Roulaki teacher
Νεοφερμένος
Ναι, το New Generation Practice Tests είναι όντως πιο δύσκολο. Υπομονή, λίγοι μήνες ακόμα...
Εσείς ποια practice tests κάνετε συνήθως στους μαθητές σας?
1. Μου μιλας στο ενικο
2. Εξαρταται τους μαθητες και το χρονικο διαστημα που εχω για τον καθε μαθητη
3. ECpe Tests 1, 2 , 3 Virginia Evans
Burlington practice Tests Book 1,2
All Stars Practice Tests
Practice Tests Book HAU
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
1. Μου μιλας στο ενικο
2. Εξαρταται τους μαθητες και το χρονικο διαστημα που εχω για τον καθε μαθητη
3. ECpe Tests 1, 2 , 3 Virginia Evans
Burlington practice Tests Book 1,2
All Stars Practice Tests
Practice Tests Book HAU
1.
2,3. Χρήσιμες οι προτάσεις και για άλλα μέλη.
.....................................................................................
Προς τους υποψηφίους: Διαβάστε National Geographic και Kathimerini, βοηθάει ιδιαίτερα.
.....................................................................................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
1.
2,3. Χρήσιμες οι προτάσεις και για άλλα μέλη.
Προς τους υποψηφίους: Διαβάστε National Geographic και Kathimerini, βοηθάει ιδιαίτερα.
Προσωπικά διαβάζω CNN, BBC America και New York Times
maria90
Δραστήριο μέλος
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
πφ :/
Τελικά τι θα κάνεις?
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Ερώτηση (): Για writing μαθαίνετε κάποιες στάνταρ εκθέσεις, π.χ. περιβάλλον κλπ? Επίσης, υπάρχει κάποιο σχετικό site για να πάρουμε ιδέες για ποικίλα θέματα?
Τελικά τι θα κάνεις?
Ε δεν θα έλεγα ότι παπαγαλίζω κι όλας αλλά κάποια points πρέπει να τυπωθούν.
Πολύ για την έκθεση βοήθησε το Skills Builder της Diane Flanel Piniaris, έχει 5 ενότητες: Perpectives on Personality, Flora & Fauna, Health and Medicine, Environmenalism , Technological Transitions. Έχει πολλά κείμενα και γενικά παίρνεις πολλές γνώσεις για να χρησιμοποιήσεις.
daphne123
Νεοφερμένος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
maria90
Δραστήριο μέλος
Δίνω πιθανότατα ECPE τον Νοέμβριο.
και εγω ελεγα για Νοέμβριο αλλα δεν νιωθω ετοιμη. Πηγαινα ενα χρονο φροντ αλλα θα σταματησω.. και θα κανω ιδιαιτερα μεχρι τον Μαιο. Εχω πολλα στο κεφαλι μου Ολα μαζεμενα μου επεσαν..
maria90
Δραστήριο μέλος
Ερώτηση (): Για writing μαθαίνετε κάποιες στάνταρ εκθέσεις, π.χ. περιβάλλον κλπ? Επίσης, υπάρχει κάποιο σχετικό site για να πάρουμε ιδέες για ποικίλα θέματα?
Τελικά τι θα κάνεις?
Πάω για Μαιο. Θα κανω χαλαρο 2ωρι την βδομαδα ιδιαιτερο.. Δεν ενιωθα ετοιμη!
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Και γω μάλλον θα δώσω ECPE το Νοέμβριο.
Και? Πως σου φαίνεται? Δυσκολεύεσαι πουθενά?
giotis1985
Νεοφερμένος
Guest 892943
Επισκέπτης
Εμένα, πάντα στο proficiency πάντα μεγάλος εφιάλτης ήταν το λεξιλόγιο. Ήταν δύσκολο και ατελείωτο. Είχα τελειώσει πολλά βιβλία, πάρα πολλά(ενάμιση χρόνο προετοιμασία έκανα) και πάλι έβρισκα συνέχεια καινούργιες λέξεις. Δεν μπορώ να πω, έβρισκα και μερικές που τις ήξερα αλλά... Οκ, καταλάβατε. Το θέμα είναι ότι τις λέξεις που μάθαινα, δεν τις ξεχνούσα. Αλλά με είχε φάει το άγχος για το λεξιλόγιο που θα μας έβαζαν την ημέρα της εξέτασης.
Μία βδομάδα πριν τις εξετάσεις, μας είπε η καθηγήτρια πως όταν έδινε αυτή, γελούσε όταν είδε τι λεξιλόγιο της είχαν βάλει. Ήταν εύκολο. Στην αρχή, νόμιζα ότι μας το είπε για να μας ξεανγχώσει. Μας διαβεβαίωσε δε ότι το λεξιλόγιο που θα βλέπουμε θα ήταν εύκολο.
