emily00
Εκκολαπτόμενο μέλος
ps. Ξέχασα να πω για την έκθεση,το ένα θέμα ήταν αν η γενιά μας σήμερα είναι καλύτερη ή όχι από αυτή 50 χρόνια πριν και να πούμε τα υπέρ και τα κατά,και το άλλο ήταν αν προτιμάμε να πηγαίνουμε διακοπές στην ίδια τη χώρα μας ή εξωτερικό..Εγώ προσωπικά διάλεξα το πρώτο γιατί στο δεύτερο δεν είχα πολλές ιδέες..Αυτά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φοβαμαι τα νοηματικα λαθη πολυ....Π.χ εγραψα αντι για put καδους εβαλα install....Δε μου ερχοταν το put...
-Αρης-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
form a ειχα...
γενικα ευκολα μου φανηκαν....
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γραμματική μέτρια προς εύκολη - Cloze εύκολο θα έλεγα - Vocabulary μέτριο - Readings γελοία!
Στο listening το part 1 + 2 ήταν πανεύκολα και το 3 αρκετά καλό.
Το writing ήταν να γράψουμε:
α) Ποια είναι τα μειονεκτήματα + πλεονεκτήματα της σημερινής ζωής από αυτήν 50 χρόνια πριν
β) Προτιμάτε να ταξιδεύετε εξωτερικό ή στην χώρα σας, γιατί κτλπ.
Έγραψα το πρώτο και περιμένω πιθανώς hp στο writing
gaga.boy
Νεοφερμένος
gaga.boy
Νεοφερμένος
Έδωσα και εγώ το form d!
Γραμματική μέτρια προς εύκολη - Cloze εύκολο θα έλεγα - Vocabulary μέτριο - Readings γελοία!
Στο listening το part 1 + 2 ήταν πανεύκολα και το 3 αρκετά καλό.
Το writing ήταν να γράψουμε:
α) Ποια είναι τα μειονεκτήματα + πλεονεκτήματα της σημερινής ζωής από αυτήν 50 χρόνια πριν
β) Προτιμάτε να ταξιδεύετε εξωτερικό ή στην χώρα σας, γιατί κτλπ.
Έγραψα το πρώτο και περιμένω πιθανώς hp στο writing
form c είναι αυτό!και εγω το 1ο εγραψα και πηγα καλα!
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
και το φορμ α και το δ ιδιες εκθεσεις?
αρα που ηταν η διαφορα επι της ουσιας?
οεο?
(εγω εγραψα για τις διακοπες... )
gaga.boy
Νεοφερμένος
Μόλις έγραψα! Καλά τα πηγα εχω όμως μια ενσταση στην έκθεση...Το θέμα ελεγε για ενα κλάμπ που θα χτιζόταν στο κεντρο της πολης και να πουμε αν ειμαστε εναντίον η όχι με αυτή την ιδέα καθως κανει θόρυβο ενοχλώντας τους κατοίκους.Εγώ συγκεκριμένα εγραψα οτι ναι αυτή ειναι καλη ιδέα, εαν όμως το κεντρο χτιστει σε απομακρυσμενη περιοχη για να μην ενοχλει κανεναν.Εάν ομως η εταιρεια δεν συμφωνησει με αυτη την ιδεα δεν θα πρεπει να γινει...κτλ Άυτο που θέλω να σας ρωτησω ειναι αν πιστεύετε πως βγήκα εκτος θέματος καθώς δεν με ρωτουσε να γραψω δικια μου προταση αλλα ποια υποστηριζω απο αυτες τις δύο....λοιπον τι νομιζετε? την εκανα την χαζομαρα μου?
νομιζω οτι την εκανες λιγο.....
gaga.boy
Νεοφερμένος
και το φορμ α και το δ ιδιες εκθεσεις?
αρα που ηταν η διαφορα επι της ουσιας?
οεο?
(εγω εγραψα για τις διακοπες... )
και εγω αυτο με τις διακοπες ειχα αλλα εγραψα το αλλο!!φορμ C einai auto!!!!
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
form c einai ayto!!!!και εγω το 1ο εγραψα και πηγα καλα!!!
Form D ήταν 100%
emily00
Εκκολαπτόμενο μέλος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
και οποιο τυχει στον καθενα
παιδια μην τσακωνεστε
ο γκαγκα ειχε το γ
ο ελι το δ
και γω το α
και ολοι τις ιδιες εκθεσεις...
τι το ψαχνουμε?
απλα για να μας μπερδεψουν το εκαναν...
για να δουμε..
για επαληθευση...
εμενα το κλοζε ειχε για τσαι.. εσας?
emily00
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
και μετα το τσαγακι του βουνου, διαπιστωσαμε οτι ολοι, ασχετα σε ποια ομαδα μας εβαλαν, ειχαμε τα ιδια θεματα...
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
emily00
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
τι περιπου ελεγε?
artemaki
Διάσημο μέλος
(την απογραφη στα reading δεν την θυμαμαι)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.