Libertus
Συντονιστής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lida Ι.
Νεοφερμένος
άυριο ο αδερφός μου ecce και την άλλη (αν αξιωθούν) να δούμε και του ecpe!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lihoo
Νεοφερμένος
λοιπον.. ecce ειναι το Lower και των 2? δηλαδη και michigan και cambriege ή μονο ενα? αν ενα ποιο? ecpe ΕΙΝΑΙ σιγουρα μισιγκαν προφισιενσι δεν ξερω αν ειναι και cambriege απλα για να ξερω.. δηλαδη αυτιο λετε βγαινει το ecce.. ecce ξερω γω ειναι μονο lower και των δυο ή μονο lower του cambriege.. επισης να σας κουφανω..
ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ CAMBRIEGE ΜΙΑ βδομαδα πριν την εξεταση του michigan 7 ΜΑΙΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ.. ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΗΚΑΝ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.. ΤΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΚΕ.. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝΑΕΔΩΣΑΝ..
stuart2945
Νεοφερμένος
Για τα παιδιά δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαρώ ή όχι. Ίσως μερικοί οφελήθηκαν καθώς ίσως διόρθωσαν κάποια μικρά λαθάκια (πχ στην έκθεση) αλλά άλλοι ίσως έγραψαν κάπως χειρότερα.
Επιτέλους πλησιάζουν οι μέρες! Δεν αντέχω αλλο να περιμένω τα αποτελέσματα...
alexaras9
Νεοφερμένος
Το συγκεκριμενο περιστατικο το ειχε αναφερει νομιζω αλλο ενα παιδι στο φορουμ πραγματικα ψυχρολουσιαειλικινα εχει καταντησει αιδια η ιστορια με το ecpe .. τωρα κατι ακυρο γιατι ειναι και 2 το βραδυ μετα απο λιγο ποτακι και αυτα που διαβασα εμεινα(ποτακι μπυρα )
λοιπον.. ecce ειναι το Lower και των 2? δηλαδη και michigan και cambriege ή μονο ενα? αν ενα ποιο? ecpe ΕΙΝΑΙ σιγουρα μισιγκαν προφισιενσι δεν ξερω αν ειναι και cambriege απλα για να ξερω.. δηλαδη αυτιο λετε βγαινει το ecce.. ecce ξερω γω ειναι μονο lower και των δυο ή μονο lower του cambriege.. επισης να σας κουφανω..
ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ CAMBRIEGE ΜΙΑ βδομαδα πριν την εξεταση του michigan 7 ΜΑΙΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ.. ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΗΚΑΝ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.. ΤΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΚΕ.. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝΑΕΔΩΣΑΝ..
ecce ειναι το lower του μισιγκαν
gime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν. Καλά αποτελέσματα σε όλους!
AntziWin
Διάσημο μέλος
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
yannis
Νεοφερμένος
gime
Εκκολαπτόμενο μέλος
που μπαίνω για να τα δω ? ενημερωθήκατε από τους καθηγητές σας ? γιατί μπαίνω στο https://results.hau.gr/ και δεν μπορώ να τα δω..
Τώρα τα βλέπουν οι καθηγητές και οι μεμονωμένοι. Αν έδωσες μέσω φροντιστηρίου θα σε πάρουν οι καθηγητές σου. Καλά αποτελέσματα.
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
lihoo
Νεοφερμένος
οσων αφορα το ecpe πιστευω οτι δευτερα θα εχουμε τα αποτελεσματα (αν δεν δουλευουν σαββατο κυριακη) στα παιδια του lower ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΙΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
anta1996
Νεοφερμένος
Για πειτε πως τα πηγατε τωρα!
AntziWin
Διάσημο μέλος
Aυτη η αισιοδοξία σου ομως...περιμενω τωρα την καθηγητρια για να ακουσω:FAIL
Μην αγχώνεστε βρε ολα καλα θα πανε και εγω αυτο πιστευα και ελεγα για τα γερμανικα οτι δεν τα πειρα ουτε 1 στα 100..Να φανταστεις με επαιρνε η καθηγητρια μου τηλεφωνο και δεν της το ανοιγα ελεγα οχι οχι δεν θελω να ακουσω δεν θελω να ακουσω οτι Αντζελα δεν πειραζει μια αλλη φορα...Αλλα οταν μου ειπε Αντζελα δυστυχωςςςςς ΤΟ ΠΕΙΡΕΣΣΣΣΣΣ..
Το θυμαμαι και γελαω..!!
oikonomologos
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε λιγο θα ακουσεις οτι ειχα δικιοAυτη η αισιοδοξία σου ομως...
Μην αγχώνεστε βρε ολα καλα θα πανε και εγω αυτο πιστευα και ελεγα για τα γερμανικα οτι δεν τα πειρα ουτε 1 στα 100..Να φανταστεις με επαιρνε η καθηγητρια μου τηλεφωνο και δεν της το ανοιγα ελεγα οχι οχι δεν θελω να ακουσω δεν θελω να ακουσω οτι Αντζελα δεν πειραζει μια αλλη φορα...Αλλα οταν μου ειπε Αντζελα δυστυχωςςςςς ΤΟ ΠΕΙΡΕΣΣΣΣΣΣ..
Το θυμαμαι και γελαω..!!
anta1996
Νεοφερμένος
ευχαριστω πολυ!!!!Καλα αποτελεσματα παιδια.Αν δεν μπορειτε να τα δειτε μπορειτε να πρηξετε τα φροντιστηρια σας για να τα δουν.Αλλιως θα περιμενετε ως τη Δευτερα. Για το εντεξελ θα βγουν την αλλη βδομαδα.
Για πειτε πως τα πηγατε τωρα!
AntziWin
Διάσημο μέλος
Καλα,καλα τραγουδα...σε λιγο θα ακουσεις οτι ειχα δικιο
Σε λιγο θα δεις ποιος ειχε δικιο...!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.