rakels
Δραστήριο μέλος
δε δήλωσα μέσω φροντιστηρίου..Αν είσαι από φροντιστήριο ,επικοινώνησε με την καθηγήτριά σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X_tina
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής
δε δήλωσα μέσω φροντιστηρίου..
Μεμονωμένη?
Σίγουρα κάτι δεν έχει γίνει σωστά για να μη στα εμφανίζει.
Καλύτερα να μιλήσεις με την καθηγήτριά σου και πάλι.
X_tina
Νεοφερμένος
Think positive
Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι..
άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας....
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
rakels
Δραστήριο μέλος
Άσ' το καλύτεραΑν είσαι από φροντιστήριο ,επικοινώνησε με την καθηγήτριά σου.
Libertus
Συντονιστής
Πφφφ δε μπορώ..πολύ φοβάμαι ότι θα με έχουν κόψει πάαλι..
άντε άλλες δυο μέρες αγωνίας....
Όσο "κακές" σχέσεις και να είχατε , οφείλει να σου πει τα αποτελέσματα.
Είσαι υποψήφια . αγχωμένη και έχεις το δικαίωμα να ξέρεις!
Libertus
Συντονιστής
Γνωρίζετε αν μπορώ να μάθω απο την HAU τον κωδικό του φροντιστηρίου μου για να μπω εγώ?
Με τίποτα.
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Libertus
Συντονιστής
εγω ρε παιδια που ειμαι απο φροντιστηριο και πηγα να τσεκαρω τα aποτελεσματα εδω:https://results.hau.gr/ δεν μου τα βγαζει παρολο που εχω στα χερια μου τον κωδικο(νομιζω οτι ειναι αυτος που αναγραφεται πανω στο χαρτι που εδινα)μου λεει:results are not available yet :/ τι να κανω?
Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει.
impel123
Νεοφερμένος
Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος...
Γιατι δεν της λες να σου δωσει τους κωδικους ν μπεις μονη σου?
melina_deu
Νεοφερμένος
Αν δεις ότι σε κανα μισάωρο δεν σε παίρνει τηλέφωνο, πάρ'την και ζήτα της τον κωδικό σου. Θα της πεις ο.κ. καταλαβαίνω πως δεν έχετε σύνδεση εκεί που είστε, αλλά αγωνιώ να μάθω τ' αποτελέσματά μου. Τί πάει να πει δεν θα στον δώσει!!! Εσένα αφορά το αποτέλεσμα, όχι κάποιον τρίτο! Try it!Σιγά μην μου το δώσει,δεν είχαμε και την πιο άριστη συνεργασία..το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως θα κάνουμε περισσότερες ώρες ιδιαίτερα(γτ ιδιαίτερα έκανα τρομάρα μου) για να πάρει λεφτά..και από υλικό τπτ..εδώ τη ρωτούσα γτ μπαίνει η μια επιλογή και όχι η άλλη κ μου απαντούσε αυτά είναι set phrases..τα μαθαίνεις απέξω..ε πόσα τέτοια υπάρχουν??και στη γραμματική μάλιστα..κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος...
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτός είναι ο student code με τον οποίο θα μπορείς να δεις στο internet τα αποτελέσματα μετά από 2 μέρες , όχι του φροντιστηρίου.Επικοινώνησε με την καθηγήτρια σου για να στα πει.
ευχαριστω πολυ
mentira
Νεοφερμένος
ORAL: HP
LST: HP
GCVR: P
WRI: LP
Libertus
Συντονιστής
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω, σταθερη αξια, ακομα να μαθω-.-"
-------------
μολις εμαθα οτι το πηρααααα αναλυτικα αποτελεσματα δεν εμαθα ακομα αλλα θα σας τα πω μολις τα δωωω
εμαθα οτι απο τα 8 παιδια που δωσαμε το πηραμε τα 7 και η κοπελα που κοπηκε το fail το ειχε στο listening.
Libertus
Συντονιστής
(Αγκάθια έχει αυτό το listening ρε παιδιά? )
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.