christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος
α) γιατί δεν έχει κάποιο πεδίο για individuals, αλλά μόνο για σχολεία?
β) ποιοι άλλοι μένουν που θα το μάθουν στις 27?
γ) εγώ μπαίνω εδώ https://results.hau.gr/? και μου λεει Results are not available yet\
τι παίζει?? ξέρει κανεις? από που μπορώ να μάθω τα αποτελεσματα μου???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
α.) Οι μεμονωμένοι μπαίνουν εδώ, για να μάθουν τα αποτελέσματά τους.ρε παιδιά, αφού λέει ότι τα κέντρα γλωσσών(=φροντιστήρια(?) ) και οι μεμονωμένοι υποψήφιοι τα μαθαίνουν από εδω: https://orfeas.hau.gr/
α) γιατί δεν έχει κάποιο πεδίο για individuals, αλλά μόνο για σχολεία?
β) ποιοι άλλοι μένουν που θα το μάθουν στις 27?
γ) εγώ μπαίνω εδώ https://results.hau.gr/? και μου λεει Results are not available yet\
τι παίζει?? ξέρει κανεις? από που μπορώ να μάθω τα αποτελεσματα μου???
β.) Το σύνολο των υποψηφίων, είτε μεμονωμένοι, είτε μέσω φροντιστηρίου, θα έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματά τους, μέσω του https://results.hau.gr.
γ.) Προφανώς, δεν είσαι μεμονωμένος υποψήφιος. Αν είσαι, μάλλον ο καθηγητής/η καθηγήτριά σου θα σε έβαλε σε "group" μαθητών. Οπότε, επικοινώνησε μαζί του/της για να μάθεις τα αποτελέσματα.
Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος
nafs
Διάσημο μέλος
Όσοι έχετε δει ήδη τους βαθμούς σας βάλτε τους, αν θέλετε, να δούμε πως τα πήγαμε στα διάφορα παρτς.
Τα αποτελέσματα μου, όπως ζήτησε ο φίλος παραπάνω (ήμουν λίγο γκαντέμης στην έκθεση...):
Examination: ECPE NOVEMBER 2011
Final: P
ORAL: HP
LST: HP
LST Score: 955
GCRV: HP
GCRV Score: 1000
WRI: P
nafs
Διάσημο μέλος
Είχες τρία HP και έχεις γενικόπ P? Δε θα πρεπε να έχεις HP?
nafs
Διάσημο μέλος
christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος
μίλησα στο τηλέφωνο με την καθηγήτρια μου, και συγκράτησα μόνο ότι πέρασα, αλλά αν θυμάμαι καλά μου είπε
high pass στο GVCR, pass σε listening και speaking kai low pass σε writing... αναλυτικά από παρασκευή!
αλλά μικρή σημασία έχει για μένα ο βαθμός, ήθελα να το πάρω να ξεμπερδεύω!
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
το πτυχιο του προφ του μισιγκαν δεν αναφερει πανω βαθμο και ποσοσταβρε παιδια αν καποιος εχει borderline σε καπιο απο τα μέρη και μετα ένα lowpass και 2 pass με τι βαθμό βγαίνει στο πτυχιο γιατι μια φίλη μου έτσι τα έχει και δεν ξέρει θα έχει πτυχίο με pass ή με low pass?όποιος ξέρει ας απαντήσει.....
Συγχαρητήρια και εγώ μια απο τα ίδια είχα πεθάνει απο το άγχος.....
μονο οτι περασες την εξεταση...
αρα αρκει να το περασει καποιος
Andreas12
Νεοφερμένος
Δεν μου είπε αναλυτικά τιw βαθμολογίες αλλά μου είπε πως τα έχω πάει πάρα πολυ καλά.Θα δω την Παρασκευή τις αναλυτικές online και 8α τις αναφέρω..
Συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν και σε όσους δεν έκατσε ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ!!!Την επόμενη φορά θα είναι δικό σας το πτυχίο!!!!
--Να δούμε τώρα τι κάναμε στο Cambridge---
X_tina
Νεοφερμένος
christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος
πάρει εδώ τηλ. να ρωτήσεις: 2103680900
ή επικοινώνησε από εδώ: https://www.hau.gr/?i=hau.el.contact
X_tina
Νεοφερμένος
christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος
πάρε ενα τηλ. δεν χανεις τιποτα!
nafs
Διάσημο μέλος
Οι δικοί μου:
Final: P
ORAL: P
LST Score: 1000
GCRV: P
GCRV Score: 810
WRI: LP
We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations!
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Λοιπόν σήμερα βγήκαν οι βαθμοί στην ιστοσελίδα για όλους
Οι δικοί μου:
LST Score: 1000
WRI: LP
We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations!
So... congrats
nafs
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.