amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστωμηπως εχεις κανει το words you need by silvia kar;;;; εχω ακουσει πολυ καλα λογια
ναι ειναι οντως πολυ καλο βιβλιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nigeo
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marinap
Εκκολαπτόμενο μέλος
nafs
Διάσημο μέλος
Αυτό από γραμματική. Είναι παλιό βιβλίο αλλά έχει γραμμένα τα πάντα με πολύ απλό τρόπο και άπειρες ασκήσεις. Δεν είναι ακριβώς για καθηγητές αλλά θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες γραμματικές.
marinap
Εκκολαπτόμενο μέλος
\
Αυτό από γραμματική. Είναι παλιό βιβλίο αλλά έχει γραμμένα τα πάντα με πολύ απλό τρόπο και άπειρες ασκήσεις. Δεν είναι ακριβώς για καθηγητές αλλά θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες γραμματικές.
Ευχαριστώ πολύ.....να δούμε μήπως μου πει τη γνώμη του και κάποιος άλλος
jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΤΖΟΥΚΟΣ
Νεοφερμένος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
ααααααα θα ηθελα να μου προτεινετε και καποια λογοτεχνικα βιβλιααααααααααααααα επιπεδου ecpe......ευχαριστω εκ των προτερων
εχετε να μου προτεινετε κανα-δυο λογοτεχνικα βιβλια;;
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
διαβασε το "silas marner" του George Eliot...
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι καλο; θα με βοηθησει;;
ναι νομιζω πως θα σε βοηθησει...
nigeo
Νεοφερμένος
θα σου πω τι έκανα εγώ στο ecpe και πήρα γενικό HP...διάβασε διάφορα κοινωνικά θέματα (και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν) και τσέκαρε όλες τις φράσεις ή τις λέξεις που σου κάνουν κλικ και τις θεωρείς πασπαρτού...επιπλέον σκέψου αν έγραφες στα ελληνικά την έκθεση τι ειναι αυτά τα 3-4 σημεία που θα έθιγες για το συγκεκριμένο κοινωνικό θέμα? μετά ψάξε και βρες ποιος ειναι ο πιο "αγγλικός" τρόπος να διατυπώσεις τις σκέψεις σου αυτές..κάποιες φράσεις και κάποια ρήματα-κλισέ κολλάνε σε πάρα πολλές θεματικές και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις έτσι κι αλλιώς...κάνε "πρόβες" σε εκθέσεις που γράφεις να χρησιμοποιείς τις φράσεις που βρήκες για να δεις αν ο καθηγητής ή η καθηγήτρια σου τις διορθώσει και να δεις πώς θα τις επαναδιατυπώσει "επί το ορθότερον" αν δεν τις χρησιμοποίησες με ακρίβεια...πριν δώσεις διάβασε όλες τις εκθέσεις σου με τις διορθώσεις και κυρίως όσες σε κάνουν να αισθάνεσαι "υπερήφανος" ... σου μιλάει ένας φιλόλογος...ρε παιδια μια συμβουλη....ενω διαβαζω λεξιλογιο παντα δεν μπορω να χρησιμοποιησω αυτες τις λεξεις στις εκθεσεις που γραφω...και ειδικα οταν εχουμε μιση ωρα τι να πρωτοκανουμε..... καμια συμβουλη για το τι να κανω;;
ααααααα θα ηθελα να μου προτεινετε και καποια λογοτεχνικα βιβλιααααααααααααααα επιπεδου ecpe......ευχαριστω εκ των προτερων
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
αααααα μηπως μπορεις να μου δωσεις και καποια site για να διαβασω καποια αρθρα;;;; ευχαριστω
θα ηθελα καποιες ιστοσελιδες που να περιεχουν αρθρα.........καμια προταση;;
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν διαφωνώ, αλλά η στάση σου ήταν καθαρά εριστική
Δεν ήθελα να δοθεί τέτοια εντύπωση, πιστεύω οτι μίλησα καθαρά και λογικά.
Και επιπλέον όταν κάποιος δίνει ένα πτυχίο δεν βασίζετε μόνο σε λεγόμενα από κάποιο forum, αλλά ρωτάει ειδικούς ανθρώπους πάνω σε αυτόν τον τομέα, γιατί ως συνήθως στα φόρουμ γίνετε αυτό που γίνετε τώρα, ο καθένας λέει διαφορετικά πράγματα και δεν βγαίνει νόημα. Τέλος πάντως νομίζω πως αυτή η συζήτηση μπορεί να τελειώσει εδώ.
Φυσικά και παίρνει απόψεις απο ειδικούς, όμως η άποψη είναι κάτι που συνεχώς αναπλάθεται και αναδιαμορφώνεται. Επιρροές απο το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να υπάρξουν.
αααααα μηπως μπορεις να μου δωσεις και καποια site για να διαβασω καποια αρθρα;;;; ευχαριστω
θα ηθελα καποιες ιστοσελιδες που να περιεχουν αρθρα.........καμια προταση;;
Μπορείς να μπαίνεις στην εφημερίδα : The times https://www.thetimes.co.uk/tto/news/
bbc https://www.bbc.com/
The New York Times https://www.nytimes.com/
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
nafs
Διάσημο μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
marinap
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.