ@λ@κίες!έτσι μου 'ρχεται να την πάρω τηλ και να της τα ψάλλω!!Αν είναι δυνατόν..και στο τέλος γυρνάει και της λέει πως θα προσπαθήσει μέχρι το βράδυ να το λύσει το θέμα...grrrrrr
Επιεικώς απαράδεκτη.
Εγώ παρόλο που είμαι μεμονωμένος και είδα τα αποτελέσματα το πρωί, με πήρε και η καθηγήτρια μου λίγα λεπτά αργότερα !
Αν δεν το περίμενες με τίποτα και πιστεύεις ότι έγινε κάποιο λάθος με τον υπολογιστή που ελέγχει τα multi choice , τότε ζήτα , τι να σου πω.μα δεν μπορώ να καταλάβω εαν για ενα παρτ είμουν σίγουρος ηταν το GCVR ελεγα κιόλας πως ηταν πολύ εύκολπ τρελάθηκα οταν είδα το Fail
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
ισωσ καποια απο αυτα που εσβηνεσ να μην τα επιασε σωστα ο υπολογιστης αλλα δεν ξερω αντα διορθωνει υπολογιστης στο rescoring τι να πω ,ζητα μηπωσ εγινε καποιο λαθος.τι έγινε ρε παιδιά ; :Ρ μόνο εγω δεν πέρασα ; :Ρ να ρώτησω το F που με εστειλε στον τοπο ηταν στο GCVR εαν ζητησω αναβαθμολόγιση παίζει να αλλαξει τίποτα ;
X_tina
Νεοφερμένος
impel123
Νεοφερμένος
Απαράδεκτη δε λες τίποτα...τι να κάνω??!!θα περιμένω μέχρι το απόγευμα αν δεν τα μάθω σμρ θα την πάρω τηλ αύριο και θα τη βρίσω!!!Άντε γτ πρέπει κάποιος να την βάλει στη θέση της .-
Μπορει να σου λεει για προσωπικα δεδομενα και ιστοριες επειδη δεν εχει παρει τον κωδικο μαζι της στις διακοπες και δε τολμαει να το πει. βαλε και την μανα σου να την παρει να το δει πιο σοβαρα αφου αποτι καταλαβα δεν θα ξαναπας σε αυτη..
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
_Silence_
Διάσημο μέλος
Καλή επιτυχία σε όσους δεν έχουν μάθει ακόμα τα αποτελέσματά τους , συγχαρητήρια σε επιτυχόντες και μη και καλή ξεκούραση !!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.