Πράγματι, έτσι κι έγινε. Το λεξιλόγιο ήταν εύκολο. Ήταν εύκολο για μένα που είχα διαβάσει. Δεν ήταν για τους συμμαθητές μου που ήταν τουρίστες στο φροντιστήριο. Με αυτό, δε θέλω να επαινέσω τον εαυτό μου αλλά να σας πω ότι τα πράγματα, την ημέρα της εξέτασης, δεν είναι και τόσο τραγικά. Πολύ απλά, δεν ήταν εκείνο το λεξιλόγιο που, ακόμα κι αν έχεις ρίξει του κόσμου το διάβασμα, δε θα το ξέρεις. Ήταν λέξεις "βασικές" του proficiency που αν κάποιος έχει διαβάσει, σίγουρα θα τις ξέρει.
Ελπίζω να κατάφερα να σας εξηγήσω αυτό που ήθελα να πω. Τώρα αν μέσα σε 3 χρόνια έχουν αλλάξει τα πράγματα, αυτό δεν το γνωρίζω.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.hau.gr/?i=examinations.en.registering-for-the-ecce-ecpe
magdast
Νεοφερμένος
Και εγώ δίνω φέτος το Δεκέμβρη michigan proficiency.Ξεκίνησα τον προηγούμενο Δεκέμβριο από επίπεδο Lower τον Ιούνιο έδωσα το Advanced.Τώρα συνεχίζω για proficiency.Τα βιβλία που θα ξεκινήσω αυτή τη φορά είναι το On course ,Writing skills και Grammar and Structure του Γρίβα.Γενικά ξέρω οτι ρισκάρω πολύ αλλά κάτι άκουσα οτι αλλάζει το proficiency και θα μοιάζει με το advanced που έδωσα αλλά σε πιο δύσκολο επίπεδο.Η αλήθεια είναι οτι το advanced μου φάνηκε παλούκι οπότε ας το πάρουμε όσο είναι καιρός!!!!!!
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
https://xenesglosses.eu/2012/09/ecpe-2012-ecce-2012-bcce-alce-2013/
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπραβο συμφωνω μαζι σουκαι εγω ειχα μαθει παρα πολλες λεξεις υπερβολικα πολλες και δεν τις ξεχνουσα και ακουγα να λενε κατι καθηγητριες της πλακας οτι στις εξετασεις υπαρχει περιπτωση να μην ξερουμε σχεδον καμια.αυτο συμβαινει αμα δεν εχεις κανει σωστη προετοιμασια.εγω βεβαια δεν αγχωνομουνα γιατι πιστευα οτι στις εξετασεις θα τα παω καλα αφου εμαθα τοσες λεξεις οπερ και εγενετοΠαιδιά, έχω 3 χρόνια που πήρα το ECPE και επειδή βλέπω πως λέτε για το λεξιλόγιο, είπα να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου.
Εμένα, πάντα στο proficiency πάντα μεγάλος εφιάλτης ήταν το λεξιλόγιο. Ήταν δύσκολο και ατελείωτο. Είχα τελειώσει πολλά βιβλία, πάρα πολλά(ενάμιση χρόνο προετοιμασία έκανα) και πάλι έβρισκα συνέχεια καινούργιες λέξεις. Δεν μπορώ να πω, έβρισκα και μερικές που τις ήξερα αλλά... Οκ, καταλάβατε. Το θέμα είναι ότι τις λέξεις που μάθαινα, δεν τις ξεχνούσα. Αλλά με είχε φάει το άγχος για το λεξιλόγιο που θα μας έβαζαν την ημέρα της εξέτασης.
Μία βδομάδα πριν τις εξετάσεις, μας είπε η καθηγήτρια πως όταν έδινε αυτή, γελούσε όταν είδε τι λεξιλόγιο της είχαν βάλει. Ήταν εύκολο. Στην αρχή, νόμιζα ότι μας το είπε για να μας ξεανγχώσει. Μας διαβεβαίωσε δε ότι το λεξιλόγιο που θα βλέπουμε θα ήταν εύκολο.
Πράγματι, έτσι κι έγινε. Το λεξιλόγιο ήταν εύκολο. Ήταν εύκολο για μένα που είχα διαβάσει. Δεν ήταν για τους συμμαθητές μου που ήταν τουρίστες στο φροντιστήριο. Με αυτό, δε θέλω να επαινέσω τον εαυτό μου αλλά να σας πω ότι τα πράγματα, την ημέρα της εξέτασης, δεν είναι και τόσο τραγικά. Πολύ απλά, δεν ήταν εκείνο το λεξιλόγιο που, ακόμα κι αν έχεις ρίξει του κόσμου το διάβασμα, δε θα το ξέρεις. Ήταν λέξεις "βασικές" του proficiency που αν κάποιος έχει διαβάσει, σίγουρα θα τις ξέρει.
Ελπίζω να κατάφερα να σας εξηγήσω αυτό που ήθελα να πω. Τώρα αν μέσα σε 3 χρόνια έχουν αλλάξει τα πράγματα, αυτό δεν το γνωρίζω.
magdast
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.